RSS Feed

Bulvár

Az utolsó percben adta fel a lottót, 280 milliót nyert

Az utolsó percben adta fel a lottót, 280 milliót nyert Az amerikei Ryan Seiler múlt szombaton adott fel néhány lottószelvényt egy italboltban, mégpedig a szó szoros értelmében véve az utolsó percben, amikor az aznapi sorsolásra még fogadni lehetett.

Kosztümös szicíliai maffiasorozat Pink FLoyddal

Kosztümös szicíliai maffiasorozat Pink FLoyddal ’70-es évekbeli hangulat, Pink Floyd-ihlette zeneiség, oldtimer autók, sportzakók, bűnözők és bűnt üldözők – ez a Maltese, a maffianyomozó. A rejtélysorozat a 20. századi, sokáig csak legendának hitt maffia működését és kibogozhatatlan szálait mutatja be, olykor hírhedt személyek megidézésével is. A március 2-án rajtoló szombat esti program főszereplője Kim Ross Stuart.

Új nagykoncertet jelentett be Deák Bill Gyula

Új nagykoncertet jelentett be Deák Bill Gyula Bill Kapitány tavaly ünnepelte hetvenedik születésnapját és pályafutásának ötvenedik évfordulóját, és még mindig rendületlen energiával dolgozik tovább: 2019. december 14-én a budapesti MoM Sportban ad koncertet "Rossz vér" címmel.

Üres volt a szökevény rab fegyvere

Üres volt a szökevény rab fegyvere Döbbenetes dologra derült fény a megszökött ámokfutó ügyében - írja a Blikk.hu. A Blikk információi szerint egyetlen töltény sem volt abban a fegyverben, amellyel Sz. Károly (35) a múlt pénteki ámokfutását végrehajtotta.

Elküldték Jaksity Katát

Elküldték Jaksity Katát Átcsoportosítják a híradós műsorvezetőket az ATV-nél, ami azt jelenti, hogy a csatorna elbúcsúzik Jaksity Katától, írja a tévé szerdán kiadott közleménye. Jaksity Kata korábban dolgozott a Magyar Televízió Híradójában, a TV2-n, vezetett műsort a TV3-on, a Klubrádión, az Echo TV-n. 2017-ben került az ATV-hez.

Kis Grófo a Tündérvesében

Kis Grófo a Tündérvesében Új klippel jelentkezik a Tündérvese. Az Arkadaşlarımla című dalukhoz forgattak, ami még a debütáló lemezükön szerepel. A zenekar eltűnésének oka, hogy már javában írják az új album számait. Mintha Kis Grófo találkozna a System of a Down-nal

Arénázik a Hooligans

Arénázik a Hooligans Lassan három éve volt, hogy Hooligans fergeteges show-val bevette az Budapest Arénát. A csapat idén március 16-án rátesz még egy lapáttal és Magyarország leglátványosabb rock koncertjére készül ismét a Papp László Budapest Sportarénában.

Egzotikus poszttrauma Ivánéknál

Egzotikus poszttrauma Ivánéknál A lemezmegjelenés előtt már nyolc nappal hallhatják a rajongók az Ivan & The Parazol Exotic Post Traumatic című új albumát. Mi több, mindezt a zenekar tagjaival együtt tehetik, először Budapesten, majd Győrben. A Lemezjátszó-esteken Vitáris Ivánék mesélnek is a dalokról, ezt követően pedig a húrok közé csapnak.

Lindsay Lohan nem rágódik a múlton

Lindsay Lohan nem rágódik a múlton Mentorként robban a magyar MTV képernyőre új reality sorozatában Lindsay Lohan február 28-án, a népszerű zenecsatorna új műsorában a VIP házigazdák főnökeként tűnik majd fel. A színésznő új tengerparti klubjába sok híres vendég látogat majd el, DJ-ktől kezdve a felső tízezer tagjain át filmsztárokig.

Indul a Csak színház és más semmi negyedik évada

Indul a Csak színház és más semmi negyedik évada Március elején indul a Csak színház és más semmi című tévésorozat negyedik, egyben utolsó évada a Duna Televízióban, ahol nyolc héten át követhetik a nézők az epizódokat.

Petruska nem érti

Petruska nem érti A Grammy-díjas amerikai Vampire Weekend együttes White Sky című számának dallama nagyon hasonlít a magyar előadó szerzeményére, s egy szakértői véleményre alapozva az NTVA kizárta a versenyből Petruskát, aki a Facebook-oldalán reagált.

Orbán korán kelt Jeruzsálemben

Orbán korán kelt Jeruzsálemben A Ripost ér­te­sü­lése sze­rint a szo­kott­nál kissé ko­rábbra, haj­nali 5-re ál­lí­totta be ma reg­gel az éb­resz­tőórát a ma­gyar mi­nisz­ter­el­nök. Nem min­den­nap ébred az ember a világ talán leg­hí­re­sebb vá­ro­sá­ban, három val­lás szent he­lyén, Je­ru­zsá­lem­ben.

Kiakadt a testvéreire Klapka Dennis

 Kiakadt a testvéreire Klapka Dennis Klapka György két évvel ezelőtti halála óta áll a bál a családban. Öt gyermeke hátat fordított egymásnak, Dennis állítja: szóba sem állnak vele a testvérei.Klapka Dennis szerint teljességgel elfogadhatatlan az, amit a testvérei művelnek. Sandy, Nicole, György és Christian nem hajlandó szóba állni vele, sem egymással, amin úgy tűnik, már nem is kívánnak változtatni.

Liptai Claudia új autója

 Liptai Claudia új autója „A diszkóból sétáltam hazafelé már világosban, amikor elütött egy Trabant. A sérülés nyomai a mai napig látszanak a lábamon. Az eset azonban nem vette el a kedvemet az autózástól. Nagyon szeretek vezetni, de csakis megbízható, műszakilag kifogástalan, a lehető legtöbb biztonsági felszereltséggel rendelkező kocsival vagyok hajlandó közlekedni.”

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ