RSS Feed

PSG: Zidane jön

NS - 2022. 01. 09. 17:04:15 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

PSG: Zidane jön

Franciaországi hírek szerint eldőlt, hogy a korábban már beharangozott, edzőként a Real Madriddal három Bajnokok Ligáját nyerő Zinédine Zidane ül le a Paris Saint-Germain kispadjára.

Egyre biztosabb az információ, hogy Zinédine Zidane lesz a PSG következő vezetőedzője – jelentette ki a hazájában nagyra tartott francia újságíró, Daniel Riolo. Érdemes figyelni a szavára, hiszen az elsők között volt, aki annak  idején utalt arra, hogy Lionel Messi a francia fővárosban folytatja pályafutását. 
„Szeretnéd, hogy elmondjam, legkésőbb július elsején bejelentik Zinédine  Zidane-t a Paris Saint-Germainnél? – kérdezte az After című francia show műsorvezetőjét az RMC újságírója.  – Sőt, még azt sem zárom ki, hogy Kylian Mbappé marad, és az edzőként háromszoros Bajnokok Ligája-győztes Zizouval dolgozik együtt Párizsban. Ám nem Mbappé jövőjétől függ az edző ki- nevezése, ha ő a nyáron távozik, Zidane  akkor is aláír a PSG-hez.” 
Az újságíró azt is kijelentette, Mauricio Pochettino attól függetlenül, hogy  megnyeri-e a Paris Saint-Germainnel a vágyott Bajnokok Ligáját vagy sem, a nyáron legkésőbb biztosan visszatér a Premier League-be.

Fotó: -a-
Lap tetejére