RSS Feed

Válik a 91 éves médiamágnás, Rupert Murdoch

hvg.hu - 2022. 06. 24. 17:56:48 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Válik a 91 éves médiamágnás, Rupert Murdoch

Ez lesz az üzletember negyedik válása. Felesége, Jerry Hall, korábban Mick Jagger párja volt. A New York Times szerint meglepte a közeli hazzátartozókat, hogy a 2016-ban házasságot kötött pár, a most 91 éves Rupert Murdoch és a 65 éves Jerry Hall beadták a válópert.

A milliárdos vállalkozó - aki a News Corporation cégén keresztül tulajdonolja a Fox Newst és a Wall Street Journalt Amerikában, Angliában pedig a The Sunt és a The Timest - a házasságkötésükkor még a "világ legszerencsésebb és a legboldogabb emberének" vallotta magát, és a beszámolók szerint tavaly, a férfi 90. születésnapján még szemmel láthatóan "bolondult érte" Jerry Hall.

A Texasban felnőtt, modellből lett színésznő korábban Mick Jagger felesége volt, négy gyerekük született. Még 1990-ben házasodtak össze hindu szertartás szerint Balin, majd alig egy évtizeddel később egy londoni bíróság mondta ki a házasságuk végét.

Rupert Murdoch Jerry Hall előtt háromszor volt házas. Először egy ausztrál légi kísérőt, majd egy skót származású újságírót és végül egy kínai vállalkozót vett el feleségül.

Murdochnak és Hallnak összesen 10 gyereke van.

Fotó: -a-
Lap tetejére