RSS Feed

Bulvár

Eladó a világcsúcstartó Ferrari-hidroplán

Eladó a világcsúcstartó Ferrari-hidroplán Kalapács alá kerül a legendás Ferrari-hajtású hidroplán, amelynek elkészítésében az olasz autógyár alapítója, Enzo Ferrari is közreműködött. Az Arno XI névre keresztelt járgányt 1952-ben egyetlen céllal építették meg, hogy sebességrekordot állítson fel a 800 kilogrammos hajóosztályban.

Radics Gigi szakított amerikai barátjával

Radics Gigi szakított amerikai barátjával Radics Gigi 2018 ősze óta alkotott egy párt Amerikában élő szerelmével, Kai-al. Rengeteget utazott hozzá a tengerentúlra, igyekeztek minél többet találkozni, azonban sajnos ez nem volt elég, és a nagy távolság, valamint a kevés egymásra jutott idő miatt zátonyra futott a kapcsolatuk.

Környezettudatos dalt készített a Follow The Flow

Környezettudatos dalt készített a Follow The Flow A szám a Föld és az emberiség toxikus kapcsolatáról szól. A klipben csernobili hangulat kel életre, a fiúk vegyvédelmi ruhában szerepelnek a hanyatló Föld vászna előtt.

Rozina a kocsmát választotta

Rozina a kocsmát választotta Az RTL Klub csütörtöki Reggelijében jelentette be Wossala Rozina, hogy elköszön a műsorvezetéstől – vette észre a 24.hu. Nagyjából másfél évvel ezelőtt, 2018 áprilisában vállalta el a feladatot, de mostanra lett sok a reggeli ébresztésből. Egyébként sokan nem is értettek, mit keres egy fecsegős műsorban.

Kristen Stewart és a szellemek...

Kristen Stewart és a szellemek... Kristen Stewart egy interjúban mesélt arról, hogy szokott beszélgetni a szellemekkel. Ha egy vidéki szállodában száll meg, este lefekvés előtt megkéri a szellemeket, hogy ne őt vegzálják, inkább akárki mást.

Jeffrey Epstein durva bukása

Jeffrey Epstein durva bukása Jeffrey Epstein (+66) amerikai milliárdost holtan találták New York-i börtöncellájában.(CNN) Állítólag öngyilkos lett, de az egész sztori hemzseg a fura részletektől. Selfmade zseni volt Epstein, aki talán 1 évet sem végzett el New Yorkban az egyetemen, de már nagyon fiatalon így is matematikát tanított egy középiskolában. Na innen csináljon valaki akkora karriert, amilyen Jeffreynek sikerült.

Zenei időutazás Woodstockba

Zenei időutazás Woodstockba Kereken fél évszázada, körülbelül ötszázezer ember tombolta végig a világ legelső rockfesztiválját, ahol állítólag a háromból két teljes napon át zuhogott az eső. De senkit nem érdekelt az időjárás, a bokáig érő sárban is ünnepelték a zenét, mert olyan istenségek és istennők muzsikáltak a színpadon, mint Jimi Hendrix, Janis Joplin, a Creedence Clearwater Revival vagy éppen Joe Cocker és Santana.

Kőbányán újra szól a blues

Kőbányán újra szól a blues Augusztus 17-én a kőbányai Óhegy parkban A hetedik te magad légy címmel bluesfesztivált rendeznek. A helyszín nem véletlen, hiszen a magyar blues szülőföldjének Kőbányát tartják.

Celibe Dion és a Harper's Bazaar

Celibe Dion és a Harper's Bazaar A Harper’s Bazaar új címlaplánya nem más, mint Celine Dion világsztár énekesnő.(velvet) Ez nem lenne valami nagy hír, hiszen az elmúlt huszonévben száz meg száz címlap, hír jelent meg róla. De most az a truváj, hogy gyakorlatilag felismerhetetlen, nem kellett hozzá sok dolog, csak egy fekete paróka, és pár fura, szines ruha.

Eddie Murphy ismét a régi

Eddie Murphy ismét a régi Legyünk őszinték: Eddie Murphyt a 48 óra, a Beverly Hills-i zsaru, az Amerikába jöttem, a Harlemi éjszakák és az első Bölcsek kövére miatt lehet szeretni, már ha az ember nem ismeri a stand-upjait (Delirious, Raw) és a Saturday Night Live-ban 1980-84 között nyújtott teljesítményét

Képregény black metal zenekar a Fekete Zajon

Képregény black metal zenekar a Fekete Zajon A héten kezdődik a Fekete Zaj Fesztivál: a Mátrában péntek estétől 4 napon át játszik több mint 85 zenekar az ország egyik legfontosabb alternatív fesztiválján. A 4 színpad mellett napközben a fesztiválhelyszín melletti Sástó egyik szigetén is lesz egy-egy ingyenes koncert, és számos egyéb nappali program is várja a Zajongókat.

A Miss Balaton 2019 döntős szépségei

A Miss Balaton 2019 döntős szépségei Néhány nap múlva kiderül, ki lesz 2019-ben a Miss Balaton királynője. A 12 döntős szépség már gőzerővel készül az augusztus 17-i fináléra, ám még mielőtt a zsűrinek is megmutatnák magukat, most egy gyönyörű fotósorozatban mutatkoznak be a nagyközönség előtt.

Koncertfotókiállítás, mint időgép

Koncertfotókiállítás, mint időgép Évek óta a Zorall Sörolimpia ad otthont a hazai koncertfotósok éves szemléjének: az elmúlt évek legnagyobb koncertfotó kiállítása készülődik Alsóörsön

Berki lányát is betenné a showba

Berki lányát is betenné a showba Berki Krisztiánnak új showja lesz, s a szakma azt találgatja,. mivel lehet eladni a nagy darab celebet. Egy gyerek vagy kutya biztos kéne, de nem biztos, hogy saját lányát sikerül becserkészni. Nemrég a Velvet is megírta, hogy Berki Krisztián új showjában feltehetően nem szerepelhet kislánya, Natika, ugyanis édesanyja, Hódi Pamela jogi lépéseket tett az ügy érdekében.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ