RSS Feed

Bulvár

Szilágyi János visszatér

Szilágyi János visszatér Szilágyi János a legendás egykori rádiós, tévés újságíró visszatér az éterbe. A 168 óra netes felületén, sőt ott még látni is lehet majd a 85 éves Szilágyit. Érdekes próbálkozás, hiszen az eredeti Halló itt vagyok c. műsort a 80-as években sokan hallgatták.

Miért vált meg a ruháitól Mihalik Enikő?

Miért vált meg a ruháitól Mihalik Enikő? Mihalik Enikő gardróbját alighanem sok nő elfogadná. Irigykedés helyett azonban azt tanácsoljuk, inkább csapj le a modell ruháira, ugyanis Mihaik Enikő nem mindennapi gardróbvásárt tart.

Aniston és a hétfő

Aniston és a hétfő Még csak hétfő van! Írta egy fotója alá Jennifer Aniston az egykori Jóbarátok sorozat sztárja. Szinte talpig feketében van a színésznő, lábát felrakta egy székre és ő meg hátradőlt, mintha teljesen ki lenne merülve.

Ellopták Lagzi Lajcsi trombitaszólóját

Ellopták Lagzi Lajcsi trombitaszólóját A tévét kapcsolgatva ütközött bele Lagzi Lajcsi egy klipbe, ami alatt saját trombitaszólóját hallotta meg. Csakhogy az előadó nem ő volt, hanem egykori pártfogoltja, Gányi Patrik, a dal pedig az Édes kisfiam című, olasz eredetin alapuló szám.

Pótolni kell a bevételkiesést a Barátok közt színészeinek

Pótolni kell a bevételkiesést a Barátok közt színészeinek A tavalyi év végén robbant a hír, hogy véget ér a Barátok közt. A sorozat, mely Magyarország legrégebb óta képernyőn lévő szappanoperája 22 évet élt meg. Az utolsó részeket nyáron láthatják a tévénézők. A búcsú fájó, amit nehezít az is, hogy jelenleg egy világjárvány tombol, ami a művészvilág helyzetét is megnehezíti.

Kőnig Annát mentő vitte kórházba!

Kőnig Annát mentő vitte kórházba! Már megint sérülés és egy döbbenetes fordítás volt ma az Exatlonban. A Bajnokok 2—6-ról.. indulva 10-6-ra legyőzték a Kihívókat. Akiket ma egy sérülés is hátráltatott, mert Kőnig Annát mentő vitte el.

Marie Karoline Rökk karrierje

Marie Karoline Rökk karrierje A Horthy- és a Hitler-korszak ünnepelt sztárja volt Rökk Marika. A majdani filmcsillag apja, az „Ungarndeutsche” építész és vállalkozó, Eduard Rökk volt. Marikát édesanyja, Maria Karoline Charlotte asszony 1913-ban, Egyiptomban szülte. A magyar szexbomba aztán Kairónak búcsút intve, főleg a német nyelvterületen volt ünnepelt díva. Tizenhét éve májusban, Ausztriában hunyt el.

Majka és Curtis újra együtt!

Majka és Curtis újra együtt! Majka & Curtis & Nika 15 órája feltett youtubra egy új közös számot: Szavak nélkül. Úgy tűnik ha Majka és Curtis csinál valamit, az nagyon bejön a magyaroknak. Hiszen 16 óra alatt 366 ezren nézték meg a dal videoklipjét. Profi munka, szeretnék gratulálni hozzá.

Tangó a víz alatt

Tangó a víz alatt Különleges produkciót posztolt egy spanyol búvár/táncosnő Ariadna Hafez a Twitteren. A víz alatt tangózik, és egészen elképesztően lenyűgöző a rövid kis produkció!

Sampson a védőruhás szuper kutya!

Sampson a védőruhás szuper kutya! Sampson az első olyan segítő kutya, aminek méretre készített védőruhája van, amivel elkisérheti egy Illinois-i Egyetem laboratóriumában dolgozó gazdáját, Joey Rampot.Ramp 10 éve leesett a lóról és maradandó agysérülést szenvedett el. Akkoriban döntötte el, hogy agykutatással akar foglalkozni.

Miley Cyrus Gucci reklámot rendez

Miley Cyrus Gucci reklámot rendez Miley Cyrus(28) amerikai színész, énekes egy Gucci reklámfilmet rendezett?! De lehet csak ő a főszereplője a kicsit szürreális 70-es évek hangulatában forgatott reklámnak.

Evelin elköltözik

Evelin elköltözik Hatalmas bejelenést tett a családjának Gáspár Evelin, a fiatal lány ugyanis közölte a szüleivel, hogy elköltözik otthonról. Evelin kirepülése a családi fészekből már nem először kerül terítékre, ám tavaly augusztusban azért maradt mégis a szülői házban, mert a koronavírus járvány alaposan keresztülhúzta a számításait.

Már évek óta nem élnek együtt

Már évek óta nem élnek együtt Novodomszky Éva ugyan évek óta nem él együtt férjével, Salvóval, két fiuk és egy nemrégiben létrehozott közös üzlet miatt a mai napig jó kapcsolatban vannak. A Duna Televízió Család-barát magazinjának műsorvezetője és volt párja Dabason nyitott egy pizzériát a pandémiás időszak kellős közepén, Éva azonban cseppet sem tart attól, hogy ez túlságosan merész lépés lett volna a részükről.

Világméretű online koncertet ad Leslie Mandoki

Világméretű online koncertet ad Leslie Mandoki A Mándoki Soulmates óriási online koncerttel várja a nézőket! Az eseményt "Zene az emberség szolgálatában" szlogennel rendezik meg. 2021 legnagyobb online zenei show-jának, a Hungarian Pictures / Magyar Képek koncertnek magyarországi premierje április 17-én, szombaton 20 órakor látható a TV2 Play-en!

További írások a rovatban

Lap tetejére