RSS Feed

Hová tűnt Südi Iringó?

blikk - 2022. 01. 17. 8:03:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Hová tűnt Südi Iringó?

Éveken keresztül szerepelt a táncművész a Szombat esti láz műsorában, olyan ismert férfiakkal szántotta fel a parkettet, mint Istenes Bence, Stohl András, Hajas László vagy Somló Tamás. Habár a közös produkciók által hamar a nézők szívébe lopta magát, mostanra már egyáltalán nincs tévéképernyőn.

"Közel negyvenévesen azt érzem, ideje lenne új mederbe terelni az életem. Egyelőre nem látom a következő lépést, így kivárok. Noha meg kell jegyeznem, nem szeretem a változásokat. Na, ehhez képest épp nemrég adtuk el a párommal a budapesti házunkat és költöztünk ki vidékre, egyelőre egy ideiglenes helyre" – nyilatkozta pár hónapja.

Most újra megszólalt arról a Palikék Világa by Manna Youtube csatornán, hogy hogyan is telnek a napjai.
"Szívószál gyártó üzemet hoztunk létre Fehérváron, ami gyakorlatilag azon kívül, hogy gyártottuk a szívószálat, eladásra nem került sor. Úgyhogy úgy gondoltuk, hogy egy kicsit elkéstünk ezzel a projekttel, hiába voltak itt időben a gépek. Mivel varrodánk is van, ezért a varroda bővítéséből adódóan a szabászat jött föl Fehérvárra és gyakorlatilag a tánctanítás mellett, most a szabászaton is dolgozom" - kezdte mesélni Palikéknak Iringó, aki elárulta, hogy ő maga is szab és folyamatosan tanulja a mesterséget. A papírszívószálak gyártását három éve találták ki, mikor Kínában jártak, mert valami újat szerettek volna behozni, és ez jó ötletnek is bizonyult a műanyagok betiltásával szemben.

"Mire megérkeztek a gépek, mire összeállt a rendszer, mire el tudtunk volna kezdeni gyártani, jött a Covid" - folytatta a táncosnő, majd hozzátette, hogy a bezárások miatt nem tudták eladni a legyártott termékeket, így anyagi bukást is szenvedtek. Habár még jár fellépésekre, elmondása szerint már idősnek érzi magát, és nem akar az az öregasszony lenni, akit nem lehet a színpadról elküldeni. Sokak kedvence volt a Szombat esti lázban, élete a tánc, ennek ellenére nem láthattuk például a Dancing with the Starsban sem.

"Ha eltűnésről van szó, akkor azt mondom, hogy ha táncos műsorról beszélünk, akkor bármikor. Az az élet, az a pörgés, ami ott volt, azok nagyon meghatározó évek voltak az életemben. Imádtam, de bármi más, az nekem annyira nem. Nagyon sok helyre hívtak, menjek főzni, menjek dzsungelbe, menjek ide, menjek oda, de az nem én vagyok. Lehet, hogy meg tudtam volna csinálni, csak nem biztos, hogy jól éreztem volna magam benne."- vallotta be őszintén, hogy miért is tűnt el. Továbbá elárulta azt is, hogy már tud úgy sétálni az utcán, hogy ne ismernék fel, de ez egykor nem volt így. Régebben jól esett neki, amikor még megállították, mert látszott az embereken az öröm. Azonban mostanra már nem hiányzik neki a média, a táncművészt kifejezetten boldoggá teszi, hogy a rosszindulatú kommentelők megkímélik őt.

Fotó: -a-
Lap tetejére