RSS Feed

Bulvár

Visszatér a képernyőre Alföldi Róbert

Visszatér a képernyőre Alföldi Róbert Új, saját fejlesztésű műsorral jelentkezik az RTL Klub szeptember 2-től, amelyben visszatér a képernyőre Alföldi Róbert is, melyben zsűrizni fog.

Palkó és a Dárdai család

Palkó és a Dárdai család Dárdai Pál vezetőedző fia, ifjabb Dárdai Pál – vagy ahogyan a német lap nevezi, Palkó – először adott interjút a Bildnek, és a vidám beszélgetésben elsősorban azt a témát járták körül, mi a különbség Pál, az édesapa és Dárdai, az edző között.

Anger Zsolt: Ha nem színész, akkor séf lennék

Anger Zsolt: Ha nem színész, akkor séf lennék Anger Zsolt többször bizonyította már, hogy közel áll hozzá a gasztronómia világa, legutóbb épp a Sziget Fesztiválon, ahol rögtönzött grillpartin tanított egy különleges receptet Nagy Zsolt barátjának. A két színész mellé Debreczeni Zita is csatlakozott, aki a koktélkeverés rejtelmeiben mélyedt el kicsit.

Kőbánya, a magyar blues szülőföldje

Kőbánya, a magyar blues szülőföldje A magyar zenei élet kiválóságai kötődtek és kötődnek Kőbányához. Itt születtek, vagy innen indult zenei pályájuk, Kőbányán aratták első sikereiket. Például Hobó, Deák Bill Gyula, Póka Egon (képünkön), Révész Sándor, Nagy Feró, Szigeti Ferenc, Cserháti Zsuzsa, és Horváth Charlie. Utóbbi is fellép augusztus 19-én az Óhegy Parkban a Kőbányán újra szól a blues - PÓKA 65 című rendezvényen.

A kamaszoknak a Bosszúállók kellenek

A kamaszoknak a Bosszúállók kellenek A Bosszúállók: Végtelen háború és A legnagyobb showman című film is több díjat kapott a kamaszok szavazatai nyomán az idei Teens Choice Awards díjátadón vasárnap Los Angelesben.

Halaznak a Szigetelők

Halaznak a Szigetelők Friss, magyar tógazdaságokból származó napi ezer adag hallal népszerűsíti a halfogyasztást az Agrármarketing Centrum (AMC) a Kapj rá! kampányban a Sziget fesztiválon, a borfaluban - mondta Ondré Péter, az AMC ügyvezető igazgatója az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Gépész diszpécser az Erősember Liga Kupa győztese

Gépész diszpécser az Erősember Liga Kupa győztese A 37 éves mezőszilasi gépész diszpécser, Sebestyén János már másodjára lett a HSMA Erősember PRÉMIUM Liga Kupa összetett győztese. János a májusban kezdődött, hat állomásos versenysorozatban diadalmaskodott, kedvenc versenyszáma a 360 kilós lengősúly cipelése volt.

Eladó egy szellemes vasútállomás

Eladó egy szellemes vasútállomás Eladó egy viktoriánus stílusú vasútállomás Angliában. Az érdeklődőket azonban figyelmeztetik, az épület ugyanis a közhiedelem szerint szellemjárta.

Kirabolták Daddy Yankeet egy valenciai szállodában

Kirabolták Daddy Yankeet egy valenciai szállodában Kétmillió euró értékű ékszert lopott el Daddy Yankee valenciai szállodai szobájából egy tolvaj, a Puerto Ricó-i énekes dalszerző hasonmásának adva ki magát - adta hírül a BBC honlapja.

Téli koncert után nyári bulira készül a Fahrenheit

Téli koncert után nyári bulira készül a Fahrenheit Szerencsére nem kell újabb 11 évet várni a következő Fahrenheit buliig, ugyanis a banda nyár végén ismét koncertezik, ráadásul újra a fővárosban lépnek színpadra. Ezúttal, a téli klubbuli után, most egy nagyobb helyet vettek célba, a szabadtéri Barba Negra Track lesz az augusztusi esemény helyszíne.

Volt egyszer egy Ifipark: szombaton Hobó-koncert

Volt egyszer egy Ifipark: szombaton Hobó-koncert Hobo (Földes László) koncertjével szombaton folytatódik a Volt egyszer egy Ifipark című koncertsorozat a budai Várkert Bazárban.

A Pécsi Mikulás a Mikulások Világtalálkozóján

A Pécsi Mikulás a Mikulások Világtalálkozóján A napokban tért haza a magyar delegáció a dániai Bakkenben megrendezett Mikulás Világkongresszusról. A Koppenhága melletti kisvárosban hagyományosan minden nyáron összegyűlnek a világ Mikulásai, hogy megünnepeljék a karácsonyt, az ünnepi hangulatot, és a varázslatot.

Fekete Zaj Fesztivál a Mátrában

 Fekete Zaj Fesztivál a Mátrában Egy hét múlva kezdődik a Fekete Zaj Fesztivál a Mátrában. Az idén visszatérő 3 napos rendezvény bő 60 különleges zenekar koncertjét kínálja, de nem csak a zenéről szól: a megújult Mátra kempingben irodalmi és kulturális programok, a Mátra nevezetességeit bejáró szervezett kirándulások, különleges bábszínház és filmvetítések is várnak. A Zajongók augusztus 9-én, csütörtök este egy warm-up bulin is

Pély Barna a Music Boxban: vissza a gyökerekhez

Pély Barna a Music Boxban: vissza a gyökerekhez Régi-új, a bluesos-rockos gyökerekhez visszanyúló arcát mutatta meg Pély Barna a Sziget fesztivál szerdai nyitónapján, a tavaly életre kelt előadó-dalszerző színpadon, a Music Boxban.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ