RSS Feed

Szépségcasting a Balatonon

RLM - 2017. 06. 26. 17:00:57 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Szépségcasting a Balatonon

Balatonfüred adott otthont a Miss Balaton 2017 első castingjának, ahol a top 60 lány állhatott a zsűri elé. Idén Epres Panni, Iszak Eszti és Seres Attila foglalt helyet a zsűriasztalnál, akik nem csak a külső adottságokat, de a lányok személyiségét és kisugárzását is figyelték. A castingon Horváth Éva versenykoordinátor is ott volt, hogy segítse a lányok felkészítését.

Az első castingra a top 60 lány volt hivatalos, akiket a verseny trénerei láttak el hasznos tanácsokkal. Dobó Ági, Polgár Kriszti, Marton Adrienn és Magony Szilvi többek között a magabiztos megjelenésben segítették a versenyzőket, hogy utána a zsűri előtt bizonyítsák, ott a helyük a versenyen.


 

Az első castingon Horváth Éva is részt vett, aki kisfia mellől érkezett a válogatóra, hogy köszöntse az idei jelentkezőket. „Az elmúlt években a Miss Balaton az életem részévé vált, ezért nem volt kérdés, hogy most is ott legyek. Idén negyedik alkalommal kísérem végig a versenyt, az első castingokat pedig mindig nagy izgalommal várom, hiszen ekkor találkozunk először személyesen a lányokkal” – mondta Éva.


 

A második castingra júliusban kerül majd sor, ahova a zsűri által kiválasztott 22 lány jut tovább, de a Miss Balaton Facebook oldalán a közönség is leteheti majd voksát kedvence mellett és további két lányt juttathat a következő fordulóba.


Fotó: RLM
Lap tetejére