RSS Feed

Gitártábor hazai zenészekkel

M. A. - 2011. 06. 08. 17:33:08 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Gitártábor hazai zenészekkel

Magyarország legjobb zenészei oktatnak a XVIII. Gitármánia és Zenei Továbbképző Táborban július 25. és 31. között a Szolnok-Tiszaligeten. A kurzusok mellett többek között tehetségkutató versenyeken, különféle előadásokon és koncerteken vehetnek részt a zene szerelmesei.

Az idei Gitármánia Táborban olyan ismert zenészek oktatnak, mint Lukács Peta, a Bikini gitárosa, Szappanos György basszusgitáros vagy Cséry Zoltán billentyűs. De tanulhatnak a táborlakók Nagy Ádámtól, a Roy és Ádám Trió gitárosától, Alapi Istvántól, az Edda gitárosától vagy Szekeres Tamástól is.

 

Dobtudásukat például Borlai Gergőtől és Hoffer Pétertől, valamint Csányi Zoltántól, a Black-Out, a Roy és Ádám Trió, valamint a Kowalsky meg a Vega dobosával fejleszthetik. Énektudásukat pedig az - elsősorban az Emilez Rulez!-ből megismert, ma pedig Geszti Péterrel a GringoSztárban együtt zenélő - Gereben Zitával tökéletesíthetik.

 

A táborlakók tíz teremben próbálhatják ki a világ legjobb hangszereit, hangtechnikai eszközeit. De meghallgathatnak számos előadást, beszélgetést is, az egyik vendég Lukács László lesz a Tankcsapdából, akivel Lombos Márton fog beszélgetni önkifejezésről, önérvényesítésről és kommunikációról. Esténként pedig rendhagyó, másfél órás nagykoncertek várhatók, többek között a Roy és Ádám Trió, a Neck Sprain, a Belmondo, valamint a tíz éve a Gitármánia Tábor tehetségkutatóján megnyerő Subscribe emeli majd a hangulatot.

 

A  táborba 12 éves kortól lehet jelentkezni, egészen július 10-ig.


Fotó: -a-
Lap tetejére