RSS Feed

Bulvár

Király Linda él-hal a kutyáiért

Király Linda él-hal a kutyáiért Az énekesnő két boston terrier kutyus büszke gazdája. Seven már 16 éve hű társa, akinek egészségéért az utóbbi időben igencsak aggódott Király Linda.

Nincs pánik: Gabriela Spanic visszatérne Magyarországra

Nincs pánik: Gabriela Spanic visszatérne Magyarországra A tánctudását is megcsillogtató sorozatsztár nem örökre intett búcsút hazánknak. Emilio és egykori táncpartnere, Tóth Orsolya úgy tudják, Gabriela Spanic szeretne visszatérni Magyarországra.

VV Moh lett a negatív hős

VV Moh lett a negatív hős Úgy tűnik kezdenek kifogyni az ötletekből a szerkesztők. A változatosság kedvéért az egyik legvisszafogottabb és a maga módján viszonylag korrekten viselkedő játékost VV Moht pécézték ki. Lenne egy fogadásom, ha sokat cseszegetik, akkor ő lesz hamarosan megint az egyik kiválasztott az egyik közelgő párbajon.

Bernie Sanders csúcs MÉM lett

Bernie Sanders csúcs MÉM lett Bernie Sanders(79) amerikai demokrata képviselő, ex-amerikai elnök jelölt “elszabadult” az interneten. Az egyik csúcs mém lett belőle. Hol Morgan Freeman és Tim Robbins között tűnik fel a remény rabjai c. film börtön udvarán, hol chilis szendvicset áruló gyorsbüfé mellett a padon.

Brady bejutott a Super Bowl döntőjébe

Brady bejutott a Super Bowl döntőjébe Hihetetlen, de Tom Brady(43) és a Tampa Bay Buccaneers amerikaifutball-csapat legyőzte Aaron Rogers vezette Green Bay Packers csapatát és így NFC bajnok lett és újra Super Bowl döntőbe jutott. Ezzel ha tetszik, ha nem fityiszt mutatott az őt már sokszor leíró szakíróknak és az őt elengedő New England Patriots tulajdonosának és a volt edzőjének is Bill Belichicknek.

Adele a bíró aláírását várja a válási papírokon

Adele a bíró aláírását várja a válási papírokon Az Oscar-, Golden Globe-, valamint tizenötszörös Grammy-díjas angol énekesnőnek, Adele-nek nehéz dolga volt a válása sora. Az énekesnő csak mostanra tudott megegyezni gyermeke apjával a pénzügyekről.

Sorra lépnek le Katalin és Vilmos alkalmazottai

Sorra lépnek le Katalin és Vilmos alkalmazottai Miután Vilmos herceg személyi titkára, Simon Case dobbantott a royal munkahelyéről, csak hogy a brit miniszterelnöknek, Boris Johnsonnak dolgozzon, illetve Katalinnak még egy hirdetést is fel kellett adnia, hogy megtalálja a megfelelő házvezetőt, most újabb alkalmazottjuk mondott fel. Egészen pontosan a Case helyére érkezett Christian Jones.

Murányi Tünde már más szemmel nézi a színpadot

Murányi Tünde már más szemmel nézi a színpadot Nem csak a pandémia által újradefiniált színházi munka késztette Murányi Tündét új látásmódra. A kicsit kevésbé feszített munkatempót kihasználva a színésznő végre rászánta magát az évek óta halogatott szemműtétre is.

Kocsis Dénesnek a csókjelenet volt a legfurcsább

Kocsis Dénesnek a csókjelenet volt a legfurcsább Péntektől ismét feltűnik az RTL Klub ikonikus napi sorozatában Csongor karaktere, akit korábban Veréb Tamás személyesített meg, ám ezúttal Kocsis Dénes bújik a fiatal férfi bőrébe.

Visszatért a Grammy-díjas páros

Visszatért a Grammy-díjas páros A Grammy-díjas duó, a Silk City (Diplo, Mark Ronson) visszatért New Love című slágerükkel, rajta Ellie Goulding közreműködésével. Ez a Diplo - Mark Ronson páros első kiadványa 2018 óta.

Kiesett az egyik legerősebb játékos

Kiesett az egyik legerősebb játékos Ahogy megjósoltam Palik László drámai bejelentése után Nagy Dani vloggernek véget ért az Exatlon Hungary. Igazságtalan az élet, hiszen ő volt a kihívók legeredményesebb versenyzője. Motivátora, egy kicsit a csapat szeme fénye, aki berobbant az Exatlon világába, és mindig mindent meg akart nyerni.

VV X és az illemtan, jóga, zene

VV X és az illemtan, jóga, zene Mondom én, hogy hatással volt a nép felháborodása a VV X tematikájára. Ezen a héten illemtan, zene, angol nyelv, és egyéb finomságok “elsajátításával” fognak foglalkozni a káromkodó, elvadult Villalakók. Mondjuk rájuk is fért egy kis “szájfertőtlenítés”,mert felborult az arány a beszédükben, mert több lett a káromkodás, mint az egyéb tartalom.

Spanic visszatérne Magyarországra!

Spanic visszatérne Magyarországra! A tánctudását is megcsillogtató sorozatsztár nem örökre intett búcsút hazánknak. Emilio és egykori táncpartnere, Tóth Orsolya úgy tudják, Gabriela Spanic szeretne visszatérni Magyarországra.A tánc megváltoztatta Emilio életét, aki mióta részes volt a Dancing with the Stars című műsornak a tánc szerelmese.

Jennifer Lopez meglepetése

Jennifer Lopez meglepetése Az amerikai himnuszt eléneklő Lady Gaga után Jennifer Lopez volt Joe Biden beiktatásának a másik szupersztárja (hacsak nem számítjuk ide a hatalmas tapsot kapó Michelle és Barack Obamát).

További írások a rovatban

Lap tetejére