RSS Feed

Örömhír a nyugdíjasoknak

Hétfőn a parlamentben Orbán Viktor a korábban tervezetthez képest magasabb nyugdíjemelést jelentett be.Annak nyomán történt ez, hogy az LMP-s Schmuck Erzsébet arról kérdezte a miniszterelnököt: megteszi-e és mikor a szükséges lépéseket a kormány, hogy a nyugdíjak januárban a tényleges infláció mértékével emelkedjenek? Vajon mit szólnak ehhez Varga és Matolcsy urak?

MIX videó

Csúcs Kupa - parádés gólokkal

A Csúcs Kupa közéleti kispályás labdarúgó tornán a Magyar Országgyűlés labdarúgó válogatottja, a Magyar Színészválogatott, a Magyar Újságíró Válogatott és az Üzletemberek Válogatottja körmérkőzés formájában bizonyíthatták, hogy ki a jobb.

Asia Center Budapest

Vélemény

Csontos Tibor

Mecky meghalt

Mecky meghalt Eddig tartott a rock and roll. Életfogytig. Mert ez egy életre szól. Hetvennyolc évesen elhunyt Kóbor János. Ebből hatvanat töltött az Omegában, az Omegával, mellyel jövőre ünnepelte volna ezt a hat évtizedet. A koronavírus azonban kivégezte az együttest. A november és a december az Omega gyászhónapja. Egy éve halt meg előbb Benkő László, majd Mihály Tamás. A zenekarból már többen vannak ott fent, mint idelent. Ahogyan az LGT sem léphet többé színpadra, úgy az Omega is koncert-és lemezemlék marad csupán.

Sport

„Kinek képzeli magát?”

Jürgen Klopp novemberben tett egy kijelentést, amivel sikerült többeket magára haragítania. A Liverpool menedzserének szegezték azt a kérdést, megkönnyebbült-e, hogy márciusig nem lesznek válogatott események, mire a német így felelt:

További videók

  • Tárkonyos raguleves Regös módra

    A Regös étterem hétvégére most egy kiadós leves receptet ajánl mindenkinek. Jó sok zöldséggel, na és persze hússal.

  • Asia Center

    Karácsonyozzon az Asia Centerben!

  • Csók Tenisz! 2021

    A tenisz szerelmesei, köztük politikusok, színészek, ügyvédek és zenészek is részt vettek a Csók Tenisz hagyományos tenisztornán, amelyet huszonegyedik alkalommal rendeztek meg.

Kultmix

Sztárok érkeznek a 2. Bartók Tavaszra

Meghatározó alkotók, világhírű társulatok, lenyűgöző szólisták, új produkciók, különleges bemutatók várják a közönséget számtalan műfajban 2022 áprilisában a 2. Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében.

Életmód

Biztonságos ajándékötletek gyerekeknek

A gyermekek szemének biztonságára is gondoljunk, amikor ajándékot választunk nekik - erre figyelmeztetnek a szemészek. A gyerekek szeme különösen érzékeny a sérülésekre. Elég egy óvatlan mozdulat, és máris megtörténhet a baj.

Biztonságos ajándékötletek gyerekeknek
Dragomán György új befejezést írt A kis gyufaárus lányhoz

Dragomán György új befejezést írt A kis gyufaárus lányhoz

A biztonságot adó emberi kapcsolatok fontosságára hívja fel a figyelmet a Telenor idén karácsonykor A kis gyufaárus lány megrázó történetével, amelyhez Dragomán György új befejezést írt, az olvasók pedig hozzájárulhatnak a gyermekotthonban élő gyerekek támogatásához.

Peugeot Gablini

Bulvár

Benjamina és ByeAlex az új szerelmespár!

ByeAlex(37) újra szerelmes kürtölte szét pár bulvár médium a napokban. Benjamina a szerencsés kiválasztott. Benjamina állítólag egy ismert modell, mondjuk én eddig nem hallottam róla, de ez nem jelent semmit. ByeAlex énekes, aki egy ideje az X-Faktor egyik mentora is egyben kemény és egyenes stílusáról ismert.

Nagyvilág

Műanyag élőhellyé a Csendes-óceánon

Műanyag élőhellyé változott a Csendes-óceánon úszó szemétsziget: tudósok felfedezték, hogy tengeri állatok élnek a hulladékhalmon. Egy részük partvidéki fajokhoz tartozik, melyek megszokott élőhelyüktől mérföldekre élnek, Kalifornia és Hawaii között félúton.

Galéria

BVOP

Jelentkezz a Büntetés-végrehajtáshoz! Tel: 06-1-301-8396; www.bv.gov.hu; toborzas@bv.gov.hu

Archívum

Semmi fényűzés

Nizza és környéke ma már 4000 km túraúttal, 30 hegymászó területtel, 65 különböző mountain bike úttal, és mintegy 70 kanyonnal várja a nyaralókat. Így azok is kikapcsolódhatnak, akik egyáltalán nem vágynak a Cote d'Azure luxusjachtos, hivalkodó plázsára. A strandok jól felszereltek, a Handiplage jelzéssel ellátott partszakaszokon a mozgáskorlátozottak is megmártózhatnak az azúrkék tengerben.

Lap tetejére