RSS Feed

Életmód

Többet szeretkezünk, ha nyaralunk

Többet szeretkezünk, ha nyaralunk Nyaralás előtt nem törjük magunkat, hogy formába lendüljünk, azonban így is szeretünk ismerkedni – derült ki a Lovebox.hu legfrissebb felméréséből*. Ha vakációzunk, akkor vízpartra vagy aktív pihenésre vágyunk leginkább, a csajos nyaralás viszont kiment a divatból. Nyaralás alatt gyakrabban szeretkezünk, de 5-ből 1 pár legalább egyszer veszekszik is.

Példaértékű munkaadó az ALDI Magyarország

Példaértékű munkaadó az ALDI Magyarország Jelentős szakmai elismerést kapott az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. felelős munkaadói tevékenységéért. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara pályázatot hirdetett magyarországi vállalatok számára, amely során a Kamara által felkért zsűri a munkatársaik munka- és életkörülményeiről mások számára is példaértékűen gondoskodó szervezeteket kereste.

Mire ügyeljünk a nagy hőségben?

Mire ügyeljünk a nagy hőségben? Nemcsak a bőrünk, de a szervezetünk számára is vészhelyzet a hőség, amely az előrejelzések szerint a következő napokban várható. A Magyar Kardiológusok Társasága egészségeseket és szívbetegeket is óva int a kánikulában: 11 és 15 óra között ne legyünk napon, mert a leégés mellett hőgutát is kaphatunk, keressünk árnyékot és folyamatosan ügyeljünk a víz- és sópótlásra!

Fenyeget a hőguta

Fenyeget a hőguta A forró nyár nem csak embereket, hanem az állatokat is megviseli. Az állatvédők gyakran találkoznak a lakosság által rövid láncra kikötött, árnyéktól mentes helyen, megfelelő mennyiségű - friss ivóvíz nélkül tartott kutyákkal. Pedig a rosszul tartott házi kedvencek rövid időn belül hőgutát kaphatnak.

Magyar megoldás az internetes csalásokra

Magyar megoldás az internetes csalásokra Becslések szerint éves szinten világszerte közel 7 ezer milliárd forintnyi kárt okoztak tavaly az online bankkártyás fizetési visszaélések. A hazai internetes fizetési piac meghatározó szereplője, a Barion a problémára válaszul bevezette a magyar SEON megoldását, mely a kártyás csalások több mint 80%-át előre jelzi az online kereskedők számára.

Trendek a Budapesti Nagybani Piacról

Trendek a Budapesti Nagybani Piacról A nyári gyümölcsszezon indulásával néhány érdekes és hasznos tippet osztott meg a legnagyobb hazai piac, a Budapesti Nagybani Piac. Az nem kérdés, hogy sokkal frissebb gyümölcshöz és zöldséghez juthatunk, ha hazai terméket választunk, és nyáron erre számtalan lehetőségünk van.

Utazás a lefedettségi térkép mélyére

Utazás a lefedettségi térkép mélyére Az internetszolgáltatók reklámjai alapján könnyen kialakulhat bennünk az a kép, hogy ma már az ország bármely pontján elérhető legalább egy, de inkább többféle szélessávú netkapcsolat. A valóság azonban kevésbé kedvező: sok helyen sem a vezetékes, sem a mobilnet nem férhető hozzá megfelelő minőségben. Az érintettek számára többek között a műholdas technológia kínálhat alternatívát.

Kelendő kiskocsik

Kelendő kiskocsik Új külcsínnel csábít az esztergomi Suzuki Swift, valamint a Citroën C3 speciális oldalvédelemmel ellátott friss szériája. A rivális Volkswagen up-ot is leporolták a német dizájnerek. Sőt a népszerű kiskocsi 90 lovas, 1,0 literes TSI motorral is debütált.

Szent László Napok Kőbányán

Szent László Napok Kőbányán Jól bevált hagyományok szerint ismét három napos ünnepség, mulatság, szórakozás lesz Kőbánya védőszentje – Szent László – tiszteletére a Szent László téren, a Szent László Templom kertjében június 23-től 25-ig. A kulturális programsorozaton többek között Szalóki Ági (képünkön) is színpadra lép.

NSZK: új típusok mustrája

NSZK: új típusok mustrája Aki sem Dubaiba, sem Barcelonába nem jutott el a nyár küszöbén új négykerekűeket mustrálni, az júniusban - többek közt- Stuttgartban vígasztalódhat. A Mercedes szűkebb hazájában várja az érdeklődőket az Automotive Testing Expo.

Jobb kenyeret ehetünk június végétől

Jobb kenyeret ehetünk június végétől Komoly változásokat eredményeznek a hazai élelmiszeriparban a Magyar Élelmiszerkönyv kenyerekre vonatkozó új előírásai. A 2017. június 22-én hatályba lépő szabályozás értelmében az egyes termékek összetevőinek arányát lényegesen meg kell emelni annak érdekében, hogy az emberek valóban jó minőségű kenyerekhez jussanak hozzá.

Mit tegyünk, ha külföldön elvész az útlevelünk?

Mit tegyünk, ha külföldön elvész az útlevelünk? Ha az útlevelünket, személyazonosító igazolványukat, vagy vezetői engedélyüket elveszítjük, vagy eltulajdonítják, haladéktalanul, de legkésőbb a tudomásukra jutástól számított 3 munkanapon belül be kell jelenteni. Külföldön a konzuli tisztviselőnél.

A magyar kiutazók fele sem köt utasbiztosítást

A magyar kiutazók fele sem köt utasbiztosítást Becslések szerint a magyar kiutazók 40-45 százaléka köt utasbiztosítást, ami javuló tendencia - mondta Gilyén Ágnes, a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) kommunikációs főosztályvezetője pénteken az M1 aktuális csatornán.

Készülődik az Olimpia Éjszakája

Készülődik az Olimpia Éjszakája A sportolás és a mozgás már önmagában egy élmény – különösen éjszaka. Aki szeretne több ezred magával együtt futni, zumbázni, kerékpározni, jógázni, vagy tíz másik mozgásformát kipróbálni a kivilágított főváros szívében, annak június 23-án, pénteken, az Olimpia Éjszakáján a helye.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ