RSS Feed

Nyertes Zsuzsa és Heller Tamás a tengerparton

BNP - 2015. 02. 13. 8:32:50 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Nyertes Zsuzsa és Heller Tamás a tengerparton

Nyertes Zsuzsa és Heller Tamás fergeteges kétszemélyes lírai játéka a Zuglói Civilházban lesz látható február 14-én, szombaton 18,00 órakor. Guy Foissy Öbölből vödörbe című darabja a Valentin napi hétvégére megható pillanatokat és szórakozást egyaránt ígér.

 Mókus és Csibili egy kedves házaspár, akik nem gazdagok, nem szegények, épp átlagemberek. Ők is – mint mi, mindannyian – álmodoznak, a térképre böknek és hipp-hopp képzeletben máris ott vannak… Hatalmas vágyuk válik valóra, amikor eljutnak a tengerpartra, ott azonban minden másképp alakul, mint ahogyan arra a nézők számítanának.

Heller Tamás mindig szívesen bújik a figura bőrébe:
„Mókuska” egy kicsit lúzer, akinek semmi nem sikerül igazából. Aztán egyszer az életben teljesül egy nagy vágya: lesz egy lakókocsija a francia tengerparton. Kis szépséghibával: mind a 4 kereke kitört, így csak egyhelyben lehet használni. Azután pedig jönnek a további bonyodalmak, ami sok humor forrásává válik…. Izgalmas és jó szerep! Mivel több mint 30 évig játszottam a Mikroszkóp Színpadon kabarét, tőlem a közönség ma is sokszor ezt várja. Itt viszont egy tragikomédiáról van szó, aminek drámai oldala is van. – mondta el a népszerű színész.

Nyertes Zsuzsa nem először játssza Heller Tamás feleségét a színpadon, s a tengerpartot a való életben is nagyon szereti:
- Meggyőződésem, hogy aki tengerparton lakhat, 10-20 évvel tovább fog élni. A sós levegő, a tengervíz nagyon egészséges. Évente egyszer így is mindenképp igyekszem eljutni a családdal valamelyik tenger partjára. A horvát tengerpartot például nagyon szeretem, és a hidegebb, 20 fokos vízben is szívesen úszom, edzett vagyok, nem ragaszkodom a kánikulához...
Fotó: -a-
Lap tetejére