RSS Feed

A kapzsiság győz?

Akár már a Bajnokok Ligája mostani idényéből kizárhatják azokat a csapatokat, amelyek bejelentették részvételüket a labdarúgó Európai Szuperligában (ESL). Az európai szövetség (UEFA) végrehajtó bizottságának dán tagja, Jesper Möller egy helyi adónak hétfőn azt mondta,a kluboknak, melyek közül három elődöntős, azonnal menniük kell.

MIX videó

Lómenhely Őrbottyánban

Egy hely, ahol az öreg, jobb sorsra érdemes lovak megpihenhetnek.

OBB

Vélemény

Mogyorósi Géza

Genscher emléke

 Genscher emléke Kedveltem az öreget. Fiatal külföldi tudósítóként két alkalommal is találkozhattam a - nyolcvankilenc évesen elhunyt - Hans-Dietrich Genscherrel. A termetes, volt bonni alkancellár-külügyminiszter napjainkban is az egyík legnépszerűbb európai politikus. Ha jól tudom, akkor legutóbb Horn Gyula egykori magyar kormányfő 2013 júliusi búcsúztatásán járt hazánkban

Sport

Magyarország 2023-ban U17-es Eb-t rendez

Magyarország rendezi 2023-ban az U17-es korosztály labdarúgó Európa-bajnokságát. Magyarország jelenleg az U21-es kontinensviadalnak a társházigazdája.

További videók

Kultmix

Palkovics megvédi a Fudant

A Fudan Egyetem a nagyágyúk közé tartozik, Kína három legjobb intézménye között van, erről beszélt Palkovics László a Hír Tv-nek. A projekt felelőse azt mondta, a Fudan Egyetem két éve Magyarországon van, a Corvinus Egyetemmel van közös programja és egy bejegyzett egyetemi képzést folytató intézmény.

Életmód

Amit még a legnagyobb margarinfogyasztók sem tudtak

Bár Magyarországon közkedvelt élelmiszernek számítanak a margarinok, rendszeresen felbukkannak az ezekkel a termékekkel kapcsolatos városi legendák és tévhitek. Most összeszedtük azokat a fontos tényeket - köztük azt a friss, idén áprilistól élő uniós szabályozást -, amelyről talán még a legnagyobb margarinfogyasztók sem tudtak.

Amit még a legnagyobb margarinfogyasztók sem tudtak
Egészséges táplálkozással a környezetünkért

Egészséges táplálkozással a környezetünkért

Magyarországon is egyre többen próbálnak átállni az egészséges életmódra, aminek szerves részét képezi a helyes táplálkozás is. A változatos étkezéssel, valamint a helyi, szezonális zöldségek és gyümölcsök fogyasztásával ráadásul a szervezetünk mellett a környezetünkért is rengeteget tehetünk.

Peugeot Gablini

Bulvár

Marie Karoline Rökk karrierje

A Horthy- és a Hitler-korszak ünnepelt sztárja volt Rökk Marika. A majdani filmcsillag apja, az „Ungarndeutsche” építész és vállalkozó, Eduard Rökk volt. Marikát édesanyja, Maria Karoline Charlotte asszony 1913-ban, Egyiptomban szülte. A magyar szexbomba aztán Kairónak búcsút intve, főleg a német nyelvterületen volt ünnepelt díva. Tizenhét éve májusban, Ausztriában hunyt el.

Nagyvilág

Merkel aggódik Navalnij egészségi állapota miatt

Angela Merkel német kancellár az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének keddi vitanapján elmondott beszédében "rendkívüli aggodalmát" fejezte ki Alekszej Navalny bebörtönzött orosz ellenzéki politikus egészségi állapota miatt.

Galéria

BVOP

Jelentkezz a Büntetés-végrehajtáshoz! Tel: 06-1-301-8396; www.bv.gov.hu; toborzas@bv.gov.hu

Archívum

Semmi fényűzés

Nizza és környéke ma már 4000 km túraúttal, 30 hegymászó területtel, 65 különböző mountain bike úttal, és mintegy 70 kanyonnal várja a nyaralókat. Így azok is kikapcsolódhatnak, akik egyáltalán nem vágynak a Cote d'Azure luxusjachtos, hivalkodó plázsára. A strandok jól felszereltek, a Handiplage jelzéssel ellátott partszakaszokon a mozgáskorlátozottak is megmártózhatnak az azúrkék tengerben.

Lap tetejére