RSS Feed

Bulvár

Woody Allen "túl régóta hazudik"?

Woody Allen "túl régóta hazudik"? Woody Allen nevelt lánya, Dylan Farrow csütörtökön szólalt meg először a tévékamerák előtt a rendező elleni évtizedekkel ezelőtti gyermekmolesztálási vádakkal kapcsolatban és elmondta, hogy Allen "túl régóta hazudik"; azt kívánja, bárcsak vádat emeltek volna ellene amiatt, hogy - állítása szerint - gyermekkorában molesztálta őt.

Dal 2018 - Mező Misi elégedett

Dal 2018 - Mező Misi elégedett Fantasztikus látni, hogy a szakma is elismeri, fontosnak tartja A Dal című műsort - mondta Mező Misi, A Dal 2018 zsűritagja az MTI-nek. A közmédia dalválasztó showja szombaton indul az első tíz versenyző produkciójával. Mező elégedett, de hát mit is mondhatna egy zsüri tag arról a mezőnyről, azokról a dalokról, amelyek évek óta lehangoló képet mutatnak a magyra popzenéről?

Zaklatási ügyek - aukció a mozgalom javára

Zaklatási ügyek - aukció a mozgalom javára Árverésre bocsátják péntektől az eBayn a Golden Globe díjátadón viselt 39 estélyi ruhát és szmokingot a munkahelyi szexuális zaklatások ellen fellépő Lejárt az idő! mozgalom segítésére. Az aukción ott lesz egyebek között Reese Witherspoon, Meryl Streep, Laure Dern, Tracee Ellis Ross, Seth Myers és Zoe Krawitz öltözéke.

Vitorlázás közben megsérült a médiamogul

Vitorlázás közben megsérült a médiamogul Vitorlázás közben megsérült Rupert Murdoch médiamogul, aki otthonában lábadozik - adta hírül szerdán este elsőként a Vanity Fair című amerikai magazin.

Bornai megzenésítette a munkanélküliségi rátát

Bornai megzenésítette a munkanélküliségi rátát Tervezett hiánycél címmel jelentette meg új albumát Bornai Tibor. A KFT együttesből is ismert zenész, szerző elmesélte, miért írt popdalokat szürke és unalmas gazdasági szakkifejezések köré. A Tervezett hiánycél elektronikus alapú, sokszínű, életigenlő, dinamikus anyag, a megszólalás eltér attól az akusztikus, csendes megközelítéstől, ami a zenészt az elmúlt csaknem tíz évben jellemezte.

Az idealista tankcsapdás

Az idealista tankcsapdás A Lakástalkshow ma esti vendége az idén 50 éves Lukács László. Magyarország egyik legsikeresebb rockzenekarának frontembere őszintén mesél magánéletéről, szakmájáról, és Lovász Lászlónak elárulja azt is, miben látja a zenekar töretlen sikerét.

2018-ban is keresik a Nemzet Szépét

2018-ban is keresik a Nemzet Szépét 2016 és 2017 után 2018-ban is meghirdették a Nemzet Szépe szépségversenyt, ahol a standard nemzetközi elvárások mellett más szempontokat is figyelembe vesznek a királynő kiválasztásában. Az előző évekhez hasonlóan idén is nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a versenyzők olyan tudással, ismeretekkel és önérzettel rendelkezzenek, amelyek szorosan kötődnek nemzetiségünkhöz.

Csütörtökön kezdődik az Eurosonic Festival

Csütörtökön kezdődik az Eurosonic Festival Idén január 17-20. között rendezik meg Európa legfontosabb showcase fesztiválját és konferenciáját. A hollandiai Gröningenben szervezett Eurosonic Fesztiválon rekordszámú, 4 magyar zenekar képviseli a hazai könnyűzenét, mellyel kiemelkedő szerephez jutunk a régió országai között.

A világhírű magyar szamizdat

A világhírű magyar szamizdat Hosszú riportot közölt a magyarországi médiahelyzetről és a Nyomtass te is! kezdeményezésről a holland Trouw (Hűség) című lap internetes kiadása. A Nyomtass te is! az állami propaganda ellensúlyozására jött létre Magyarországon. Így lett a Klubrádió után egy másik szamizdat, a Nyomtass te is! világhírű.

Amerika keresi a legjobb séfet - recepttel

Amerika keresi a legjobb séfet - recepttel Amerika a legeslegjobb séfet keresi. És úgy szeretné megtalálni, hogy a címre pályázóknak a korábbi legjobbakat kell legyőznie. A 2005-ben indult “Amerika szuperséfje” eddig 11 évadot ért meg, a most szerdán a Food Network tévécsatornán induló “Amerika szuperséfje – A kihívás” az eddigieket igyekszik megkoronázni, vagyis feltenni a habot a tortára.

Kaszás Péter a Dobosok Farsangján

Kaszás Péter a Dobosok Farsangján Kaszás Péter dobos és énekes 2016-ban Infinity Project címmel saját albummal jelentkezett, amelyért 2017-ben megkapta az év hazai jazz albumáért járó Fonogram-díjat. Az album kedvelt dala, a You Are The One 2018. januárjában klip formájában is bemutatkozik. A szerzemény 2018. február 24-én a Dobosok Farsangján és május 10-én a Budapest Jazz Club-ban is hallható az album más szerzeményei mellett.

Catherine Deneuve bocsánatot kért

Catherine Deneuve bocsánatot kért Bocsánatot kért a szexuális zaklatások áldozataitól Catherine Deneuve, miután a francia sajtóban és a közösségi médiában is számos kritikát kapott, amiért egy nyílt levél aláírói között szerepelt, akik szerint a zaklatási ügyek elleni kampány túl messzire ment.

Alain Delon szomorú interjúja

Alain Delon szomorú interjúja Sajnálkozás nélkül fog meghalni, mondta a leghíresebb francia színészek egyike, a 82 éves Alain Delon a pályafutása 60. évfordulóján adott interjújában, amelyet a Paris Match közölt.

Csak színház és más semmi: folyt.köv.

Csak színház és más semmi: folyt.köv. A Csak színház és más semmi című, hat epizódból álló sorozat harmadik szériája 2018. március 3-tól heti rendszerességgel, szombat esténként 19:30-tól lesz látható a Duna Televízión.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ