RSS Feed

Kisvárda: Keserü jönne?

NS - 2022. 01. 07. 17:01:23 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kisvárda: Keserü jönne?

Román sajtóhírek szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda szerződtetné a magyar gyökerekkel is rendelkező, 47-szeres román válogatott Claudiu Keserűt, aki már nem számít kirobbanthatatlannak az FCSB kezdőcsapatából.

A két román játékost, Claudiu Bumbát és Andrei Peteleut – igaz, ahogy arról beszámoltunk, előbbit átirányíthatják az NB III-as csapatához – is foglalkoztató Kisvárda a sport.ro szerint kiszemelte az FCSB veterán támadóját, a 35 esztendős Claudiu Keserűt.  

A román sportportál úgy tudja, a bukaresti gárda vezetőedzője, Gigi Becali már nem Keserűvel, hanem fiatalokkal, mint például a 19 éves Ianis Stoicával képzeli el a kezdőcsapatot. A klub hasonló okokból hétfőn már szerződést bontott a másik tapasztalt játékossal, Constantin Budescuval, aki a liga átlagánál magasabb fizetést vitt haza.

Keserűnek az is kapóra jöhet, hogy Kisvárda mindössze 180 kilométerre fekszik Nagyváradtól, a játékos szülővárosától, ahol a családja jelenleg is lakik.

Az utóbbi időben a román válogatottnál mellőzött csatár korábban többek között a Ludogorecben, a Bastiában, az Angers-ben és a Nantes-ban is futballozott.

Mint ismert, korábban szóba került, hogy Adrian Mutu lehet a Kisvárda vezetőedzője, ám a klub megerősítette posztján a csapat irányításával ősszel ideiglenesen megbízott Erős Gábort. Feltehetőleg a korábbi román kiválóság hatással lehetett volna honfitársa döntésére.  .


Fotó: -a-
Lap tetejére