RSS Feed

Norbi Update Konyhában főz

M. A. - 2011. 02. 19. 14:03:36 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Norbi Update Konyhában főz

Március 7-től vadonatúj miniműsorral jelentkezik a TV2 képernyőjén Schobert Norbi és Rubint Réka. A fitneszguru több mint hét éve alkotta meg az Update életmód programot és most először saját főzőműsorban készíti el a fogyókúrás ételeket.

A műsorban felesége, Rubint Réka is aktívan részt vesz, fakanalat ragad és finomabbnál-finomabb, egyszerűen elkészíthető recepttel igyekszik gasztronómiai ötleteket nyújtani a háziasszonyoknak.

 

Réka éppen harmadik gyermekét várja, ám eszébe sem jut, hogy bármit is változtatnia kéne az életmódján. - Március első felére várom harmadik gyermekünket, Zalánkát. A terhesség alatt eddig 5 kg-t híztam, a mai napig heti két 90 perces Alakreform órát tartok - mondta az ország legfittebb kismamája.

 

Norbi az elmúlt években szakértők bevonásával igazolta az életmód programja létjogosultságát. A Szent Imre Kórház címzetes docense Dr Pados Gyula lipidológus vezetésével zárt kontrollcsoportos vizsgálatnak vetettek alá több, mint 80 fogyni vágyót, akik egy hétig Update-ételeket fogyasztottak. Az eredmény több mint megdöbbentő volt. - Jobb fogyási eredményt és közérzeti javulást mértek az egy hét eltelte után, mint a hagyományos kórházi kalóriacsökkentett diéta fogyasztása után - árulta el Norbi.

 

- A műsorban elkészített ételek legalább 50 százalékkal alacsonyabb szénhidrát tartalmúak, mint a normál változatuk. A műsor segítségével szeretném felhívni a figyelmet a rendszeres vércukormérés fontosságára és ezzel életeket menteni. Hazánkban közel 3 millió ember közvetlen van veszélyeztetve a cukorbetegséggel és halálos szövődményeivel. Elsősorban az étrend, másodsorban a mozgás kulcs fontosságú – tette hozzá a fitneszguru.

 

Az Update Konyha című műsor március 7-től minden hétköznap 17.30-tól néhány percben jelentkezik a TV2 képernyőjén.

 


Fotó: tv2.hu
Lap tetejére