Így tudják a ruhák szebbé tenni az életünket

Mix Online - Így tudják a ruhák szebbé tenni az életünket - Nyomtatható változat

főoldal - Életmód
M. A. | 2021. 01. 31. 12:38:00
Így tudják a ruhák szebbé tenni az életünket Ferencz Judit, stíluskommunikátor évek óta azzal foglalkozik, hogy hogyan legyünk szebbek, sikkesebbek, nőiesebbek. Több mint 3 éve több száz nőnek (és férfinak) segített folyamatosan az életét szebbé tenni, és elérni az egyéni céljait.

Judit gyermekkori álmát váltotta valóra azzal, hogy nőknek segít megtalálni a stílusukat és a megfelelő színeket, amelyek hangsúlyozzák a szépségüket. Hosszú út vezetett ideáig, hiszen előtte évekig egy nagy multi középvezetője volt. Közben született két gyermeke, de az álmát nem adta fel.

 

A Stylexpert azért jött létre, hogy a stílus iránt fogékony nőknek olyan tudást adjon a kezébe, amellyel egy élmény lehet az öltözködés minden nap. Hasznos videókkal és bejegyzésekkel ad folyamatosan tanácsokat, amelyeket könnyedén elsajátíthat mindenki. Ez egy jól működő rendszer, amit több millióan használnak a világon a ’80-es évek óta, nők és férfiak egyaránt. Ezzel kezdődik a stílus kialakítása, majd a gardróbrendezéssel és a közös vásárlással válik teljessé.

 

A Stílusteremtés nőknek 10 lépésben című könyv írója szerint a 21. századra nagyon jellemző a túlfogyasztás. Sokszor ész nélkül vásárolunk és azon kapjuk magunkat, hogy tele a szekrényünk még felcímkézett darabokkal. Ezek helyett sokkal jobb beszerezni az alap darabokat, melyekkel bármilyen alkalomra fel tudunk öltözni.

 

Ha valakinek ez nem megy segítség nélkül Judit – és a könyve is – irányt mutat. Milyen testalkathoz, milyen forma, fazon, szín a legmegfelelőbb? Lehet, hogy kérdésekkel érkezünk, de biztos, hogy válaszokkal és tudással távozunk a Stylexpert szalonjából.