RSS Feed

Bulvár

Keith Richards már nem iszik

Keith Richards már nem iszik Keith Richards egy életre lemondott az alkoholról és a drogokról. "Először furcsa volt józanul játszani" - nyilatkozta Keith Richards a Rolling Stone magazinnak, de ez korántsem jelent rosszat.

"Anyja szentségét a Kossuth-díjnak!"

"Anyja szentségét a Kossuth-díjnak!" Az MSZMP Politikai Bizottságának 1980. februári ülésén készült hangfelvétel szerint valakitől elhangzott az "Anyja szentségét a Kossuth-díjnak!" mondat. Ez jutott eszembe a legújabb kor rocktörténészének egyik, kötetben is megjelent nyilatkozatáról.

Bruce Springsteen is azt mondta

Bruce Springsteen is azt mondta Donald Trump szerint az emberek "fellázadnának", ha alkotmányos eljárás keretében eltávolítanák őt az amerikai elnöki hivatalból, írja az MTI a Reuters hírügynökségnek adott elnöki interjút szemléző Politico alapján.

Jótékonysági plüssárverés Irigy Hónaljmirigy-módra

Jótékonysági plüssárverés Irigy Hónaljmirigy-módra Ha jótékonykodásról van szó, akkor az Irigy Hónaljmirigy tagjaira mindig az elsők között lehet számítani. A paródiazenekar tagjai most újfent bizonyították, hogy óriási szívük van, hiszen több százezer forintot gyűjtöttek össze rászoruló gyermekeknek.

Fizet a pornószínésznő

Fizet a pornószínésznő Egy Los Angeles-i szövetségi bíróság kedden Donald Trump perköltségeinek megtérítésére és egy pénzbírság megfizetésére kötelezte Stormy Daniels pornószínésznőt, aki a jó hírnevének megsértése miatt perelte az amerikai elnököt.

Peches bajor nyugdíjas

Peches bajor nyugdíjas A tél küszöbén akaratán kívül tört és zúzott egy idős müncheni autós. A parkolóhelyéről -bájos hitvese társaságában- kitolató Mercedes Benz tulaj először egy kisteherautónak ütközött, majd két biciklit is maga alá gyűrt.

Decemberi lengyel bukta

Decemberi lengyel bukta Karácsonyi recept: végy két civilruhás német rendőrt. Tedd ki őket Hamburgban az utcára hűlni. Legyen egy garázs közelében féltucat külföldi bűnöző, akiket némi keveredés-kavarodás után be lehet vinni a meleg őrszobára.

Sophia Loren, Louis Amstrong és a többiek

Sophia Loren, Louis Amstrong és a többiek Németország egyik legnagyobb hotelje az 1958-ban átadott InterContinental Berlin a Budapester Strasse legendás épületei közé tartozik. A szálloda illusztris vendéglistája lélegzetelállító. Hiszen Conrad Hilton úr szállójában olyan sztárok hajtották álomra fejüket, mint Marlene Dietrich, Maria Callas és Sophia Loren.

Liptai Claudia: Bye-bye TV2!

Liptai Claudia: Bye-bye TV2! Élete egyik legnehezebb döntését hozta meg Liptai Claudia. Nem hosszabbítja meg a szerződését a TV2-vel, új kihívásokat és megújulást keres. Szakmai értelemben új életet kezd, és műsorkészítést tanul - számol be a történtekről a Bors.

Rúzsa Magdi aduásza

Rúzsa Magdi aduásza Új albummal jelentkezik Magyarország egyik legsikeresebb női előadója, Rúzsa Magdolna. Az ’Aduász’ című lemez tökéletesen tükrözi az énekesnő gondolatiságát és személyiségét.

Kaszinóban játszotta el munkatársai bérét

Kaszinóban játszotta el munkatársai bérét Sikkasztás miatt emeltek vádat egy román férfi ellen, aki egy kaszinóban eljátszotta munkatársai bérét, több mint 1,5 millió forintot - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-t.

Szulák Andrea a karácsonyról énekel

Szulák Andrea a karácsonyról énekel Előkarácsonyi ajándékkal készül Szulák Andrea. Az EMeRTon-díjas magyar énekesnő, színésznő december 22-én a Budapest Kongresszusi Központban ad koncertet. Az est témája nem is lehetne más, mint a tél varázsa, az ünnep fénye, mindez egy különleges és sokoldalú nő hangján.

Lemondta izraeli koncertjét a UK Pink Floyd

Lemondta izraeli koncertjét a UK Pink Floyd Lemondta izraeli turnéját a Pink Floyd számait játszó zenekar Roger Waters, a Pink Floyd egyik alapító tagjának nyomására - jelentette vasárnap a The Jerusalem Post című angol nyelvű izraeli újság honlapja.

Lőrincz Tamás kedvence a paradicsomos húsgombóc

Lőrincz Tamás kedvence a paradicsomos húsgombóc Lőrincz Tamás a magyaros ízek megszállottja. A 2018-as budapesti birkózó-világbajnokságon ezüstérmet szerző klasszis kedveli a fűszeres ételeket, és az édesanyja főztjét, így nem meglepő, hogy a hazai birkózó-világbajnokság alkalmából a hazai könyvesboltok polcaira került kiadványban a paradicsomos húsgombóc elkészítését választotta.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ