RSS Feed

Nacsa Olivér: Jöhet a baba

lokal.hu - 2019. 07. 12. 17:00:50 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Nacsa Olivér: Jöhet a baba

Nacsa Olivér és 13 évvel fiatalabb felesége, Somossy Barbara a munkában és a magánéletben is tökéletes párt alkotnak. A házaspár készen áll a családalapításra, addig is igyekszenek minden együtt töltött percet kihasználni.

Nacsa Olivér gyerekkora óta nagy operett rajongó. Ő és csapata immáron hetedik éve rendezi meg az operett műfajának nyári ünnepét, a Budavári Palotakoncerteket augusztus 2-án és 3-án az Oroszlános udvarban. – Gyerekkoromban a szüleimmel rengeteget jártunk színházba. Azonnal magával ragadott az egész légkör. Tátott szájjal csodáltam a színpadot és teljes átéléssel hallgattam a zenét. Azóta is hatalmas rajongója vagyok a műfajnak, a fellépő Budapesti Operettszínház társulatának és fontosnak tartom, hogy a fiatalabb generáció is megismerje hazánk kiváló zeneszerzőinek alkotásait és ápolják a kulturánkat. Szeretném majd a leendő gyermekemmel is megszerettetni a műfajt – mondta Nacsa Olivér, aki ősszel házasodott össze kolléganőjével, Somossy Barbarával. A házaspár pedig egyre többet gondol a családbővítésre.– Készen állunk a gyermekvállalásra, de nem görcsölünk rá. A Jóistenre bízzuk, mikor érkezik hozzánk a baba, addig pedig igyekszünk kihasználni a kettesben töltött perceket. Abban viszont biztos vagyok, hogy a feleségem nagyon jó édesanya lesz – mesélte a 39 éves humorista.

Olivér és Barbara az M5 csatornán közösen vezeti a Kult’30 című kulturális műsort. A pár között a munka során is teljes az összhang. – Barbival nagyon jó együtt dolgozni, de figyelünk arra, hogy a munkát és a kapcsolatunkat elkülönítsük egymástól. A forgatás egy héten egyszer van, a többi napon mindenki intézi a maga dolgait. Akármennyire is fáradtak vagyunk egymásra mindig szánunk időt esténként. A nyáron egy hétre Olaszországba utazunk, ami számunkra egy különösen kedves hely. Ilyenkor a telefonjainkat is kikapcsoljuk és csak egymásra figyelünk. Megéljük ezeket a pillanatokat és feltöltődve érkezünk haza. Ősszel új Bagi Nacsa Show-t forgatunk, úgyhogy jól fog jönni a pihenés.

Fotó: instagram/Nacsa Olivér
Lap tetejére