RSS Feed

Az FC Barcelona a világ leggazdagabb futballklubja

A koronavírus-járvány miatti bevételkiesések ellenére továbbra is az FC Barcelona vezeti a leggazdagabb futballklubok listáját a Real Madrid és a Bayern München előtt. A Deloitte Sport Business Group által készített, Football Money League című kiadvány alapján a húsz leggazdagabb labdarúgóklub a pandémia miatt eddig 1,1 milliárd euró bevételkiesést szenvedett el, ez pedig az idény végéig elérheti a 2 milliárd eurót is.

MIX videó

Falpenész

Nemcsak bosszantó, de az egészségre is ártalmas.

OBB

Vélemény

Csontos Tibor

Mr. Trump! Ki van rúgva!

Mr. Trump! Ki van rúgva! Csendes lesz-e Don(ald)? – kérdezhetnénk annak okán, hogy Donald Trumpból olyannyira bukott elnök lett, hogy már a párizsi panoptikumból is kirakták a szűrét. Sokba került az ottani viaszfigura hajviseletének ápolása, a látogatók pedig a bábu orrlyukába dugott ujjukkal készítettek szelfit a Trump-hasonmással. Elnöki négy éve után van némi bukéja a Playboyban 2004 októberében megjelent interjúja újraolvasásának. Akkor Trump Ki van rúgva! feliratú kitűzőt ajándékozott az interjú készítőjének. Most ő viselhetne ilyen, névre szóló kitűzőt.

Sport

Dokumentumfilm készült Kobe Bryantről

Egy éve, 2020. január 26-án szenvedett halálos helikopterbalesetet Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers, az NBA és az egyetemes kosárlabdasport legendája. A Sport1 egy évvel a tragédia után egy dokumentumfilmmel és utolsó, felejthetetlen, 60 pontos mérkőzésével tiszteleg Bryant előtt.

További videók

  • Dijoni csirkemell a'la Kiskakukk

    A Kiskakukk éttermet 1913-ban alapították, abban a korban, amikor az evésnek még becsülete volt. Ezt a felfogást a jelenlegi személyzet is magáénak vallja. Borbély István az étterem igazgatója nyári ételkülönlegességet kínál az éhes vendégek számára.

  • Kincsek a vízben

    A Meknetis Mágneshorgászat alapítóival beszélgettünk többek között arról, hogy mi is az a mágneshorgászat, hol érdemes horgászni illetve ők mikor kezdték el ezt az izgalmas hobbit.

  • Szárszó a szíve

    Dorogi Sándor 9 évig volt Balatonszárszó polgármestere. Tavaly ősz óta – egy esztendeje – csak a saját cégét igazgatja, de a szeretett településének mindennapjait, további fejlődését szívének-lelkének teljes rezdülésével átéli. A polgármesterség számára a választóktól kapott bizalom volt. A közösségteremtés egész életét átszőtte.

Kultmix

Lezajlott az első online Jazz Showcase

Vasárnap 14. alkalommal járták át a jazz hangjai a Müpa tereit, virtuálisan és élőben is. A Jazz Showcase idén a pandémiás helyzetre való tekintettel különleges körülmények közt került megrendezésre: a tehetségbörze fiatal zenekarainak előadását felvételről, míg az egész napos jazzélmény tetőpontját jelentő gálakoncertet már élőben követhették a nézők.

Életmód

Simca, te édes!

A 70-es években a Peugeot tulajdonába került Simca neve mozaikszó: Société Industrielle de Méchanique et Carrosserie Automobile. Mára ritka madár lett a nyugaton oly' népszerű, francia márka. Hajdan Csehszlovákiától Magyarországig is komoly rajongótábora volt e típusnak!

Simca, te édes!
A rugalmas munkaidő a legnyerőbb

A rugalmas munkaidő a legnyerőbb

A magyar munkavállalók ahhoz, hogy jól érezzék magukat a munkahelyükön és elkötelezettek legyenek a munkáltató iránt, elvárják, hogy rendszeres legyen a kommunikáció a főnökkel, hogy jó legyen a személyes kapcsolatuk a kollégákkal, és hogy rugalmas legyen a munkaidő - derül ki a Profession.hu és a Boston Consulting Group (BCG) közös felméréséből.

Peugeot Gablini

Bulvár

Király Linda él-hal a kutyáiért

Az énekesnő két boston terrier kutyus büszke gazdája. Seven már 16 éve hű társa, akinek egészségéért az utóbbi időben igencsak aggódott Király Linda.

Nagyvilág

80 ezer fát kell kivágni Madridban

A Madridot sújtó rendkívüli havazás miatt a város mintegy 80 ezer fája sérült meg annyira, hogy ki kell vágni - adta hírül az El Mundo spanyol napilap.

Galéria

BVOP

Jelentkezz a Büntetés-végrehajtáshoz! Tel: 06-1-301-8396; www.bv.gov.hu; toborzas@bv.gov.hu

Archívum

Safari Tanzánia

Afrika keleti részén, az Indiai-óceánnal határosan, Kenya és Mozambik között fekszik. Síkságaival, tavaival, hegyeivel, keskeny, alacsonyan fekvő partszakaszaival Tanzánia a legnagyobb kelet-afrikai ország. A gazdaságilag szegény Tanzánia a kontinens egyik legjobb helye a vadvilág megfigyelésére. Nemzeti parkok, kráterek, és az ország elengedhetetlen tartozéka, a gyönyörű szép „fűszersziget”: Zanzibár.

Lap tetejére