RSS Feed

Befuccsolt Orbánék nagy terve

Egy évvel a viharos kilépés után újra közeledne az Európai Néppárthoz (EPP) a Fidesz. Erre utal legalábbis, hogy Orbán Viktor áldását adta Navracsics Tibor frakcióváltására, aki a KDNP tagjaként sokkal jobban rálát majd az EPP belső ügyeire. A teljes békülés kizárt, miközben az ukrajnai háború óta a többi európai pártcsalád sem tülekedik a magyar kormánypárt barátságáért.

MIX videó

A legjobb fűszer a faszén füstje

Serényi Zsolt, alias Tetovált séf él-hal a faszénparázson sült ételekért. - Mindenkit bíztatok arra, hogy grillezzen bátran, mert egészséges, nem egy bonyolult dolog és igazi társasági tevékenység” – osztja meg a titkot a séf.

Vélemény

Bajnóczy Bella

Memóriahab

Memóriahab Eddig csak sejtettem, hogy a hörcsög az hörcsög, de most már biztos vagyok benne. Igaz, a végső bizonyosság még hiányzik, mármint az, hogy a fiúhörcsög az fiúhörcsög, a lányhörcsög az lányhörcsög, de sebaj, kivárom a hitelesített tanúbizonyságot. Végül is, gondolom, felettébb hasznos cuccról van szó, miként ezt szinte naponta sulykolják belém termékajánlásilag. Édes kis plüss hörcsögöt kínálnak.

Sport

Ádám Martin ismét betalált

A magyar válogatott Ádám Martin betalált dél-koreai labdarúgócsapata, az Ulszan Hyundai szombati bajnoki mérkőzésén.

További videók

  • A legjobb fűszer a faszén füstje

    Serényi Zsolt, alias Tetovált séf él-hal a faszénparázson sült ételekért. - Mindenkit bíztatok arra, hogy grillezzen bátran, mert egészséges, nem egy bonyolult dolog és igazi társasági tevékenység” – osztja meg a titkot a séf.

  • Kincsek a vízben

    A Meknetis Mágneshorgászat alapítóival beszélgettünk többek között arról, hogy mi is az a mágneshorgászat, hol érdemes horgászni illetve ők mikor kezdték el ezt az izgalmas hobbit.

  • A Pilates

    Tréning ahol a test és a lélek egységének megteremtése a cél.

Kultmix

Nádas Péter Budapestje a Margitszigeten

A Nádas Péter Budapestje című programsorozat estéjén (október 1., 2.) megtekinthető egy videóinstalláció a margitszigeti zenélő szökőkút vízfüggönyén. A nem mindennapi vizuális élmény Nádas Péter fotóinak és az általuk ihletett akvarelleknek felhasználásával készült.

Életmód

Tuning és Retro Fesztivál Budapesten

TOP tuning autók, supersport autók és az oldtimer gyöngyszemek együtt kerülnek bemutatásra. Exclusív autók tárlata a Magyar Vasúttörténeti Parkban +rengeteg kiegészítő program: Carstylig Tuningautó Találkozó, hangnyomásmérő verseny, Kalandjárók Kiállítás, vasutas interaktív programok, Kolbászvásár, családi programok, hagyományőrző programok és kiállítások.

Tuning és Retro Fesztivál Budapesten
Szóbeli felvételi is lesz a Semmelweisen

Szóbeli felvételi is lesz a Semmelweisen

A Semmelweis Egyetem felvételi rendszerét is több szempontból módosítja a Magyar Közlönyben 2022. szeptember 7-én megjelent rendelet, mely 2024-től ad nagyobb szabadságot az egyetemeknek arra, hogy meghatározzák, milyen tantárgyak középiskolai, érettségi eredményei és milyen további teljesítmények számítanak majd bele a felvételin elérhető 500 pontba

Peugeot Gablini

Bulvár

Bulgária szupersztárja: Ruth Koleva

Ruth Koleva hazájában, Bulgáriában már bejáratott jelenség, az elmúlt években pedig az egekbe szökött nemzetközi ismertsége: Ázsiában teltházas előadásokkal, A-listás előadók, köztük Mark Ronson támogatásával, és az odaadó rajongók folyamatosan növekvő légiójával.

Nagyvilág

Budapest német testvérvárosa

Hatvanegy esztendeje, hogy a keletnémet kommunisták megkezdték a Berlint és Európát kettészelő „szocialista védőfal” felhúzását. Ennek '89-es leomlása - magyar segítséggel - meghatározó epizódja volt a közelmúlt hidegháborús történelmének. Túl a koronavírus-járványon javaslom, hogy látogassank el hozzánk Budapest testvérvárosába!

Galéria

BVOP

Jelentkezz a Büntetés-végrehajtáshoz! Tel: 06-1-301-8396; www.bv.gov.hu; toborzas@bv.gov.hu

Lap tetejére