RSS Feed

Bulvár

Díjátadó után a vágóhídra ment

Díjátadó után a vágóhídra ment Joaquin Phoenix amerikai színész egy vágóhídra ment tiltakozni, miután átvette a Joker című film címszerepében nyújtotta alakításáért neki ítélt díjat a hollywoodi színészcéh (SAG) vasárnapi díjátadóján.

A tolvajok visszaadták a lopott Klimt-képet

A tolvajok visszaadták a lopott Klimt-képet Két férfi bevallotta, hogy ellopta egy olasz galériából, majd később visszavitte oda Gustav Klimt Bildnis einer Frau (Egy hölgy arcképe) című festményét.

Madonna lemondta lisszaboni koncertjét

Madonna lemondta lisszaboni koncertjét Madonna amerikai popsztár 45 perccel a kezdés előtt mondta le vasárnapi lisszaboni koncertjét egy korábbi sérülése miatt - írta a BBC hírportálja."Sajnálattal közöljük, hogy Madonna nem tud fellépni ma este" - állt az e-mailben, amit 19.45-kor írtak a 20.30-kor kezdődő koncert előtt.

Goebbelstől idézett a brazil kulturális miniszter

Goebbelstől idézett a brazil kulturális miniszter "Bár ő bocsánatot kért, de jelenléte tarthatatlanná vált," közölte Jair Bolsonaro brazil elnök, mikor pénteken kirúgta a kulturális minisztert. Roberto Alvim csütörtökön tett közzé egy videót, amiben szó szerint idéz Joseph Goebbels náci propagandaminiszter beszédéből, miközben Wagner szól a háttérben.

Miért adta oda Dévényi a fél vagyonát?

Miért adta oda Dévényi a fél vagyonát? Hatvan éves kora felett vált el Dévényi Tibor, aki most elárulta, hogy a váláskor odaadta a vagyona felét a feleségének. Elsőre érthetetlennek tűnik a lépés, pedig nem biztos, hogy ezzel rosszul járt a veterán DJ. Egy házassági szerződéssel azonban már a frigy első percében felkészíthetjük magunkat arra az esetre, ha a később elmúlt szerelem után az anyagiak miatt pereskedni kelljen.

Döbrösi Laura kiverte a biztosítékot

Döbrösi Laura kiverte a biztosítékot A színésznő évek óta figyel arra, hogy életvitelével minél inkább óvja, védje a környezetet. Legutóbbi posztjai azonban komoly felháborodást váltottak ki néhány követőjéből.

Balázs elegánsan szólt vissza

Balázs elegánsan szólt vissza Sebestyén Balázs nem szállt be a Jáksó ellene indított vagdalkozásába, aki így próbálja felvezetni, hogy összeáll Bochkorral, mert egyedül eddig nem nagyon boldogult a Sláger FM-ben. Balázs blogjában meg sem említi Jáksót, ami felér egy kiadós sértéssel.

Trump fia kiakadt, ő sem szereti Gretát

Trump fia kiakadt, ő sem szereti Gretát A Time magazin a 16 éves klímaaktivistát, Greta Thunberget választotta meg az év emberének. Donald Trump fia azonban nem ért egyet a döntéssel. Ugyanúgy felhúzta magát, mint a Fidesz vezetői, akik leszólták a 16 éves aktivistát.

Egy Insta modell Ausztráliáért!

Egy Insta modell Ausztráliáért! Kaylen Ward insta modell egy nap alatt 100 ezer dollárt gyűjtött össze az Ausztráliában tomboló tűzek károsultjai részére. Egyszerű módszere van, vetkőzik, vetkőzik, vetkőzik..Ez Kaylen egyetlen portékája, amit el tud sütni.

Művészi alkotások a megállókban!

Művészi alkotások a megállókban! Kortárs magyar művészek alkotásai fogják feldobni a szürke várakozás perceit a villamos/buszmegállókban. A JCDecaux médiacég körülbelül 100 megállóban helyezi el a kortárs magyar szerzők képeit.

Bíró Ica gyerekpezsgőt pukkantott

Bíró Ica gyerekpezsgőt pukkantott Igazi feltöltődés volt Bíró Ica számára az év vége, hiszen a legnagyobb nyugalomban, családja körében tölthette az ünnepeket.

Gergely Róbert mesemusicalt írt a Föld megmentéséről

Gergely Róbert mesemusicalt írt a Föld megmentéséről A Lángos és Palacsinta, avagy a Föld megmentése című mesemusical a fiatalokat a műsorba bevonva próbálja felhívni a figyelmet arra, hogy csak egy Föld létezik, amire vigyáznunk kell. Az idei első előadás január 25-én szombaton lesz a Premier Kultcaféban.

Pintácsi Viki újra a színen

Pintácsi Viki újra a színen Az énekesként és fotósként is ismert Pintácsi Viki most először beszélt arról, hogyan ismerkedtek meg párjával, a szintén zenész Závodi Attilával.

James Blunt papás produkciója

James Blunt papás produkciója Az eddigi talán legmeghatóbb szerzeményéhez készített videót James Blunt. A brit popénekes „Monsters” című dalához egy megindító és szívhez szóló klipet is megálmodott, amelyben súlyosan beteg édesapja is szerepel.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ