RSS Feed

Bulvár

Gwyneth félmeztelen

Gwyneth félmeztelen Gwyneth Paltrow világhírű amerikai színésznő bevállalta, félmeztelenre vetkőzött az Elle magazinban. Na, jó van is meg nincs is rajta ruha, szóval simán átcsúszna a drákói szigorú elveket valló Facebook/Instagram szűrőjén.

Szekeres Adrien tanította Mező Misit

Szekeres Adrien tanította Mező Misit Szekeres Adrien számtalan pályatársának segített már a hangképzésben. Most elárulta, hogy egykor a Magna Cum Laude frontembere, Mező Misi is a tanítványai között volt.

Dupla Magashegyi Underground-koncert

Dupla Magashegyi Underground-koncert Dupla koncertet ad a Magashegyi Underground november 1-jén és 2-án az újbudai A38 hajón. A koncerten a színpad a terem közepén fog elhelyezkedni, a zenekart körbeveszi a közönség. Különlegesség továbbá, hogy az együttes felett virágfüggönyt alakítanak ki és egy négyfős kórus is színpadra lép.

Egy celeb-házasság vége

Egy celeb-házasság vége Megint véget ért egy celeb-házasság. A mai Blikkben olvastam, hogy Nacsa Olivér humorista és Somossy Barbara tv-és műsorvezető, egykori szépségverseny résztvevő házassága becsődölt. Egy korrekt nyilatkozatban közlik, hogy hiába nagy a szeretet köztük, mint ember, de a szerelem már nem működött köztük, ezért külön folytatják. Pedig egykor mekkora csinnadrattával keltek egybe...

Őrizetbe vették a híres színésznőt

Őrizetbe vették a híres színésznőt Az amerikai törvényhozásnak otthont adó Capitolium lépcsőjén vették őrizetben Jane Fondát. Az amerikai színésznő a klímaváltozás ellen tiltakozott Washingtonban.

Hiányzik a televíziózás Tóth Augusztának

Hiányzik a televíziózás Tóth Augusztának  Tóth Auguszta évekig szerepelt a Kisváros című sorozatban. A színésznő azóta számtalan színházban játszott, több elismerést és díjat kapott, jelenleg a Nemzeti Színház tagja. A filmes munkák mégis elkerülték, ami előtt értetlenül áll.

Medvekaland színésznővel

Medvekaland színésznővel Nagy Alexa nemrég barátnőivel lazított Ázsiában. A hátizsákos túra azonban nem volt veszélymentes, hiszen Alexáék útját egy medve tartóztatta fel.

Néhány gramm drog miatt több év börtön

Néhány gramm drog miatt több év börtön Hét és fél év börtönt kapott Moszkvában kábítószer-csempészésért egy Indiából Izraelbe tartó, huszonhat éves amerikai-izraeli nő, miután néhány gramm kannabiszt találtak a csomagjában - jelentette az izraeli média vasárnap.

MR Hollywood, MR Hungary

MR Hollywood, MR Hungary Megjelent Návai Anikó úk könyve Andy Vajnáról. A címe: MR.Hollywood, MR Hungary. Tímea Vajna lelkesen számolt be róla, és észrevettem, hogy a támogatók között van Banderas, Schwarzenegger, Stallone. Ezek szerint Hollywoddban még létezik hála.

Dubai - A 4 millió dolláros paripa

Dubai - A 4 millió dolláros paripa Dubai uralkodója Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum vásárolta meg a világ egyik legdrágább fiatal versenylovát több mint 4 millió dollárért (CNN)! Nagyon sokat várnak a telivértől, amely a világhírű Galieleo egyik leszármazottja.

Eltűnt a férj

 Eltűnt a férj Felszívódott az esküvő másnapján a férj Thaiföldön írja a South China Morning Post. A magát milliárdosnak beállító férfi, aki 50 éves volt, elvett egy gyönyörű 30 éves thai nőt egy elegáns szállodában.

A Carson Coma zenekar kapta a klipszemle fődíját

A Carson Coma zenekar kapta a klipszemle fődíját - A Carson Coma zenekar kapta a fődíjat a 4. Magyar Klipszemle díjátadóján, amelyet csütörtök este rendeztek meg a budapesti Akvárium klubban.

Meztelen jógaoktató

Meztelen jógaoktató Mara Grace egy egyszerű jógaoktató lenne, de kitalálta, hogy meztelenül gyakorol.(Velvet) Ezt meg is szokta néha osztani Insta oldalán, ami igen népszerű a netes követői között, hiszen több, mint 40 ezren követik.

Pikáns másodállás

Pikáns másodállás Érdekes másodállása van egy amerikai ügyvédnőnek..!(24.hu) Katherina Sears, a 30 éves iowai amerikai nő minden évben ellátogat Las Vegasba, és ha már odamegy, akkor prostituáltként dolgozik egy bordélyban.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ