RSS Feed

Galériák

Egyedi rendszámok

Egyedi rendszámok A rendszámtábla állandó és ideiglenes is lehet. Az állandó rendszámtáblából az európai uniós csatlakozás óta már két típus létezik. Mindkettő betűk és számok kombinációiból áll, ezekből mutatunk párat.

Virágok

Virágok Virágok

Római vakáció

Római vakáció Rómát látni és meghalni, vagy inkább visszatérni. Az olasz főváros varázslatos minden évszakban. A tavasz ott már nyári forróságban jelentkezik, de ki foglalkozik ezzel, amikor olyan antik csodák között járhat, mint a Colosseum, vagy a Forum Romanum. Ezt a látványt nyújtja Róma, amit mi most, pár képben Önöknek is átadunk.

Balatoni este

Balatoni este Szinte hallja az ember a magyar tenger hullámzását, a szúnyogok zümmögését, s a távoli diszkó muzsikáját. Dinnye illatot hoz a szél - távolban egy fehér vitorla. Naplemente.

Mindig szép

Mindig szép Gödöllő egy olyan város, amelyik csak télen, tavasszal, nyáron és ősszel szép. Vagyis mindig. Mikor utoljára ott jártam néhány napja, akkor már színesedtek a lombok és ezer színben pompáztak a gödöllői parkok, jelesen a Grassalkovich-kastély gyönyörűen ápolt díszkertje. Bár ahányszor arra járok, mindig reménykedem, hogy egyszer csak a kastély teljességében visszanyeri eredeti szépségét és lehullik a tatarozásra váró épületekről a romokat elfedő lepel és egy európai szépségű, teljesen felújított kastély fog pompázni mint Gödöllő ékessége.

A hévízi piacon

A hévízi piacon A hévízi tó mellett a piac is turista látványosság, hiszen itt aztán a mákos rétestől a kecskesajtig, a diótól az akácmézig, a kézműves szappantól a levendula párnácskáig mindenféle cikk megtalálható, s téli délutánokon is megtelik vendégekkel a piactér.

Motor nélkül öszvéren

Motor nélkül öszvéren Az Athént övező csodálatos szigetvilág Piraeusból könnyen megközelíthető, alig fél óra, s elénk tárul a mesevilág.

Varanasi, a fények városa

Varanasi, a fények városa Varanasi, a fények városa

Temze-parti barangolás

Temze-parti barangolás Gyakorta hallani magyar szót az angol fővárosban. Nem mindegyik honfitársunk tartózkodik turistaként a szigetország izgalmas hatalmi, pénzügyi központjában. A drágaság ellenére imádják a külföldiek Londont. Remek épületek, hidak, múzeumok, pubok és parkok várják a Temze-metropolisz vendégeit!

Az Északi-tenger varázsa

Az Északi-tenger varázsa Az 550 ezer négyzetkilométeres Északi-tenger német partszakaszán jártunk. Közel a Dán Királysághoz lenyűgöző természeti környezet fogadja a turistákat. A viszonylag gyéren lakott régióban az éttermek, élelmiszerüzletek kínálatában főszerep jut a halaknak, garnéláknak, kagylóknak. Érdemes megkóstolni!

Tavaszi séta

Tavaszi séta A hosszú, rideg tél után a tavasz vidám színeivel, friss illatával csalogat ki minket a természetbe. Ne habozzunk, tegyünk egy kellemes sétát a simogató napsütésben!

Bringával a Velencei-tó körül

Bringával a Velencei-tó körül A Velencei-tó körül kiépített kerékpáros infrastruktúra, a számos könnyen megközelíthető természeti és kulturális látnivaló ideális környezetet teremt a kerékpárral túrázók számára. A vénasszonyok nyara kimeríthetetlen lehetőséget ad a kerékpárosoknak is, akik folyamatosan keresik fel a Velencei-tó környékét. A tavat megkerülő túra az óramutató járásával ellentétes irányban halad, a Velencei Korzó

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ