RSS Feed

A Blink 182 mégsem jön idén a Szigetre?!

Mix Info - 2010. 01. 05. 20:17:13 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Blink 182 mégsem jön idén a Szigetre?!

Furcsa banda készül a Szigetre, ha igaz. A Blink 182 régi adóssága már a szervezőknek, ám ők egyelőre nem tudnak arról, hogy az egyezség létrejött volna köztük és a csapat között.

Messze még a nyár, de a Sziget szervezői már iparkodnak; járják a fesztiválokat, a külföldi klubokat, e-maileznek, faxolnak, kapcsolatban vannak a híres zenészek és dalárdák menedzsereivel. Vannak régi adósságaik is, a Red Hot Chili Peppers és a Metallica például minden évben a hőn vágyott egyletek közé tartoztak, eleddig mindhiába. Sokan visszavárnák a Hajógyári-szigeten réges-rég óriásit alkotó David Bowie őnagyságát is, ámde eme szuperprodukció Óbudára érkezésének is kevéske az esélye.

Mi marad? Majd kiderül. Általában tavasszal kezd derengeni, kik teszik tiszteletüket Magyarhonban. A Blink 182 pedig vagy igen, vagy nem. Noha egy honlap már kész tényként közölte, hogy 2010-es koncertturnéjuk részeként nálunk is pengetnek, a szigetesek a hírt nem erősítették meg, mi több, cáfolják a "kacsát".

Tény azonban, hogy a Sziget nem hivatalos oldalán megjelent a hír angolul. Egyébként a zenekar sorsa, története is sajátos. 2005. februárjában határozatlan időre pihenőre vonultak. Akkor szálltak vissza ismét a rock "körhintájába", amikor oszloposukat, Travis Barkert 2008-ban repülőgép-baleset érte. Producerük halála után bejelentették: úgy érzik, folytatniuk kell - miatta is. A Blink 182 legnagyobb sikerét az Enema of the State albummal érte el. Néhány híres slágerük: Adam's song, What's my age again, All the small things. A banda egyébként 1992 óta létezik.Fotó: - band -
Lap tetejére