RSS Feed

Bulvár

Jótékonysági gyűjtésbe kezd az Irigy Hónaljmirigy

Jótékonysági gyűjtésbe kezd az Irigy Hónaljmirigy Plüssgyűjtő akcióval segít a rászoruló gyerekeknek az Irigy Hónaljmirigy. Jótékonykodásra buzdítja rajongóit hazánk legnépszerűbb paródia zenekara, akik élő koncertjeik helyszíneire várják a felajánlásokat. A játékokat egy gyerekeket támogató szervezet kapja meg az év végén.

Elektromiklós Gallantológia, avagy Bélát itt ne keressék!

Elektromiklós Gallantológia, avagy Bélát itt ne keressék! Bélát itt ne keressék címmel jelentette meg legkedvesebb dalait Galla Miklós. A nyolcvanas évek elején a GM49-cel zenészként indult, de a nagyközönség által humoristaként ismert előadó szintetizátorral újra rögzítette régi számait és egy újat is írt.

Nem kell az Operettszínháznak Kerényi Miklós Gábor

Nem kell az Operettszínháznak Kerényi Miklós Gábor A Budapesti Operettszínház sajtófőnöke megerősítette, hogy a színház rendkívüli felmondással megvált az egykori művészeti vezetőtől. A Budapesti Operettszínház volt művészeti vezetője a nyugdíjazását kérte az után, hogy többen zaklatással vádolták meg. Az ügyben belső vizsgálat is indult, Kerényit ezt követően azonnali hatállyal felmentették a munkavégzés alól

Több mint 40 év után tartóztatták le a sorozatgyilkost

Több mint 40 év után tartóztatták le a sorozatgyilkost Több mint negyven évi bujkálás után tartóztattak le egy sorozatgyilkost szerdán Kaliforniában. A 72 éves Joseph James DeAngelót kedden délután tartóztatták le, de ekkor még nem volt bizonyos, hogy ő a keresett bűnöző.

Felhangolva: Hrutka Róbert és Nagy Dániel Viktor turnéja

Felhangolva: Hrutka Róbert és Nagy Dániel Viktor turnéja 2018. május 11-én 20 órától új koncertkalandra hív Hrutka Róbert Fonogram-és Artisjus-díjas gitáros, zeneszerző és Nagy Dániel Viktor Junior Prima díjas színész. A Felhangolva koncertturné első állomásán, az Opus Jazz Clubban közös szerzeményeiket és ismert könnyűzenei dalokat is hallhatják majd a résztvevők.

Óh, csak a Hajnal jönne már!

Óh, csak a Hajnal jönne már! A Komár László által énekelt dal szövegében persze kis kezdőbetűvel írandó a hajnal, de most kivételesen imigyen módosítottuk a szót, hiszen Hajnal Gábor (képünkön) koncertszervezőről, műsorvezetőről, menedzserről, rádiós és tévés szerkesztőről, a rock and roll elkötelezettjéről esik majd szó egy róla megjelent könyv apropóján.

Madonnának nem sikerült

Madonnának nem sikerült Egy Madonna ellenében hozott bírósági döntés szabad utat adott az amerikai énekesnő személyes tárgyainak, köztük egy Tupac Shakurtól kapott szakítólevél, valamint egy hajszálaival teli hajkefe elárvereztetésének.

Az AWS a jövő héten utazik a Dalfesztiválra

Az AWS a jövő héten utazik a Dalfesztiválra A jövő héten utazik az AWS Lisszabonba, ahol Magyarország képviseletében lép színpadra az Eurovíziós Dalfesztiválon. A modern metált játszó zenekar hétfőn az Akvárium Klubban búcsúzott hazai rajongóitól.

Hazatért Katalin hercegnő és újszülött kisfia

 Hazatért Katalin hercegnő és újszülött kisfia Hazatért hétfő este a kórházból Katalin cambridge-i hercegnő és délelőtt világra jött kisfia. A hercegi házaspár harmadik gyermeke, aki az ötödik a brit trónutódlási sorban, brit idő szerint 11:01 órakor született, 8 font és 7 uncia - hozzávetőleg 3827 gramm - súllyal.

Artistanövendékek, fókák és arcfestés

Artistanövendékek, fókák és arcfestés Április 21-én tartották az idei Cirkuszi Világnapot, amit minden április harmadik szombatján ünneplünk. Ez az esemény a Cirkuszművészeti Világszövetség (Fédération Mondiale du Cirque) kezdeményezésére jött létre 2007-ben, eredetileg Európai Cirkuszvilágnapként.

Berki Krisztián osztja az észt

Berki Krisztián osztja az észt Berki Krisztián rémes hangnemben gyaláz olyan hírességeket új, Ambrus Attilával közös, Rosszfiúk Ázsiában című könyvében, akikkel annak idején az Ázsia Expressz című műsorban szerepelt. Mindebben az a legfurcsább, hogy ezt éppen Berki teszi, aki semmit sem tett életében, ha csak a nagyotmondásait és a handabandázásait nem számítjuk.

Frida Kahló nem lehet Barbie baba

Frida Kahló nem lehet Barbie baba A mexikói bíróság betiltotta az amerikai Mattel cég Frida Kahlót ábrázoló Barbie babájának értékesítését Mexikóban, és Kahlo családját nevezte meg a néhai mexikói festőművészhez kötődő jogok egyedüli birtokosának. A Mattel az idei nemzetközi nőnap alkalmából dobott piacra történelmi és kortárs hírességeket, köztük a néhai mexikói festőművészt ábrázoló új Barbie babákat.

Megműtötték Igort, a tigrist

Megműtötték Igort, a tigrist Sajátsejtes ízületkezelési eljárással gyógyul Igor, a Szegedi Vadaspark szibériai tigrise, aki évek óta ízületi fájdalmakkal küzd. A 13 éves nagyragadozót az emberi ízületek kezelésében már Magyarországon is sikerrel alkalmazott új Lipogems eljárással kezelik.

Életrajzi film készül Elton Johnról

Életrajzi film készül Elton Johnról A Paramount stúdióban készül a Rocketman című, Elton Johnról szóló életrajzi film, amelynek főszerepét a Kingsmanből ismerős Taron Egerton alakítja.A produkció rendezője Dexter Fletcher, aki Egertonnal az Eddie, a sas című filmen dolgozott együtt korábban.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ