RSS Feed

Sorban álltak A fideszes rablógazdaságért

mixonline - 2013. 11. 19. 15:30:53 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Sorban álltak A fideszes rablógazdaságért

Hosszú sor állt Budapesten a Pozsonyi úti Láng-Téka könyvesbolt előtt, ahová Debreczeni Józsefet várták új könyve dedikálására. A szerzőnek a napokban jelent meg A fideszes rablógazdaság című könyve, melyben visszatér a politikai feketegazdaság üzemszerű működésére. A sorban állók családias, békés hangulatban vártak sorukra.

Mintegy nyolcvanan-százan gyülekeztek hétfőn este a Láng-Téka könyves üzlet előtt, ahol Debreczeni József közíró dedikálta legújabb könyvét, melyben a hazai oknyomozó újságírók tollából is megszületett elemzések segítségével arról is értekezik, miként szolgálja a pénz a politikát, és a politika a pénzt. Szó esik benne uradalomról, közpénzfaló médiabirodalomról, nemzeti dohányról, "szervezett felvilágról", a politika fertőjéről, az államról, mint rablógazdasági célszerszámról, és más nyalánkságokról. 
A kis könyvüzletbe azonban nem fértek el a közíró eddigi munkáinak hívei, ezért a sor messzire kígyózott a Pozsonyi úton. S hogy a várakozás ne menjen át türelmetlenségbe, a könyves üzlet tulajdonosa folyamatosan finom forralt borral és ropogtatni valóval kínálta a köteten megvásárolni és dedikáltatni szándékozókat. 

Fotó: monitormagazin.hu
Lap tetejére