RSS Feed

Életmód

Öreg-tavi halászfesztivál Tatán

Öreg-tavi halászfesztivál Tatán Szombaton kora reggeli látványhalászattal kezdődik Tatán a Öreg-tavi Halászfesztivál. Az Esterházy-kastély kertjében zajló programon a régió több pontjáról érkező halfőző mesterek a térségre jellemző halászlevekkel, sült hallal várják az érdeklődőket.

Veszélyes lehet, ha magad csinálod

Veszélyes lehet, ha magad csinálod Az interneten terjedő videóknak és a csináld magad mozgalomnak hála egyre többen vágnak bele egyedül, szakember segítsége nélkül a felújításba, szerelésbe, javításba. Pedig ezek, akár komoly veszélyekkel is járhatnak.

A csődből átültek a Jaguárba

A csődből átültek a Jaguárba Az autókat bérli a klub, az elnök a cikk szerint a bérleti költséget minden hónapban be is fizeti a klub kasszájába, ám a 24.hu nem tudta kideríteni, hogy a Nagy Károly edző részére bocsátott autó bérleti díjával is hasonló történik meg. A két luxusautó bérleti szerződését közvetlenül azután írták alá, hogy 2018-ban beérkezett a klubhoz a 220 milliós kormánytámogatás, amit az adósságok törlesztésére kaptak.

Újabb rekordot döntött a sportfesztivál

Újabb rekordot döntött a sportfesztivál Közel kilencezren regisztráltak a vasárnapi Fitbalance-ra, ez rekord az ország legnagyobb sport és életmód fesztiváljának 13 éves történetében, amelynek arculata idén teljesen új lett.

Will Smith tánca és a szelfizés

Will Smith tánca és a szelfizés A tavalyi év nagy slágere volt a Lánchídon táncoló Will Smith, ami egyben a magyar főváros egyik legsikeresebb médiaszereplése is lett. Naponta jönnek velünk szembe a tökéletesre filterezett szelfik a leghíresebb turistacélpontokkal a háttérben. De vajon akkor is ennyire szórakoztatóak lennének ezek a tartalmak, ha életveszélyes sérüléssel végződnének?

Folytatódik az új lakások drágulása

Folytatódik az új lakások drágulása Erős kereslet mellett tovább drágultak az új lakások Budapesten 2019 harmadik negyedévében, az átlagos négyzetméterár már eléri a 925 000 forintot - közölte a Cordia az MTI-vel, a cég legfrissebb átfogó felmérése alapján.

A végrendelet nem tűnt el

A végrendelet nem tűnt el A hvg.hu tegnap azt írta, hogy eltűnt a 75 évesen, idén januárban elhunyt Andy Vajna (Vajna András György) eredeti végrendelete. Tovább a felesége, Vajna Tímea örökölte a vagyont, pontosabban az AV Perfect nevű céget, amelynek értéke 123 millió 376 ezer dollár (mai árfolyamon 37,3 milliárd forint).

NSZK: havi 300 ezer új személygépkocsi

NSZK: havi 300 ezer új személygépkocsi Az Európai Unió legnépesebb tagállamában a járműpark átlagos életkora 9,5 év. Németországban ezer lakosra közel hétszáz gépjármű jut. A négykerekűek majd' kétharmada „Made in/by Germany” típus. Idén, már közel 3 millió vadiúj modellt helyeztek üzembe – ezek 60 százaléka céges kocsi.

3,5 milliárd bormarketingre

3,5 milliárd bormarketingre Egy 3,5 milliárdos program keretében indítják el a magyar borok külföldi népszerűsítését jövőre - mondta az Agrárminisztérium mezőgazdaságért felelős államtitkára az Év Pincészete díj átadóünnepségén szerdán Villányban.

Romániából jön a Puma

Romániából jön a Puma A Ford hivatalosan is elkezdte a Puma modell összeszerelését a romániai üzemében, amely évente akár 250 ezer járművet is gyárthat - közölte szerdán a Ziarul Financiar című román gazdasági napilap.

Citroën: dicső múlt

 Citroën: dicső múlt Száz esztendeje debütált a legelső Citroën modell Franciaországban. Az A 10hp típus termelése modern futószalagokon történt, így egyszerre tudtak mennyiséget és minőséget garantálni az igényes vásárlóknak. Akik még pótkereket is kaptak kocsijukhoz!

Kitzbühel: féltékenységből ölt?

 Kitzbühel: féltékenységből ölt? Mélyen megrázta Ausztriát a hétvégi gyilkosságsorozat. A 25 éves feltételezett tettes, miután megölte volt barátnőjét, s annak új szerelmét, további három családtag életét is kioltotta Tirolban. A férfit őrizetbe vették.

A Wizz Air éjfélig olcsóbb

A Wizz Air éjfélig olcsóbb A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársasága a mai napon rendkívüli jegyvásárlási akciót hirdet egyes, Magyarországról elérhető útvonalaira.

A kutyatartás hatása

A kutyatartás hatása A kutyatartás csaknem negyedével csökkenti a bármely okból bekövetkező halálozás kockázatát - derült ki egy új metaanalízisből, amelyet az Amerikai Szív Társaság folyóiratában publikáltak a kutatók.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ