RSS Feed

Életmód

Ezrek járták idegenvezetővel Budapestet

Ezrek járták idegenvezetővel Budapestet Február 23-26. között több ezer érdeklődő vett részt az Idegenvezetők Világnapjára szervezett izgalmas városnéző programokon. Idén fontos újítás volt, hogy a szervezők a belváros mellett a külsőbb kerületekben, sőt Gödöllőn is szerveztek eseményeket.

Lapos hasat a brokkolival

Lapos hasat a brokkolival A brokkoliról úgy tartják, hogy az egyik legegészségesebb zöldség, gazdag ásványi anyagokban és vitaminokban. Bár kissé ízetlen, emiatt talán nagyobb ellenszenv veszi körül, pedig az egészségtudatos élet vele kezdődik, na meg a lapos has.

Honda Civic tizedszer

Honda Civic tizedszer Amerikában és Nyugat-Európában is debütált már a tizedik generációs, 4,5 méteres Honda Civic. Egyszerre tetszhet e japán típus a vagány limuzinok és a fürge kupék szerelmeseinek. Nem rossz reklám, hogy a legendás modellt az USA-ban "Év autója"címmel tüntették ki.

"Made in DDR"- Trabant

"Made in DDR"- Trabant A harmadik évezredben már természetes, hogy álmaink vadonatúj autóját, akár azonnal hazavihetjük a szalonból. S nem kell Merkur-kiutalással bíbelődnünk, hosszú éveket várnunk egy "Made in DDR"avagy "Made in CCCP"típusra.

A munka összefüggése a szépséggel

A munka összefüggése a szépséggel Ahány ember él a Földön annyiféle szépség létezik és mindannyian mást és mást látunk, tartunk szépnek! Ha valami szép, akkor attól boldogok vagyunk és örömöt tapasztalhatunk, legyen szó személyről, tárgyról vagy akár elképzelésről. A szép persze nem feltétlenül tökéletes.

Zajlik a lomtalanítás a fővárosban

Zajlik a lomtalanítás a fővárosban Elsőként az V. kerületben megkezdődött az idei lakossági lomtalanítás Budapesten - közölte a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt.

A Parkinson-kór korai diagnosztizálása

A Parkinson-kór korai diagnosztizálása Német neurológusok egy olyan bőrtesztet fejlesztettek, aminek segítségével a Parkinson-kór már a tipikus mozgászavarok megjelenése előtt diagnosztizálható.

Jön az Országos Étterem Hét

Jön az Országos Étterem Hét Ismét kedvezményes áron kínálnak háromfogásos menüsorokat, a magyar éttermek különleges fogásait az Országos Étterem Héten március 13. és 19. között.

Középkort idéző a karnevál Velencén

Középkort idéző a karnevál Velencén Szombaton harmadik alkalommal rendezik meg a Velencei Karnevált. A Fejér megyei város a télűző farsangi rendezvényen középkori köntösbe bújik.

Így turbózzuk fel magunkat tavaszra!

Így turbózzuk fel magunkat tavaszra! A bezártság hónapjai után viszont minden szempontból szükség van némi megújulásra, egyszerűen kell, hogy felfrissítsük magunkat, a szervezetünket. Az alábbi 5 + 1 tipp például nagyszerű út ahhoz, hogy kievickéljünk a téli hangulatból és felturbózzuk magunkat a tavaszra.

A számítógépes vírusok toplistája

A számítógépes vírusok toplistája Az ESET minden hónapban összeállítja a világszerte terjedő számítógépes vírusok toplistáját, melyből megtudhatjuk, hogy aktuálisan milyen kártevők veszélyeztetik leginkább a felhasználók számítógépeit. 2017. januárjában a következő 10 károkozó terjedt a legnagyobb számban.

Nincs iroda papír nélkül

Nincs iroda papír nélkül Több mint 38 év telt el azóta, hogy a brit-amerikai információkutató, Frederick Wilfrid 1978-ban a „papír nélküli irodát” megálmodta. Az igazság azonban az, hogy ma is naponta használják a nyomtatókat.

Cukrászok, szakácsok és pincérek versenye

Cukrászok, szakácsok és pincérek versenye Farsang Kupa néven rendezik meg az ország ételkészítőinek legnagyobb versenyét szombaton Tatán. A vetélkedőn kétszáznál több cukrász, szakács, pék munkáját díjazzák, a felszolgálók pedig különleges alkalmakra szóló terítékeket mutatnak be.

Technika és történelem a Duna fenekéről

Technika és történelem a Duna fenekéről A 20. századi búvártörténelem kincseit bemutató interaktív kiállítással és merüléssel várja az érdeklődőket vasárnap a Csillaghegyi Strandon az idei Retró Búvárfelszerelések Napja.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ