RSS Feed

Életmód

Búcsú a háromajtós Golftól

Búcsú a háromajtós Golftól Svájc talán leghíresebb mustrája - Internationaler Automobil-Salon Genf - március elején tárta szélesre a kapuit. A felröppent hírek igaznak bizonyultak: a Volvo után a Ford is bejelentette, hogy nem lesz ott 2019-es modelljeivel a tavaszi bulin. Kár.

Felejthetetlen szovjet típusok

Felejthetetlen szovjet típusok Hitlertől Kohlig valamennyi berlini, bonni kancellár Mercedes Benz-zel suhant. Naná, hogy sofőrrel, testőrrel! A 66 éve elhunyt diktátor, Sztálin elvtárs az amerikai limuzinokat favorizálta. Golyóálló, 12 hengeres Packardjának rokontípusai ma is lázba hozzák a gyűjtőket.

Tilos hazavinni a talált madárfiókákat

Tilos hazavinni a talált madárfiókákat A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) felhívása szerint a talált madárfiókák többsége nem árva, nem szorul megmentésre, ezért nem szabad hazavinni őket. A kis és közepes testű madárfajokra általánosan jellemző, hogy fiókáik a teljes röpképesség elérése előtt elhagyják a fészket, és a sűrű aljnövényzetben bujkálva hívják magukhoz szüleiket.

Tizenöt éves kismamák

Tizenöt éves kismamák Tizenöt éves kismamák az orvosi rendelőkben, ez áll a 2018-as WHO gyermekjogi jelentésében, írja a Femina. Rémisztő adatok, a gyerekek alkoholfogyasztásában is sajnos igen előkelő helyet foglalunk el Európában, a 15 éves gyerekek nagy része cigarettázik is..mert abban a korosztályban még mindig menőnek számít ez.

Miért futnak?

Miért futnak? Rekord sokan futottak a hétvégén a Vivicittán Budapesten. Szerintem elképzelhető, hogy ezzel a véleményemmel nem leszek mindenkinek szimpatikus, bumm. De egyszerűen nem értem, miért kell ilyen sokszor Budapesten futni, hol ezért, hol azért. Az amúgy is káoszhoz hasonlítható közlekedést teljesen megbénítani.

Közép-európai gasztronómiai szövetség alakult

Közép-európai gasztronómiai szövetség alakult A gödöllői Szent István Egyetemen megalakult a Közép-európai Gasztronómiai és Sommelier Egyesület (Central European Gastronomy and Sommelier Association), amely fő célkitűzéseként a térség átfogó gasztronómiai és kulturális örökségeinek megőrzését és terjesztését határozta meg.

Rettegnek a balatoni pontyok

Rettegnek a balatoni pontyok Elstartolt a világ legnagyobb pontyfogó bajnoksága a Balaton körül. Egy hétig közel ezer horgász ered a pontyok nyomába. Kezdetét vette a V. Balatoni Pontyfogó Kupa, melyre huszonkét országból érkeztek a lelkes horgászok, hogy becserkésszék a magyar tenger legnagyobb pontyait.

Már 150 blinkee elektromos robogó a fővárosban

Már 150 blinkee elektromos robogó a fővárosban  50 elektromos robogóval indult el tavaly nyáron az E.ON és a blinkee.city együttműködése. A kulcsnélküli, mobilalkalmazáson keresztül kezelhető közösségi elektromos robogómegosztó rendszer hamar népszerűvé vált a budapestiek körében. Ősszel 30, most pedig újabb 70 blinkee állt forgalomba, így már 150 jármű érhető el Budapesten.

Ilyen egy baba-mama barát startup

Ilyen egy baba-mama barát startup Magyarországon egy több gyermekes családanya óriási hátrányban van, mint munkavállaló. Ha az érintett nő még vidéki is, akkor még kilátástalanabb a helyzete akkor is, ha kimagasló szakmai tapasztalattal rendelkezik.

A mértékletes ünnepi étkezés

A mértékletes ünnepi étkezés Nem a mennyiséget, hanem a minőséget kellene szem előtt tartani a húsvéti étkezések alatt - mondta Antal Emese dietetikus az M1 aktuális csatornán vasárnap. Antal Emese kitért arra, hogy a napi négy-öt étkezést kellene megtartani, a folyamatosan terített asztal akkor is evésre csábít, ha valaki nem éhes.

Létezik-e belga autóipar?

Létezik-e belga autóipar? Az 1830-ban született pici állam fővárosa, Brüsszel sokak számára csak édességeiről híres. Ja, és Angela Merkel ott szokott sült krumplit falatozni testőreivel - két hosszúra nyúlt tárgyalássorozat között. Ám a Belga Királyság járműgyártása sokak számára ismeretlen.

Sikeres modellek

Sikeres modellek Jó harminc esztendővel elmúlta után vessünk egy pillantást a Kádár-korszakba! Hazánkban már egy Trabanttal, pláne Wartburggal is királynak érezhette magát a polgár. Hát még egy nyugati verdával! Mindegy, hogy Opel, VW, Merci, vagy Ford – szebb, mint a Zsiga.

Április 27-én lehet megelőzni a Fogaskerekűt

Április 27-én lehet megelőzni a Fogaskerekűt Idén kora ősz helyett április 27-én lehet megelőzni a Fogaskerekűt! A főváros kedvenc terepversenyén azonban már nem csak futva, hanem akár kerékpárral, vagy éppen túrázva is indulhatnak a vállalkozó szellemű sportkedvelők a Széchényi-hegy meghódításáért.

Európai stílusú Lincoln limuzin

Európai stílusú Lincoln limuzin Washington 27 hónapja beiktatott fura ura, Donald Trump nem rejti véka alá, hogy unja New Yorkban a Mercik, Audik, BMW-k látványát. Ettől persze még az öreg kontinensen nem kapkodnak a vevők a „Made in USA” négykerekűekért. Pedig a friss Lincoln Continental kellemes kocsi.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ