RSS Feed

Életmód

Négykerekű kedvenceink

Négykerekű kedvenceink Addig is, amíg jövőre, január 10-én szélesre tárja kapuit a bécsi mustra {Vienna Autoshow 2019} lássuk, hogy melyek voltak 2017-2018 kedvenc típusai? VI. Fülöp király napsütötte birodalmában például a - hajdan a Fiattal, ma a Volkswagennel rokon - Seat vezeti az eladási listákat.

125 éves a Daimler Motor Syndicat

125 éves a Daimler Motor Syndicat A 21. század elején ki emlékszik már arra, hogy az 1893-ban alapított Daimler Motor Syndicat (DMS) a legrégebbi automobilgyártással foglalkozó brit cég? Melynek öt éven keresztül volt felügyelő bizottsági tagja a névadó német feltaláló, Gottlieb Daimler {1834-1900}.

A Sky kiszáll a kerékpársportból

A Sky kiszáll a kerékpársportból A Team Sky hivatalos honlapján jelentette be, hogy a névadó főszponzor 2019 végén kiszáll a profi országúti kerékpársportból. A csapat a tervek szerint új néven szerepel majd 2020-tól, azt azonban egyelőre nem tudni, mely cég lesz az új névadó, és mennyi pénzből gazdálkodhatnak majd.

Smart: a city-dzsungel kedvence

Smart: a city-dzsungel kedvence Az Európai Unió legmotorizáltabb tagállamában 2018-ban már több, mint 3 millió új gépjárművet helyzetek üzembe. Opelből, Porsche-ból az NSZK-ban kevesebbet vásároltak a polgárok/cégek, mint a korábbi időszakban.

Terjeszkedik a Starbucks Magyarországon

Terjeszkedik a Starbucks Magyarországon Az idén még három üzletet nyit az amerikai Starbucks kávézólánc Magyarországon, az egy pesti és két székesfehérvári üzlet megnyitásával 50-nel nő a cég dolgozóinak létszáma, és 27 kávézója lesz - közölte a cég az MTI-vel.

Megszületett Magyarország első agrár-mesekönyve

Megszületett Magyarország első agrár-mesekönyve A Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ az agráréletformára nevelést és a mezőgazdasági szakmák népszerűsítését tűzte ki célul. Ennek szellemében készült el legújabb kiadványuk, amely A BÚZA ÚTJA – Kis barátok nagy küldetésben címet kapta.

3000 gyerek óriáskerekezhetett ingyenesen

3000 gyerek óriáskerekezhetett ingyenesen Hagyományteremtő céllal december 7-én adventi jótékonysági napot tartottak az óriáskeréken gyermekek részére. 3000 gyermek próbálhatta ki ingyenesen és láthatta Budapest főbb nevezetességeit teljes körpanorámában. Néhány szerencsés mellé ráadásul egy-egy híresség is beült a kabinba.

Filmmel és borral népszerűsítik a Balatont

Filmmel és borral népszerűsítik a Balatont A tavalyi évben megközelítette az 5,8 milliót a balatoni régióban a vendégéjszakák száma, ami idén akár további kétszámjegyű növekedést mutathat szakértők szerint. Hazánk egyik legjelentősebb turisztikai régiójában évek óta az egyik legfontosabb fejlesztési cél, hogy a szezont a néhány hónapos nyári időszakról egész évesre tolják ki, most ehhez egy film is társult.

Küzdelem a felnőttkori pattanások ellen

Küzdelem a felnőttkori pattanások ellen A pattanások nem kímélik a tinédzsereket, de sokan felnőttként sem szabadulnak meg tőlük. Ma már számos pattanástalanító készítmény, kozmetikai kezelés áll rendelkezdésre, és egyre többen keresik fel ezzel a problémával a kozmetikusokat, bőrgyógyászokat.

Együttműködő robot születésnapja

Együttműködő robot születésnapja Tíz éve adták el a világ első együttműködő robotját. A kobotok jelenleg az ipari automatizáció leggyorsabban fejlődő szegmensét jelentik

Magyaroknak Suzuki, spanyoloknak Seat kell

Magyaroknak Suzuki, spanyoloknak Seat kell Az előrejelzések szerint 2019 küszöbén is európai családok százezreinek a karácsonyfája alatt csillog majd új slusszkulcs. Míg Angliában a Fordot, s Magyarországon a Suzukit vásárolják főleg a polgárok, addig VI. Fülöp király napsütötte birodalmában a (hajdan a Fiattal, ma a Volkswagennel rokon) Seat vezeti az eladási listákat.

Beethoven, Brahms és a többiek

Beethoven, Brahms és a többiek A wellness-divat tartósan tombol Európa szívében. S ez pompás üzletet jelent a cseh idegenforgalom gyöngyszemének, Karlovy Varynak. A királyi szabadváros címmel büszkélkedő, gyógyforrásairól híres település mindig gyümölcsöző kapcsolatokat ápolt Béccsel.

A magyar startup brit sikere

A magyar startup brit sikere A felsőoktatást közösségi élménnyé varázsló Cogito hamarosan II. Erzsébet brit királynő előtt prezentálhat. A Start it @K&H inkubátorban működő fiatal startup csapat ugyanis részt vesz az András, yorki herceg által létrehozott Pitch@Palace startup verseny nemzetközi döntőjén, amit a brit monarchia legrégebbi királyi rezidenciáján rendeznek meg, december 9-12. között.

Baba mellett heti öt óra munka?

Baba mellett heti öt óra munka? Több mint 2000 kisgyermekes édesanyát kérdezett meg a Pepita.hu az egyik legnagyobb áruházlánccal karöltve, hogy mi a véleményük a részmunkaidős munkavállalásról. Majd ötven százalékuk azonnal vállalna munkát kiskorú gyermeke mellett, ha napi négy órában megtehetné.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ