RSS Feed

Életmód

Egyre több a hamisított Covid-gyógyszer

Egyre több a hamisított Covid-gyógyszer A szlovák Állami Gyógyszer-ellenőrzési Ügynökség (©ÚKL) figyelmeztetett, hogy csak gyógyszertárakban, vagy ellenőrzött és jóváhagyott internetes honlapokról szerezzék be az emberek a gyógyszereiket.

NDK – a slusszkulcs varázsa

NDK – a slusszkulcs varázsa A vadonatúj Trabira, Wartburgra, Zsigára gyakran 10-15 évet várakozó „türelmes” DDR-es polgárok a Balatonnál, netán a bolgár tengerparton randevúzva nyugati rokonaikkal, azért ki-kipróbálhatták a pazarabb modellek komfortját is.

Erősen indult az év a lakáspiacon

Erősen indult az év a lakáspiacon Az év első három hetében közel 8 százalékkal többen érdeklődtek az eladó - használt és új - lakások iránt, mint a járvány előtt, 2020 januárjában. Igaz, a tavaly januári, nagyon intenzív kereslethez képest visszafogottabb volt a kereslet.

Egy különleges nő

Egy különleges nő Vasárnap este megint meglepett az egyik riportjával a Heti Napló Sváby Andrással, amit L. Dézsi Zoltán készített. Agárdi Szilvia volt a főszereplő, aki állandóan mosolyog azzal együtt is, hogy sajnos az elmúlt években teljesen elvesztette a látását. A fiatal nő úgy pörög, hogy csak győzze, aki lépést akar vele tartani.

Hová tűnt az Arena 4 képe?!

Hová tűnt az Arena 4 képe?! Valami történt az EuroCable Magyarország(Hello digital) kábeltv-vel. Azt jelezték, hogy hogy január 17.-én éjféltől megint át kell hangolni a szobai dekódereket. Ok, ezt megtettem, de szőrén szálán eltűnt az egyik sport adó, jelesen az Arena 4. Ami alapvetően tökmindegy lenne, ha nem éppen az amerikai futball meccseket csak ott lehetne nézni Magyarországon, mert kivásárolták Sport tv-től.

Még kár lenne feladni az újévi fogadalmat

Még kár lenne feladni az újévi fogadalmat Kétségkívül az egyik leggyakoribb újévi fogadalmak közé tartozik a fogyókúra, a túlsúly leadása, az álomalak elérése. Sajnos sokan már januárban fel is adják a maguknak tett ígéretet, pedig egy kis segítséggel még könnyebben valóra lehetne váltani ezeket a kívánságokat.

Botox partit rendeznek Budapesten

Botox partit rendeznek Budapesten Elsőre meghökkentőnek tűnő eseményt jelentett be egy budapesti luxusklinika: botox partit rendeznek. Dr. Kárász Tamás vezető plasztikai sebész és szépségszakemberek szokatlanul oldott hangulatban, kellemes zenével, pezsgővel várják az érdeklődőket.

Jeladóval ellátott palack a Tiszán

Jeladóval ellátott palack a Tiszán Egy hét alatt csaknem 300 kilométert tett meg a Tiszán a PET Kupa egyik jeladóval ellátott palackja, hasznos adatokat szolgáltatva a folyón úszó hulladék útjának kutatásához és a folyótisztító akció sikeréhez - közölte a kezdeményezés szervezője.

Unja a saját arcát az online-on?

Unja a saját arcát az online-on? Többet látjuk ma magunkat a képernyőn, mint eddig bármikor, ám ez nem mindig jó élmény. Feszültséget, stresszt, önértékelési zavarokat okozhat a fiatalokban az, hogy a járvány következtében nagyrészt online élik az életüket, és tartósan, a monitoron keresztül kell szembenézniük képernyő-énükkel. A szülőknek nincs könnyű dolguk, ha csökkenteni szeretnék a károkat.

Divat lett a kulacs

Divat lett a kulacs A folyadékpótlás fontosságát talán már nem kell senkinek sem magyarázni, mindenki tudja, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitel a kiegyensúlyozott táplálkozás elengedhetetlen része. A szükséges mennyiség egy részét étellel visszük be, de 70-80 százalékát valamilyen ital formájában, azaz átlagosan naponta 2 – 2,5 liter folyadékot ajánlott minimum innunk.

Nyolcadikosok: szakma és érettségi

Nyolcadikosok: szakma és érettségi A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézete (GVI) ismét megvizsgálta a pályaválasztás előtt álló általános iskolások továbbtanulással és szakmaválasztással kapcsolatos terveit, céljait. A diákok továbbra is a szüleik tanácsaira támaszkodnak leginkább, és olyan szakmát szeretnének, amellyel a későbbiekben jól keresnek majd.

Dühítő üvegkár!

Dühítő üvegkár! Sokadszor kaptam egy kavicsot a szélvédőmre. Fura módon állandóan M1-M7 közös bevezetőjén Budapest felé. Az is állandó, hogy ez általában akkor történik, amikor elém vág egy autó, aki padlógázzal azt érzi, hogy ő egy Forma-1-es pályán van. Én meg ülök az autóban, tehetetlen vagyok, újra és újra megyek a szélvédő javítóhoz és nincs jó megoldás.

Nem ingatag az ingatlanpiac

Nem ingatag az ingatlanpiac Az ingatlan.com saját adatain alapuló kutatásából kiderül, hogy az elmúlt öt évben 5 százalékkal nőtt azon települések száma, ahol eladásra hirdettek meg lakóingatlanokat. Tavaly 2869 helységben adtak fel eladó lakóingatlan-hirdetést, ami az összes település 91 százaléka.

Svájc – a Dacia bombasikere

Svájc – a Dacia bombasikere Az elmúlt két évben nem adtak egymásnak randevút az autók szerelmesei: kétszer is elmaradt a legendás genfi mustra. A korona-járvány terjedését a járműipar is megsínylette. Panaszkodtak kereskedők, szerelők és benzinkutasok – uniszónó!

További írások a rovatban

Lap tetejére