RSS Feed

Életmód

Keresik az ország Egészséghőseit

Keresik az ország Egészséghőseit Az Egészséghősök pályázat során hat kategóriában keresik azokat civil hősöket, akiknek munkája példaértékű lehet a nagyközönség számára is. Tavaly a hírességek kategóriájában Győrfi Pál (képünkön) nyert.

Trokán Nóra az utcalimpián

Trokán Nóra az utcalimpián Szeptember elsején három helyszínen, öt sportágban mérettethetik meg magukat a versenyzők a város legurbánusabb sporteseményén, a Budapest Urban Games-en (BUG). Az utcalimpián teljesen új program lesz a streetball, az ötfős csapatokat Trokán Nóra színésznő erősíti.

Kánikulában is lehet edzeni

Kánikulában is lehet edzeni Ha fitness teremben szeretsz edzeni, akkor könnyű a dolgod, csupán arra kell figyelni, hogy a hőségből ne menj azonnal az esetleg túlságosan lehűtött, légkondicionált terembe. Azonban ha leginkább a szabadban mozogsz szívesen, akkor több tanácsot érdemes megfogadni!

19 millió gyerek még mindig nem kap oltást

19 millió gyerek még mindig nem kap oltást 2017-ben rekordszámú, mintegy 123 millió gyereket immunizáltak világszerte, derül ki az Egészségügyi Világszervezet és az UNICEF jelentéséből. Ugyanakkor még mindig több mint 19 millió gyermeket nem láttak el a megfelelő oltásokkal, és erre oda kell figyelni.

Van segítség az izzadás ellen

Van segítség az izzadás ellen A botox alkalmas a szemöldökök közötti ráncok, a homlokráncok és a szarkalábak kezelésére, világszerte elterjedt és kedvelt ránctalanító módszer, de csak kevesen tudják, hogy a kellemetlenségekkel járó izzadás ellen is bevethető.

A Szigetköz legnagyobb halászleve

A Szigetköz legnagyobb halászleve Kilencedik alkalommal rendezik meg a Szigetköz legnagyobb kulturális fesztiválját Mosonmagyaróváron, a Nyári Fesztivál - Szent István Napokat augusztus 17. és 20. között, ahol a közel harminc produkció mellett megtekinthető lesz a Szent Korona másolata és ismét elkészítik a térség legnagyobb halászlevét.

Debreceni virágkarnevál a város tortájával

Debreceni virágkarnevál a város tortájával Az idei nemzetközi virágkarneválra több helyi kézműves cukrász, egy mézeskalácsos népi iparművész és egy séf közösen megalkotta Debrecen város tortáját: a Debreczeni mézes-mázast a város turisztikáért felelős alpolgármestere mutatta be hétfőn sajtótájékoztatón, a város főterén.

A macskák és gazdijuk közötti kommunikációt vizsgálták

A macskák és gazdijuk közötti kommunikációt vizsgálták A macskák és gazdáik közötti kommunikációt vizsgálták az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Etológia Tanszékének kutatói.

Koffein: 7 tévhit

Koffein: 7 tévhit A koffein világszerte több mint 63 növényfajta levelében, magjában és gyümölcsében természetesen előforduló alkaloid. A koffein leginkább serkentő és a fáradtságot késleltető hatásáról ismert. Ezen kívül azonban rossz hírét is költötték, ami nem biztos, hogy jogos.

A legjobb szúnyogriasztó növények

A legjobb szúnyogriasztó növények Vegyük magunkat körbe olyan növényekkel, amelyek távol tartják a szúnyogok hadát otthonunktól! Bemutatjuk a legjobb szúnyogriasztókat!

Szépségápolás forró napokra

Szépségápolás forró napokra A forró nyári napokon a testápolásban is az üde, friss termékekért nyúlunk szívesebben. A nehéz parfümök, a krémes dezodorok ilyenkor nem igazán barátai a bőrünknek. Ekkor jöhet jól egy frissítő testpermet, egy könnyed dezodor. A legjobb, ha ez a kettő egyben elérhető.

A jóga hatásai

A jóga hatásai Egyre több tanulmány támassza alá a feltételezést, miszerint a jóga által nyújtott lelki kiegyensúlyozottság a testi egészségre is hatással van. Az emberek évezredek óta jógáznak, hogy fejlesszék erőnlétüket, önuralmukat és közérzetüket.

Mire jó a párna az ágyban?

Mire jó a párna az ágyban? Nyugalomra, lazításra, vagy érzéki hangulatra vágyunk? A párnáink elárulják helyettünk az esti terveinket. Vagy mégsem?

Brokkolit brokkolival!

Brokkolit brokkolival! Ha a brokkoli és az egyéb, úgynevezett keresztes virágú zöldség egészségügyi előnyeit akarjuk élvezni, nem elég azokat táplálék-kiegészítő formájában szedni, hanem magukat a zöldségeket kell fogyasztani.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ