RSS Feed

Sport: nem csak foci van!

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2022. 01. 11. 17:06:48 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Sport: nem csak foci van!

Bob Hanning a Német Kézilabda Szövetség korábbi elnök helyetteses (DHB-Vizepräsident) 2021 őszén mondott búcsút magas posztjának. A januári Eb kapcsán a legendás sportmenedzser arról álmodozik, hogy sikerül a szurkolókat visszacsábítani a tévé képernyője elé!

A január 30-ig tartó, magyar-szlovák rendezésű 15. férfi kontinens torna küszöbén, a két tucat team egyik legjobbikának korábbi frontembere, Bob Hanning jelzete, hogy szerinte nem csak a legutóbbi Európa bajnokok esélyesek a hó végi diadalra. A spanyoloknak persze nagyon fekszik ez a sportág! S a 2021-es világbajnok dánok sem felejtettek el cselezni, akikkel a magyar srácok a 2. kalapba kerültek korábban. Végül is hazánk - a B-csoportban - Portugália, Izland és a Holland Királyság legényeivel méri össze erejét!

A labdarúgáshoz képest kisebb érdeklődésre és bevételre számottartó sportág - így a Német Kézilabda Szövetség egykori elnök helyetteses (DHB-Vizepräsident) -  nyolc esztendő után mondott búcsút magas posztjának. Ám a szakma 2022-ben is figyel a véleményére. A januári Eb kapcsán a legendás sportmenedzser arról álmodozik, hogy sikerül a drukkereket visszacsábítani a tévé képernyője elé! Sőt sok ezren a magyar-szlovák Eb-helyszíneken is szurkolnak majd nemzeti csapataiknak, noha a korona-járvány nem éppen sportbarát vírus!


Fotó: -a-
Lap tetejére