RSS Feed

Bulvár

Durván beszólt egy sportkocsis Vajna Tímeának

Durván beszólt egy sportkocsis Vajna Tímeának Vajna Tímeát lekurvázta egy fehér sportkocsis férfi.(24.hu) Timi Insta oldalán panaszkodott, hogy elszomorítja az ilyen és hasonló történet.

Rihanna gyerekre vágyik

Rihanna gyerekre vágyik A világ egyik leggazdagabb női énekese Rihanna anya szeretne lenni(CNN). Hiszen már mindent elért, megkapott, amit egy nő csak akarhat a világtól, karriertől stb. Már csak egy gyerek hiányzik neki.Több zenét is ígér.

Justin Bieber ketrecharcra hívta Tom Cruise-t

Justin Bieber ketrecharcra hívta Tom Cruise-t Justin Bieber(25) kihívta Tom Cruise-t(56) egy ketrecharcra egy Twitter bejegyzésében pár napja(CNN). Senki nem érti, hogy mi lehet a baja az énekesnek a nála majd' harminc évvel idősebb színésszel.

Pénzcsinálók: Brad Pittben nem lehet csalódni

Pénzcsinálók: Brad Pittben nem lehet csalódni Pénzcsinálók/Moneyball(2011) amerikai sportfilm. Megtörtént eset alapján készült a film, Michael Lewis írt róla egy sikerkönyvet, ez alapján született a forgatókönyv is később. Brad Pitt/Billy Beane átvesz egy szinte utolsó helyen levő baseball csapatot, ő lesz a menedzser, aki gyakorlatilag minden játékosról dönt, hogy jön-e, vagy megy, vagy éppen marad.

Harminc éve repül a bálna

Harminc éve repül a bálna Három évtizede tartó pályafutását ünnepli a REPUBLIC zenekar 2020. március 14-én a Papp László Budapest Sportarénában. Bizony, immár 30 éve lesz annak, hogy néhány tehetséges fiatal zenésznek hála elindult az a bizonyos „mandula”, hogy aztán sikert sikerre halmozva a rendszerváltás szülte zenészgeneráció egyik legjelentősebb szónokává váljon.

A kis Simon reménye

A kis Simon reménye Elkezdődött az új évada az America’s got talent c. tehetségkutatónak. (Glamour) Simon Cowell, az egyik legszigorúbb zsüritag, mégis Ő juttatta tovább a szuper tehetségesnek tűnő tizenegy éves hegedűs kisfiút, .Tyler Butler-Figueroa-t az élő műsorba,

Nyomjad, Mick ezerrel!

Nyomjad, Mick ezerrel! Mick Jagger(75) azt üzeni a rajongóinak, hogy jól van. A show folytatódik, hol a stúdióban próbál a zenekar tagjaival, hol edz egy kicsit mert nagyon készül a koncertekre. Pár hónapja egy szívbillentyű műtéten esett át, de mára kiheverte.

Hajrá, Majka!

Hajrá, Majka! Majka hangja feladta, jelenleg valószínűleg hangszálgyulladása van (Blikk) Nagy a baj, írja az úság, Majka menedzsmentje egy hétig minden fellépését törölte.

Hajdú Péter váltakozó magánélete

Hajdú Péter váltakozó magánélete Szakított Hajdú Péter és Alföldy Anna, aki állítólag majd' két évtizeddel fiatalabb a televíziós szakembernél..és akkor mi van? (velvet). Én mondjuk azt sem tudtam, hogy jártak, egy kicsit kezd fárasztó lenni Hajdú Péter és a változó magánélete. Még emlékszem “Big Brother” Zsanettre, az is mekkora”szenzáció” volt.

Dr. Elbűvölő: Zimány Linda

Dr. Elbűvölő: Zimány Linda Zimány Linda megint gondoskodott, hogy kapjon egy kis média figyelmet.(Velvet) Posztolt pár fotót az Insta oldalán. Persze pucsít, és szexi, mint egy szexis bombázó. Ha valaki meg tudná nekem mondani, hogy miért van erre szüksége?

Új helyre költözik a VOLT Fesztivál

Új helyre költözik a VOLT Fesztivál Új helyszínen, a korábbi szomszédságában rendezik meg az idei, 27. Telekom VOLT Fesztivált, amely június 25-én nyitja meg kapuit - jelentették be szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón

Boris Becker "balesete" egy londoni lépcsőn

Boris Becker "balesete" egy londoni lépcsőn Anna Ermakova 19 éves és modellként dolgozik (Index). Boris Becker sokáig tagadta, hogy Anna a lánya lenne, de végül is felvállalta, még a házassága is tönkrement emiatt. Anna édesanyja a szintén modell orosz Angela Ermakova, aki egyéjszakás kaland volt Boris életében.

Keanu Reeves visszafogott és szeret szelfizni

Keanu Reeves visszafogott és szeret szelfizni Keanu Reeves lassan az egyik legnagyobb élő filmes legenda lesz. Egyre több mítosz veszi körül már életében is(Index). A még mindig csak 54 éves amerikai filmsztár sokadik virágzását éli, de szinte példa nélküli, hogy mennyire imádják a közösségi oldalakon. Millió számra terjednek róla azok a fotók, amelyeken például metrón utazik, egy sima farmerben, egy pólóban, sztárallűrök nélkül.

Aranylakodalmát üli a P.Mobil

Aranylakodalmát üli a P.Mobil Aranylakodalom című turnéval ünnepli jubileumi évét a P. Mobil. A zenekar elődjét, a Gesarolt ötven évvel ezelőtt alapította Schuster Lóránt, aki a közelmúltban töltötte be 70. életévét. A hard rock csapat és vezetője 2019-ben vinyllemezt, CD-t, könyvet is megjelentet.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ