RSS Feed

Életmód

Pimasz parkolófoglalók

Pimasz parkolófoglalók Ma a budaörsi Tescoban jártam, délután. A fél parkolója üres volt, de észrevettem, hogy viszont a mozgássérült parkolók tele vannak. Értem én azok a parkolóhelyek vannak a legközelebb az áruház bejárataihoz. Csak úgy kíváncsiságból megnéztem, hogy kik állnak ott. Mercédesz, BMW, Volvo, Audi, de egyiknek sem volt mozgássérült kártyája.

Gyermekrohamkocsira gyűjtenek a musicalsztárok

Gyermekrohamkocsira gyűjtenek a musicalsztárok December 15-én a RAM Colosseumban kerül bemutatásra az Adventi Musical Gála a Budapesti Showszínház előadásában. Az ünnepi gála koncerten olyan előadók lépnek színpadra, mint Vágó Bernadett, Csengeri Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Kovács Beáta, Homonnay Zsolt, Polyák Rita, illetve a Dunakeszi Szimfonikusok.

Limuzinos Mikulás járta a fővárost

Limuzinos Mikulás járta a fővárost Nem mindennapi élményben részesülhettek kicsik és nagyok, hiszen egy limuzinból osztotta az ajándékokat a Mikulás sztárvendégek kíséretében. Agárdi Szilvia, Tóth Andi és Szabó Ádám előadóművészek segítettek, hogy minél több csemetét meglephessenek.

25 ötletes tanmese a modern átverésről

25 ötletes tanmese a modern átverésről Noha napjainkban az IT-biztonság témaköre egyre felkapottabb, a felhasználók mégsem elég tájékozottak a rájuk leselkedő veszélyekről. A tudatosságfokozó oktatásokon elhangzó száraz tananyagot a résztvevők hamar elfelejtik, hosszabb távon inkább csak a történetek maradnak meg bennük.

A legmakacsabb stria ellen is van megoldás

A legmakacsabb stria ellen is van megoldás A zavaró, kezdetben vöröses, majd fehér, gyöngyházfényű csíkok testszerte megjelenhetnek a tinédzsereknél, a fogyás után, férfiaknál és nőknél egyaránt. A striák ellen nehéz megoldást találni, de nem lehetetlen.

Koccints aszúval karácsonykor is

Koccints aszúval karácsonykor is Karácsonykor minden ünnepi díszbe öltözik, fényfüzérek, régi díszek, illatos fenyőágak vesznek körül. A meghitt együttléthez hozzátartoznak a családi körben eltöltött étkezések is, a finom, nagy gonddal főzött fogások mellé pedig egy igazán különleges bor illik, a tokaji aszú.

Egy magyar nő a világ legjobb borszakértői között

Egy magyar nő a világ legjobb borszakértői között Több, mint 600 pályázó közül választotta ki a világhírű szakemberekből álló zsűri azt az összesen 50 személyt, akik a jövő generáció nemzetközileg is meghatározó szakemberei bor, szaké és párlat kategóriákban. Magyar is szerepel a listán!

Hagyd, hogy lenyomozzanak az interneten!

Hagyd, hogy lenyomozzanak az interneten! A HR-esek minden alkalommal utánanéznek az álláshirdetésre jelentkezőknek a közösségi oldalakon, ezért érdemes úgy kialakítani a profilunkat, hogy az pozitív képet fessen rólunk. A legfontosabb az, hogy átjöjjön, az illető tényleg szenvedélyesen szereti azt, amit csinál.

Lajtán túli kedvencek

Lajtán túli kedvencek Nyugati szomszédainknál idén a ©koda kereskedők a legelégedettebbek. Miközben a nemzetközi autóiparban megtorpanás, tétovaság tapasztalható, a cseh Octavia népszerűsége tartósnak mutatkozik.

A szörpnek is van helye az ünnepi asztalon

A szörpnek is van helye az ünnepi asztalon Ha a Kunsági borvidéken jár az ember nem csak borozással lehet eltölteni az időt, hanem a térség más gyümölcsből készült italkínálatát is érdemes megkóstolni. Például a szörpöket.

Száz év – vagány!

Száz év – vagány! A kezdeti licenc járművek összeszerelése után 1902-ben született meg az első, önálló 10/12 lóerős ős-Opel kocsi. A választék 1916-tól elegáns, hathengeres limuzinokkal, sportkocsikkal is bővült. 1919-ben már saját versenypályája (Opel-Rennbahn) is volt a német gyárnak.

Képzett alvásterapeuták – új szakma első képviselői

Képzett alvásterapeuták –  új szakma első képviselői Magyarországon a felnőtt lakosság több mint harminc százaléka küzd alvásproblémákkal. Az alvászavarok és alvásbetegségek megelőzése az egészség megőrzésének a záloga. Ehhez kíván hozzájárulni az első hazai alvásterapeuta képzés, melyre a Magyar Alvás Szövetség, a Budapesti Alvásközpont és a Döntéshozók Akadémiájának a szervezésében került sor.

Már trolija is van a Mikulásnak

Már trolija is van a Mikulásnak December 5-én elindult a Mikulástroli. A feldíszített környezetkímélő és akadálymentes Solaris–©koda trolibusz különleges megjelenéssel és egyedi belső dekorációval közlekedik, és gyűjti a rászorulók számára az ajándékokat. December 19-ig a 70-es, a 72-es, a 75-ös, a 80A és a 83-as trolibusz vonalán találkozhatnak a Mikulással, és ajándékcsomagokat adhatnak át neki.

Készülődik a Női Vállalkozók Napja

Készülődik a Női Vállalkozók Napja Alig több mint egy hónap, és itt a Női Vállalkozók Napja. Ez az egész napos, izgalmas előadásokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel teli rendezvény az üzleti világban mozgó, vagy abban még csak eligazodni vágyó nők számára nyújt hatékony útmutatást.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ