RSS Feed

Bulvár

Háborús bűnössel mutatkozott Djokovic

Háborús bűnössel mutatkozott Djokovic Komoly kritikákat kapott Novak Djokovic, a szerbek világklasszis teniszezője, akiről olyan fotó került fel a világhálóra, amelyen Milan Joloviccal, egy hírhedt félkatonai szervezet egykori parancsnoka mellett látható, aki részt vett a bosnyákok elleni srebrenicai népirtásban, írta az Eurosport.hu portál.

Puzsér szerint Tóth Gabi förtelmesen giccses

Puzsér szerint Tóth Gabi förtelmesen giccses A kritikus újra elmondta, mi baja az énekesnővel. Szerinte Tóth Gabinak nem kellene használnia a „bullying” kifejezést, mert ami ellene zajlik, az csupán az emberek őszinte véleménye a viselkedéséről.Ahogy a Velvet is megírta, nemrég debütált a YouTube-on Tóth Gabi Az én szívem című új dala, ami óriási visszhangot váltott ki nemcsak a kommentelők, de a hírességek körében is.

Gyermekkori traumáiról vallott a sportolónő

Gyermekkori traumáiról vallott a sportolónő Mindig mosolyog a szeme, pedig gyötrelmes gyermekkor áll mögötte. A K1-es és többszörös kick-box bajnok Zsiga Melinda a legnagyobb pofonokat nem a ringben, hanem az élettől kapta: a nevelőszülei éheztették és verték, roma származása miatt pedig rendszeresen megkülönböztetés érte.

Kidman a címlapon

Kidman a címlapon Nicole Kidman(54) került az amerikai Harper’s Bazaar mostani címlapjára. Ő lett a “reneszánsz” nő a lap mostani tematikája szerint. Az ausztrál-amerikai Oscar-díjas színésznő valamit nagyon tud. Például, hogy képtelen öregedni ezt szinte biztos a volt férjétől Tom Cruistól leshette el.

Tyson és az ellenségei

Tyson és az ellenségei Mike Tyson(55) az egykori legfiatalabb nehézsúlyú ökölvívó bajnok egy különleges fotót posztolt a közösségi médiában. Nem mással látható rajta, mint a legendás Muhammad Alival(1986-2016). Muhammad Ali valóban az egyik legnagyobb legendája volt a nehézsúlyú boxnak, és igyekezett sokat tenni az afroamerikaiak jogaiért.

Callas, Hillary Clinton és a többiek

Callas, Hillary Clinton és a többiek Az 1958-ban átadott InterContinental Berlin 2021 nyarán is a Budapester Strasse legendás épülete. A szálloda illusztris vendéglistája lélegzetelállító. Hiszen Conrad Hilton úrnál olyan sztárok hajtották álomra fejüket, mint Marlene Dietrich, Maria Callas és Sophia Loren. De hol volt akkor koronavírus-járvány!? Múltba révedés...

KAP on the road

KAP on the road Összeszedte minden bátorságát Kovács András Péter és életében először egy óriási vasparipa nyergébe pattant. A stand-upos ugyanis országjáró körútja során megismerkedett tizenhárom motoros vagánnyal, akik ugyan elsőre kifejezetten marconának tűntek, ám végül hamar maguk közé fogadták őt. De hogyan is keveredett KAP a bőrdzsekisek bandájába? Ezt most ő maga árulja el.

Rosie nagylábon él

Rosie nagylábon él Nincs új a nap alatt. Rosie Huntington-Whiteley színésznő és modell egy olyan fotót posztolt instán, ami készülhetett volna akár a hetvenes években is. Egy piros cipő szandál van rajta, aminek hosszú fűzője rátekerve a lábára.

Egy tragikus szerelem története

Egy tragikus szerelem története Régóta köztudott tény, hogy az internet világa köszönő viszonyban sincs a valósággal. A mostani tragédia csak erősíti bennem, hogy kétszer gondoljuk meg, hogy hiszünk-e a szemünknek, amit látunk ebben a fura ellentmondásos, illúziókra, manipulálásra alapozó virtuális új világban.

Jön a Dark Tranquillity és az Ensiferum

Jön a Dark Tranquillity és az Ensiferum Közös turnén, fő fellépőként érkezik Budapestre a Dark Tranquillity (képünkön) és az Ensiferum. Az egész Európán átívelő, két hónapos sorozat első felében, április 17-én kerül sor a magyarországi koncertre a Barba Negrában, ahol a két teljes hosszúságú műsor mellett még további előzenekarok is színpadra lépnek majd.

Sztár lett Sváby kutyája

Sztár lett Sváby kutyája Sváby András hűséges társa Karcsika, motoron ment “dolgozni”! Hiszen Andrással együtt szokták vezetni a Naplót vasárnaponként az ATV-ben. Karcsikát imádják a neten, ezt a mostani fotót András Instán osztotta meg.

Zsolt gazda nem tud úszni

Zsolt gazda nem tud úszni Zsolt gazda nem tud úszni. Legyintenék, ha a rutinos reality szereplő nem éppen a Survivor Dominikán játszódó sorozatában szerepelne. Gyönyörű sziget, de ugye a Karib tenger veszi körül. Ahol bizony nem árt, ha az ember tud úszni.

A Farkasok megették a Szarvasokat!

A Farkasok megették a Szarvasokat! Farkasüvöltés és a szív legyőzte a Szarvasokat. A Totem, amilyen nagyot alakított a végjáték előtti utolsó napon. Olyan sablonosan és ostobán végződött. Nem akarok senkit megbántani, de ez elvileg egy stratégiai akadályverseny volt. A Farkasoknál Viktor és Bálint kezdhette a döntőt.

Totem-Survivor 1:0

Totem-Survivor 1:0 A Totem szintet lépett, eljött az utolsó előtti nap. Az Önfeláldozás kristályát kellett megtalálnia a két csapatnak, amiben már csak 3-3-an vehettek részt a csapatokból, az instruktorok sem segíthettek már ebben az utolsó kincskeresésben.

További írások a rovatban

Lap tetejére