RSS Feed

Bulvár

A kamuprofilok ellen harcol Istenes Bence

A kamuprofilok ellen harcol Istenes Bence A műsorvezető értetlenül áll a helyzet előtt, hogyan történhet meg manapság, hogy a közösségi oldalakon visszaélnek bárki nevével. Felháborítja, hogy a kamuprofilokat még mindig nem tudják kiszűrni.

Az Illésék nem találkozhattak János vitézzel

Az Illésék nem találkozhattak János vitézzel 1973-ban, Petőfi Sándor születésének 150. évfordulójára készült el Jankovics Marcell János vitéz című rajzfilmje, melynek egyik kulisszatitkáról a Szimpatika Magazinnak mesélt a rendező.

Jön a Keresztanyu: maffiafőnök lesz Molnár Piroska

Jön a Keresztanyu: maffiafőnök lesz Molnár Piroska A Drága örökösök alkotói új napi sorozatot készítenek az RTL Klubnak: a Keresztanyu januárban debütál a csatornán - írja a sorozatwiki.hu.

Még két film készül a Halálos iramban-sorozatból

Még két film készül a Halálos iramban-sorozatból Még két film készül a Halálos iramban-sorozatból, és a 11. epizóddal be is fejeződik - írta a BBC News. A széria legnagyobb kasszasikere a 2015-ben bemutatott Halálos iramban 7 volt, amelyre világszerte 1,5 milliárd dollárért (459 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők.

Budapestről is jelentkezik az MTV EMA gála

Budapestről is jelentkezik az MTV EMA gála A 2020-as MTV Europe Music Awards több szempontból is rendhagyó eseménynek ígérkezik, Magyarország is a gála hivatalos partnere. Ennek köszönhetően négy emblematikus magyarországi helyszínt is megismerhetnek majd az MTV nézői világszerte. Az is kiderült, hogy a világszenzációnak számító brit lánybanda, a Little Mix (képünkön) vezényli majd a november 8-i eseményt.

Irina Shayk - Vogue

Irina Shayk - Vogue Irina Shayk (34), teljes nevén Irina Valerjevna Sajhliszlamova orosz modell nem lehet túl szégyellős. Mondjuk ez az ő világában inkább előny, mint hátrány. Instan posztolta, a legújabb cseh Vogue címlapját. Természetesen Irina szerepel rajta.

Leállt a vírus miatt a Fridi show

Leállt a vírus miatt a Fridi show Pár részt már leforgattak Friderikusz Sándor új műsorából, ami november elsején indul az RTL Klubon, azonban a Blikk információi szerint a stábból többen is elkapták a koronavírust, így a forgatást ideiglenesen leállítják.

Hungarikum lesz-e a Meseország mindenkié?

Hungarikum lesz-e a Meseország mindenkié? Hungarikum lett a Magyar népmesék rajzfilmsorozat, mondván, hogy a magyar népmesék kiemelkedő nemzeti értékek, kultúránk alapját képezik.

Kevesebb Alpok, több Bakony

Kevesebb Alpok, több Bakony Új kommunikációs ellenszert dobtak piacra még a nyáron a járvány ellen. A vakációs hónapokban a Kevesebb Adria, több Balaton gyógyírt ajánlották. Közelít a tél, s már megkaptuk a téli hónapokra szóló ajánlatot.Jelszó nélkül. Sebaj, nekünk már erre is van egy tippünk.

Beleznay Endre megsértődik, ha megütik

Beleznay Endre megsértődik, ha megütik Több ismert arc is kipróbálta a muaythai-t: a fitnesz világbajnok Katus Attila mellett az FTC korábbi labdarúgója, Keller József, a küzdősportokban már rutinosnak számító üzletember, Vajtó Lajos, valamint a színész Beleznay Endre is lehetőséget kapott a ringben, hogy megvillantsa a küzdősport tehetségét.

Rippel, a csontkovács

Rippel, a csontkovács Az egykori olimpikont jóbarátja, Bárdosi Sándor vitte el a nemrég csontkovács mesterségre váltott Rippel Ferihez. Szerinte Növényinek jó esélye van arra, hogy akár 100 évig is aktív életet éljen, ha követi az útmutatásokat.

Nyerő páros 2020, alias A lovakat lelövik, ugye?

Nyerő páros 2020, alias A lovakat lelövik, ugye? Mégis csak belenéztem a fináléba a Nyerő Páros RTL klub műsorába. Rögtön belecsöppentem a közepébe éppen az dőlt el a játékban, hogy ki lesz Dér Heni politológus és zenész, énekesnő és párja Bakos Gergő designer asztalos ellenfele a döntőben.

Adrien Brodyknak öltözve ünnepelték

Adrien Brodyknak öltözve ünnepelték Nagy Alexandra rajong a születésnapjáért és szereti széles körben megünnepelni. Barátai egyszer még kedvenc színészével, Adrien Brody-val is összehozták ez alkalomból. Bár születésnapja januárban van, a színésznő idén „féltávon”, a nyár elején is megünnepelte azt.

Filmrendezőnek állt George Clooney

Filmrendezőnek állt George Clooney George Clooney filmet készít John Grisham baseballtémájú, Calico Joe című regényéből. A producerek között ott van Grant Heslov és Bob Dylan is – számolt be róla a The Hollywood Reporter.

További írások a rovatban

Lap tetejére