RSS Feed

Hevesi Tamás látássérülteket hívott meg a Siker-napra

mixonline - 2014. 12. 14. 17:00:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Hevesi Tamás látássérülteket hívott meg a Siker-napra

Hevesi Tamás 40 db jegyet adott ajándékba látássérülteknek a Siker-nap 2015 elnevezésű rendezvényre, melyet 2015. február 22-én tartanak a Budapest Sportarénában és ahol előadást tart többek között Arnold Schwarzenegger is.

A népszerű zenész kedden délután látogatott el a Vakok Állami Intézetébe, ahol a fiatalok mellett találkozott Szabóné Berta Irénnel, az intézmény vezetőjével is. 
A Siker-nap 2015 szervezőinek felkérését Hevesi Tamás azért fogadta el, mert saját bőrén tapasztalta a cukorbetegségéből fakadó látással kapcsolatos gondjait.
„A vakok minden napja egy sikernap. Az ő életük sokkal nehezebb, mint a látóké, így örülök, hogy adhattunk valamit. Az eseményen több zenésztársammal együtt én is fellépek. Szerencsére a zenét nem kell látni, csak hallani és érezni.” – Mondta Hevesi Tamás, aki egy különleges, a koncertjein nem játszott dalát is előadta. 
„Örülök, hogy Tamás elvállalta a felkérésünket. Reméljük, hogy minél többen el tudnak jönni február 22-én a rendezvényre, hogy a helyszínen hallgassák meg az élet különböző területein sikeres emberek előadásait.” – mondta a Siker-napo t szervező Sikerember-Sorozat Kft. ügyvezetője Kiss-Török Gergely.


Fotó: rangado.hu
Lap tetejére