RSS Feed

Életmód

Jönnek az okos élelmiszerek

Jönnek az okos élelmiszerek Speciális termelői-piaci franchise-rendszert dolgozott ki "okos" termékei, az egészséget támogató Vitajó cipók országos elterjesztésére a Hajdúsági Sütödék-csoport - jelentette be a cég vezérigazgatója csütörtökön sajtótájékoztatón Debrecenben.

Klinikai gyógyszervizsgálat: évente húszezren

Klinikai gyógyszervizsgálat: évente húszezren Magyarországon évente húszezer ember vesz részt klinikai gyógyszervizsgálatban, ezzel, az egy főre vetített vizsgálatokat tekintve, Európa élvonalához tartozik

2018-as autó újdonságok

2018-as autó újdonságok Kinek a negyedik generációs, hibrid üzemű Toyota Prius, kinek az esztergomi Suzuki Swift lesz a kedvence idén. A pénzesebb vevők persze a - részben Magyarországon gyártott - német típusok között is válogathatnak.

Világíts rá! címmel új tehetségkutató indul

Világíts rá! címmel új tehetségkutató indul A Világítástechnikai Társaság által életre hívott verseny során egy hónapon át keresik az ország legjobb rajzolóját, videó készítőjét és versíróját. A pályázatra jelentkezőknek nevezőknek arra kell felhívni a lakosság figyelmét, hogy a működésképtelen lámpák és világítótestek ne a kukába, hanem a hulladékhasznosítóba kerüljenek.

Álomszép francia típusok

Álomszép francia típusok Bizonyára nosztalgiával tekintenek vissza a 60-as évekre a gallok. Igaz gyarmataik zömét akkoriban már elvesztette Franciország, de legalább a gépkocsi iparuk nem viaskodott krízissel. Igazi exportsláger volt a fürge, elegáns Simca, a Citroën és a Peugeot.

Jakutföldön mínusz 67 fok

Jakutföldön mínusz 67 fok A kelet-szibériai Jakutföld egyes térségeiben mínusz 67 Celsius-fokot mértek kedden, írja az MTI. A borzasztó hidegben két férfi halálra is fagyott a hétvégén, miközben a lerobbant kocsijukból próbáltak eljutni egy közeli farmhoz, bár ennél már mértek hidegebbet is környéken.

Rekord forgalom a debreceni repülőtéren

Rekord forgalom a debreceni repülőtéren A debreceni repülőtér utasforgalma 2017-ben meghaladta a tervezett 300 ezret.Tamás László tájékoztatása szerint Magyarország második legnagyobb, schengeni kritériumoknak is megfelelő repülőterét 2017-ben több mint 318 000 légi utas használta.A növekedés 2016-hoz képest 12 százalékos volt, ami egy év alatt 33 784 utassal többet jelentett.

Földre szállt Hold a Zselicben

Földre szállt Hold a Zselicben Nem mindennapi kinccsel gazdagodott a Kaposvár közelében található Zselici Csillagpark. Egy valódi holdkőzetet, méghozzá Közép-Európa egyik legnagyobb holdi eredetű mintáját láthatják az erdei élményközpont látogatói.

Turistaházakra 3 milliárd

Turistaházakra 3 milliárd Közel hárommilliárd forint értékben újulhatnak meg turistaházak, erdei szállások országszerte a következő két évben, a fejlesztések hat erdőgazdaságot érintenek - jelentette be a kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos és a földművelésügyi miniszter közös sajtótájékoztatón kedden Budapesten.

A Suzuki pörög a legjobban

A Suzuki pörög a legjobban A legfrissebb előrejelzések szerint Kínában 2021-re több mint hatmillióval több új személygépkocsit fognak értékesíteni, mint 2017-ben. E mögött jócskán lemaradva, második helyen tanyázik az Európai Unió, aminek csekély számú növekvő eladási statisztikái csak az Egyesült Államok előzéséhez elegendők.

Hogyan hódították meg a Földet a virágos növények?

Hogyan hódították meg a Földet a virágos növények? Amerikai tudósok megfejtették, hogy hódították meg a Földet a virágos növények, melyek a ma élő növények 90 százalékát teszik ki - számolt be a BBC hírportálja.

Szláv szerelem: Hyundai

Szláv szerelem: Hyundai Míg a német nyelvterületen a Volkswagenek fogynak leginkább, addig a Föld legnagyobb területű államának polgárai a koreai és belföldi modellekért hevülnek elsősorban. Természetesen a nyugati autógyárak számára sem lehet közömbös, hogy mely' típusokat kedvelik - hajlandók megfizetni - az orosz vásárlók 2018-ban?

Bécs: január derekán zár az autós buli

Bécs: január derekán zár az autós buli November elejéig a japán főváros volt a házigazdája Ázsia egyik legrangosabb autós seregszemléjének. A télen többek közt az USA, India és Ausztria ad otthont nemzetközi jármű bemutatóknak. A bécsi buli (Vienna Autoshow 2018) január 11-én tárta szélesre a kapuit.

Bogár, Kacsa és a többiek

Bogár, Kacsa és a többiek Mivel 2018-ban sem várható a banki kamatok megugrása, sokan az ingatlanpiac mellett a veterán járművek gyűjtésében reménykednek, mint "pénzfialó" alternatíva. Az autós szakemberek arra hívják fel a figyelmet, hogy nem árt az óvatosság!

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ