RSS Feed

Nagyvilág

A horvát kormány visszakozott

A horvát kormány visszakozott A horvát kormány teljes egészében elfogadja a népszavazás kiírását kezdeményező szakszervezetek követelését, és visszaállítja a 67 évre megemelt nyugdíjkorhatárt 65 évre.

Kevesebb kínai születik

Kevesebb kínai születik Továbbra is csökkent a születések száma Kínában az év első felében regionális felmérések adatai szerint - olvasható egy, a China Daily kínai pártlap internetes oldalán csütörtökön megjelent cikkben.

Japáné a legtöbb amerikai állampapír

Japáné a legtöbb amerikai állampapír Júliusban már a második egymást követő hónapban japán tulajdonban volt a legtöbb amerikai állampapír.

Szemétfesztivál Bécsben

Szemétfesztivál Bécsben Újrahasznosított körhinta, teherautó-szimulátor és az Apollo kapszula pontos mása várja az érdeklődőket a bécsi Szemétfesztiválon, a Mistfesten. A 2019. szeptember 21-22. között megrendezett fesztiválon minden a környezettudatosságról szól és az egész családnak érdekes programokat kínál.

A szlovák politikusok és a sajtó

A szlovák politikusok és a sajtó Ismét joguk lesz a politikusoknak és köztisztviselőknek Szlovákiában a válaszadás lehetőségét kérni a sajtóban őket ért állításokra, a sajtótörvény ez irányú módosítását kedden hagyta jóvá a pozsonyi törvényhozás.

Ausztria és az e-rollerek

Ausztria és az e-rollerek Mivel az osztrák városokban is egyre több közösségi e-roller szolgáltató lép be a piacra, az Osztrák Városok Szövetsége és az AustriaTech útmutatót dolgozott ki a települések számára, hogy mire figyeljenek a szolgáltatás engedélyezésekor.

Negyven milliárd koronás hiány

Negyven milliárd koronás hiány Negyven milliárd koronás (520 milliárd forint) hiánnyal számol a cseh költségvetés jövő évi tervezete, amelyet hétfőn fogadott el a koalíciós cseh kormány - közölték a kormány Twitter-oldalán a kabinet ülése után.

Parlamenti képviselők csimpánzként

Parlamenti képviselők csimpánzként Október elején elárverezi Banksy legnagyobb és egyik leghíresebb Devolved Parliament (Elfajzott parlament) című festményét a Sotheby's Londonban.

Kína tarol a felhőszolgáltatásokból

Kína tarol a felhőszolgáltatásokból Kínában jelentősen bővült a felhőszolgáltatásokat nyújtó piac, amelynek a bevétele a második negyedévben - éves összevetésben - 58 százalékkal, 2,3 milliárd dollárra nőtt.

Izrael: sorsdöntő voksok

Izrael: sorsdöntő voksok Izrael kedden sorsdöntő választásokra készül, amelyek eldöntik Benjámin Netanjahu (képünkön) miniszterelnök újabb kormányalakítási esélyeit.

Schwechat a topon

Schwechat a topon Több mint 13 százalékkal nőtt a Bécs-Schwechat nemzetközi repülőtér forgalma az idén augusztusban a tavalyi év azonos időszakához képest - közölte kedden a reptér üzemeltetője, az osztrák Flughafen Wien AG.

Megvédik Amazóniát

Megvédik Amazóniát Százmillió dolláros befektetési alapot hoz létre Amazónia biodiverzitásának megőrzésére az Egyesült Államok és Brazília - ebben állapodott meg pénteki washingtoni tárgyalásain Michael Pompeo amerikai és Ernesto Araújo brazil külügyminiszter.

Olvadás az orosz-ukrán viszonyban

Olvadás az orosz-ukrán viszonyban Olvadásként jellemezte az orosz-ukrán kapcsolatok jelenlegi alakulását Vadim Prisztajko (képünkön) ukrán külügyminiszter péntek esti tévéinterjújában.

A Ford tervei 2022-re

A Ford tervei 2022-re A Ford 2022-re egymillió új elektromos autó értékesítését tervezi Európában, ez a szám akkorra meghaladhatja a benzines és dízel üzemű járművek eladását.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ