RSS Feed

Vasárnap esti láz

Mogyorósi Géza - 2022. 01. 16. 17:01:37 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Vasárnap esti láz

Budapest, Debrecen, Szeged, Pozsony, Kassa – a kézilabdások Mekkája valamennyi helyszín. Január 16-án is érdemes lesz kimenni az MVM Dome arénába! A magyar fővárosban hazánk együttese a portugál fiúkkal csatázik majd – vélhetően 20 ezer szurkoló előtt!

A nyugati sportsajtó, például a francia és a német kicsit rácsodálkozott arra, hogy laza a hangulat és a (maszk-)fegyelem a szállodáinkban. Sőt míg Magyarországon teltházas stadionokban kűzdenek a kontinens legfürgébb kézilabdásai, addig Szlovákiában csak negyedannyi nézőt fogadhatnak az arénák. Így a pozsonyi Jégcsarnokban is csupán alig pár ezren láthatják a vasárnap 18 órakor startoló  NSZK – Ausztria és az azt követő, Fehéroroszország kontra Lengyel Köztársaság összecsapást.

Budapesten azon a téli estén labdázik a portugál team hazánk legjobbjaival. S a hétvégén az MVM Dome mintegy 20 ezer drukkere az izlandi és a hollandiai srácok selejtezőjének is szemtanúja lehet! Január 18-án, kedden az észak-európai kézilabdás sztárok a magyar nemzeti válogatottal lépnek pályára. Ismét forró hangulat ígérkezik a Duna-metropoliszban! Folyt. köv.

Fotó: -a-
Lap tetejére