RSS Feed

Bulvár

Amikor a fiú megszédíti apja bombázó szeretőjét

Amikor a fiú megszédíti apja bombázó szeretőjét New York-i afférok címmel szeptember 28-án mutatják be a hazai mozik a legújabb amerikai romantikus vígjátékot olyan szereplőkkel, mint Pierce Brosnan, Callum Turner, Cynthia Nixon, Jeff Bridges, Kate Beckinsale.

Demcsák jó hangulatban dobta be a törülközőt

Demcsák jó hangulatban dobta be a törülközőt Demcsák Zsuzsa a Facebookon számolt be arról, hogy szerdán kóros fáradtságra hivatkozva kérte ATV-s szerződése felbontását. Mindössze két hetet töltött a csatornánál.

Hulla az utazóládában

Hulla az utazóládában Október 7-én mutatja be a Thália Színház a Csoda korban élünk (Szigliget) című darabot Kelemen József rendezésében. A Thália Színház legújabb retróbohózata a Rákosi-korszakba, egészen pontosan 1953-ba repít vissza minket.

Kirúgják-e Demcsákot?

Kirúgják-e Demcsákot? Kedden dönt Demcsák Zsuzsa sorsáról az ATV vezetősége, tudta meg a Bors. Nemcsak a Szanyi Tiborral készült, különösre sikerült interjúját elemzik majd, hanem a kéthetes időszakot, amelyet a csatornánál töltött. A lap egy forrása szerint valószínű, hogy távoznia kell majd.

Anna and the Barbies: fellépőruhák 3D nyomtatással

Anna and the Barbies: fellépőruhák 3D nyomtatással Különleges színpadi show-val készül az ekletikus színpadi vízióiról ismert Anna and the Barbies zenekar az idei év egyik legnagyobb koncertjére. A produkció különlegessége, hogy a szürreális álomképekből álló látványvilág megteremtéséhez szükséges vizuális elemeket csúcstechnológiás háromdimenziós modellezési eljárásokkal tervezték meg és nyomtatták ki.

Közmunkára ítélték Rooney-t

Közmunkára ítélték Rooney-t Közhasznú munkavégzésre kötelezték és eltiltották a járművezetéstől Wayne Rooney-t, az angol labdarúgó-válogatott volt csapatkapitányát, akit a hónap elején ittas vezetésen értek. Rooney hétfőn jelent meg a manchesteri Stockport kerület magisztrátusi bíróságán, és elismerte, hogy ittasan ült a volán mögé.

Jótékonysági koncertet ad Mahó Andrea

Jótékonysági koncertet ad Mahó Andrea Az Artisjus-díjas magyar színésznő, énekesnő november 23-án, csütörtökön 19 órától lép színpadra a Pesti Vigadóban. Koncertjének sztárvendégei Koós Réka, Miller Zoltán és Bebe lesznek, a bevételből a Korszerű szülészetért és Nőgyógyászatért Alapítványt támogatja.

A Western című film kapta a fődíjat

A Western című film kapta a fődíjat A Western című film, a német Valeska Grisebach rendezése kapta a Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál fődíját, a Pressburger Imre-díjat - közölték a szervezők az MTI-vel.

Elhunyt Harry Dean Stanton

Elhunyt 91 évesen Harry Dean Stanton, David Lynch, Francis Ford Coppola, Martin Scorsese és John Carpenter kultfilmjeinek karakterszereplője.

Ügynökként dolgozik a videoblogger

Ügynökként dolgozik a videoblogger Marosvásárhelyen él, és kereskedelmi ügynökként dolgozik a székelyudvarhelyi áruházban készített, magyarellenes indulatokat kiváltó filmjével elhíresült, Militianul (milicista) álnevet használó videoblogger - közölte pénteki számában a Krónika napilap.

Clooney szeletnyi mennyországa

Clooney szeletnyi mennyországa Október 27-én mutatják be a mozik a Suburbicon - Egy kis szelet mennyország című filmet George Clooney rendezésében, aki természetesen játszik is a produkcióban. Matt Damonnal, Julian Moore-ral, Oscar Isaac-kel együtt. A forgatókönyvet a Coen-testvérek írták...

Dallamos power metal a Dürerben

Dallamos power metal a Dürerben Szeptember 24-én Budapesten lép fel a Serious Black. A német dallamos power metal csapat alig három éve működik, de már harmadik lemezét adja ki, amit saját turné keretében mutat be a Dürer Kertben. Ugyanezen az estén nézhetjük meg a szintén német Stormhammer, a luxemburgi My Own Ghost, valamint az Accept-gitáros Herman Frank saját bandájának fellépését is.

Elaludt Oszter a tárgyaláson

Elaludt Oszter a tárgyaláson Megkezdődtek a tárgyalások amelyekben a Kossuth és Jászai Mari-díjas színész üzérkedéssel és befolyásolással vádolják. Az egész egy műtó építésével kezdődött. Oszter Sándor korábban már késett a saját peréről, ami nem tetszett a bírónak, most viszont bealudt, amikor a titkos lehallgatás során készült felvételek leiratát olvasták fel. A bűnös a színész virágoskertje.

Ügyvédi irodában dolgozik a szépségkirálynő

Ügyvédi irodában dolgozik a szépségkirálynő Özer Nóra nyerte meg tavaly a Nemzet Szépe szépségversenyt, nyáron ügyvédként doktorált az Eötvös Lóránt Tudományegyetemen, most pedig végzett jogászként kezdi meg gyakorlatát egy budapesti ügyvédi irodában, miközben a szépségiparban is helytáll.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ