RSS Feed

BKK: egyre népszerűbbek a kerékpársávok

Egyre többen veszik igénybe a fővárosban kialakított új kerékpársávokat; a forgalmi adatok szerint a Nagykörút lett mára Budapest egyik leggyakrabban használt bringás útvonala - tartalmazza a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye.A friss adatok szerint naponta 2500-3000-en bicikliznek itt, ezzel a Nagykörút Budapest egyik legforgalmasabb kerékpáros útvonalává vált.

MIX videó

Sikersztori a Szülők Háza Alapítvány

A Szülők Háza mozgalmat Regős Judit családi tanácsadó, szociálpolitikus, aktív analitikus tanácsadó hívta életre azzal a céllal, hogy a Szülők Háza befogadó közösségi tereibe integrálják a rászoruló családokat, segítsék a magyarországi családok életét.

OBB

Vélemény

Regös István

A tétlenség is árulás

A tétlenség is árulás 2020. május végén a „Deák téri lincselés” áldozataira emlékező „kegyeleti megemlékezést” hirdetett meg a Mi Hazánk Mozgalom az Országos Roma Önkormányzat székháza előtt. Már elég lehetett volna ennyi, hogy a hatóságok kapjanak valamilyen valós információt, felhatalmazást, hogy az érvényben lévő törvényeket, sőt, az alkotmányt követve megakadályozhassák ezt a nyílt, szélsőjobbos vonulást.

Sport

A Magyar Jégkorong Szövetség díjazta a legjobbjait

A Magyar Jégkorong Szövetség hagyományos szezonzáró gálája a koronavírus-járvány miatt sajnos elmaradt - miként a bajnokságok zömének döntőire és a kiemelt világbajnokságokra sem kerülhetett sor - ám a 2019/20-as évad legjobbjainak járó díjakat most kihirdették.

További videók

  • Hipnotizőr király

    2020-ban tíz éves az Intim Torna Illegál

  • Pünkösd

    A vallási ünneptől a népszokásokig.

  • Szembeszéd

    Szemlátomást nem becsüljük meg a szemünket, erről és sok másról is beszél Dr. Nagy Zoltán Zsolt Egyetemi tanár, a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikának az igazgatója.

Kultmix

Ősszel forgat Deák Kristóf

Személyes történettel készül mozifilmrendezői bemutatkozására Deák Kristóf. Az unoka munkacímmel készülő film 40 napos forgatása ősszel kezdődik, producere a BÚÉK és a Szabadság, Szerelem című filmsikereket is jegyző Zákonyi S. Tamás - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.

Életmód

Kommunikáció - A nonverbális jelzések

A nonverbális jelzéseinket érdemes önmagunknál és másoknál is megfigyelni, mert mindkettőből tanulhatunk, jobban megismerhetjük magunkat és embertársainkat. Az ember nem csak szavakkal kommunikál. Ha összhang van a szavak és a testbeszéd között, akkor tűnik valaki hitelesnek.

Kommunikáció - A nonverbális jelzések
Megszűnik az e-Receptek könnyített kiváltása

Megszűnik az e-Receptek könnyített kiváltása

A veszélyhelyzet hivatalos lezárása után 90 nappal megszűnik a lehetőség, hogy online rendeljünk az orvostól gyógyszert, és az is, hogy csupán egy TAJ számmal valamint a személyi igazolványunkkal kiválthassuk az orvosságot a patikában.

Peugeot Gablini

Bulvár

Campus Fesztivál helyett Campus Eleven

Átalakul idén a Campus Fesztivál: augusztus közepétől szeptember közepéig Campus Eleven néven rendezvénysorozatot indítanak, az eddigi négy nap helyett tizenegy alkalommal kapnak a látogatók fesztiválélményt Debrecenben - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

Nagyvilág

Emeletes buszokon a bécsi fesztivál

A vírushelyzet miatt az idei Duna-sziget Fesztivál is kompromisszumokra kényszerült, ezt a kihívást azonban nagyon leleményesen oldották meg a szervezők. A Fesztivál nem marad el, csak átalakul; idén emeletes buszokon szállítják házhoz a művészetet.

Galéria

BVOP

Jelentkezz a Büntetés-végrehajtáshoz! Tel: 06-1-301-8396; www.bv.gov.hu; toborzas@bv.gov.hu

Archívum

A mi Balatonunk

Nem tudjuk, kell-e valakinek kedvet csinálni a Balatonhoz, mindenesetre nem árt, ha újra és újra megmutatjuk Magyarország talán legvonzóbb látványosságát. Mindegy melyik évszakot írjuk éppen, legnagyobb tavunk bármelyik arca lebilincselő. Ismét olyan népszerű, mint a hatvanas-hetvenes években, a magyar családok sem gondolják úgy, hogy nyaralni csak külföldön érdemes.

Lap tetejére