Még mindig megy az outlet

Mix Online - Még mindig megy az outlet - Nyomtatható változat

főoldal - Életmód
mixonline | 2014. 09. 28. 8:00:00
Még mindig megy az outlet A Premier Outlet augusztus végi vásárlási maraton kampánya eddig soha nem látott számokat hozott. A rendezvényre 25,38 százalékkal többen voltak kíváncsiak, mint 2013-ban, így a forgalom is növekedett növekedett a tavalyi év hasonló időszakához képest.
„Az idei év a fellendülés időszaka számunkra” – nyilatkozta Imre Csaba, a Premier Outlet vezetője. –  „A 2014-es év első 10 hetében a látogatószám 14,8%-kal, a forgalom pedig 19,11%-kal nőtt 2013 elejéhez képest, és ez a növekedési tendencia csak tovább fokozódott az elmúlt hónapokban.”

A vásárlási maraton az európai outlet központok jól bevált akciója, amelynek keretében a népszerű divatmárkák kollekciói az állandó 30-70%-os outlet kedvezménynél is jobb feltételekkel, akár 90%-kal olcsóbban megvásárolhatóak. A Premier Outlet ilyen jellegű rendezvényei folyamatos növekedést mutatnak, de a most augusztusi számok még a vezetőséget is meglepték. „A látogatószám 25,38%-kal, a forgalom 27,11%-kal, az értékesített darabszám pedig 23,88%-kal nőtt a 2013-as eredményekhez képest. Ez a teljesítmény történelmi csúcspont az outlet központ életében” – meséli Imre Csaba. 

Amikor a Premier sikerének titkáról kérdeztük, Imre Csaba a folyamatos megújulást emelte ki: „Törekszünk arra, hogy kínálatunkban a legnépszerűbb világmárkák kapjanak helyet. Nemrég nyílt meg nálunk a Luisa Spagnoli első közép-európai outlete, valamint a Comoda Italia, és a BL-óraszalon is tovább színesíti a portfóliónkat. A növekedés pedig nem áll meg.”

A következő vásárlási maratont a 10. születésnapján fogja megtartani a biatorbágyi outlet központ. A Premier Outlet az elmúlt években belé vetett vásárlói bizalmat egy különleges születésnapi hétvégével, gyermek és felnőtt programokkal, izgalmas leárazásokkal és sok-sok további meglepetéssel köszöni meg 2014. október 11-én és 12-én.