RSS Feed

Kómában tartják a súlyosan megsérült táncosnőt

nepszava.hu - 2022. 06. 29. 10:45:32 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A 26 éves nőt az orvosai kómában tartják. Koponyáján már elvégezték a szükséges beavatkozásokat, és ha kiderül, hogy ezek sikerrel jártak, következik a gerincműtét. Ettől függ, hogy lábra állhat-e még valaha, ha ugyanis kudarccal végződik a beavatkozás, az Operettszínház balerinája mindkét lábára lebénulhat.


Fej- és nyaki csigolyasérülést, valamint gerincvelő-sérülést szenvedett a Jókai utcai házomlás egyik áldozata, az Operettszínház balerinája – írja a Bors.

A 26 éves nőt az orvosai  kómában tartják. Koponyáján már elvégezték a szükséges beavatkozásokat, és ha kiderül, hogy ezek sikerrel jártak, következik a gerincműtét. Ettől függ, hogy lábra állhat-e még valaha, ha ugyanis kudarccal végződik a beavatkozás, az Operettszínház balerinája  mindkét lábára lebénulhat. A róla szóló fontos döntéseket előtt az orvosok konzíliumot tartanak. 

A Jókai utca 1. alatt fekvő ház homlokzata hétfő reggel háromnegyed tíz körül omlott az utcára, összesen négy embert sebesítve meg. Hárman könnyű sérülésekkel megúszták az incidenst.Lap tetejére