RSS Feed

Bulvár

Kajdi Csaba Weisz Fannira dudált rá

Kajdi Csaba Weisz Fannira dudált rá Kajdi Csaba (Visage modellügynökség vezetője) viccelődött Weisz Fannin, aki boldogan újságolta , hogy az egyik japán prémium autómárka nagykövete lett (Velvet). Ezt írta Kajdi: “Most meg ez a szegény, süket kislány is kocsinagykövet. Hát most dudálj rá…”

Bíró Eszter időradíroz

Bíró Eszter időradíroz Bíró Eszter énekesnő gyerekeknek szólólemeze és könyve, az Időradír. A 15 dalos nagylemezen a hazai zenei élet kiemelkedő művészei is vendégszerepelnek, többek között Horváth Charlie, Oláh Ibolya, Rohmann Ditta, Szalóki Ági és Szolnoki Péter.

Hitler csajai

Hitler csajai Áprilisban van Adolf Hitler születésének 130. évfordulója. Az 1945-ben frissen nősült, majd 36 órán belül öngyilkosságba menekült náci kancellár-államfő magánélete még a harmadik évezredben is megmozgatja a történészek és a bulvárzsurnaliszták fantáziáját. Főleg a Führer nőügyei.

Azurák Csaba megválik a TV2-től

Azurák Csaba megválik a TV2-től Azurák Csaba tizennyolc év után döntött úgy, hogy otthagyja a csatornát, ahol 2001-ben először a Napló adásaiban tűnt fel.

Kökény Attila Metrózik a születésnapján

Kökény Attila Metrózik a születésnapján Április 20-án Budapest legendás szórakozóhelyén, a Metro Klubban ünnepeli 44. születésnapját Kökény Attila. 2010 legjobb férfi hangja mellett a Váradi Roma Café is színpadra lép majd, az énekes és a zenekar pedig hatalmas bulival készül az eseményre.

Mit tehet a sejt, aki mit se sejt ?

Mit tehet a sejt, aki mit se sejt ? 2020 január 17-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a Jazz+Az. Mivel éppen húsz éve történt, hogy átszáguldott a magyar pop egén a Jazz+Az üstököse, a rendhagyó jubileum alkalmából Gesztinek, Désnek és a lányoknak kedvük támadt egy új körhöz a Sportaréna színpadán.

Nem lesz VV baba

Nem lesz VV baba Még sem lesz VV baba. VV Niki elvetette a babát. Ennyi lenne a rövid hír(24.HU). Insta profiljára még az abortuszt és az előtte levő terhességét igazoló papírokat is feltette az egykori villa lakó. Szomorú ez a történet akárhonnan is nézzük.

ByeAlex a Tattoo Majálison

ByeAlex a Tattoo Majálison 2019. május 11-én tetoválók és a tetoválás szerelmesei lepik el a Dürer kertet és a Dürlint. A szervezők helyszíni tetoválásokkal, szakállversennyel és zenei programokkal is várják az érdeklődőket. Mások mellett a Hősök, valamint ByeAlex és a Slepp is fellépnek majd.

Anyák napja a mozikban is

Anyák napja a mozikban is Április 25-én mutatják be a filmszínházak az Anyák napja című francia dramatikus vígjátékot, melyet Marie-Castille Mention-Schaar rendezett.

Majka:rossz a rendszer

Majka:rossz a rendszer Igaz, hogy már lassan egy hete volt a Fonogram gála, de még mindig a Majkát érintő ügyről van szó. Az történt, hogy a rappert több dallal is jelölték díjra. Úgy is volt, hogy Curtisszel együtt mennek majd az átadóra. Ez végül nem így lett: Majka pont Las Vegasba utazott. Amikor kiderült, hogy nem kapott díjat, akkor egy trágár posztban üzent a zsűrinek.

Vajna Tímea menni Amerika?

Vajna Tímea menni Amerika? Interjú jelent meg Vajna Tímeával a pénteki Best magazinban, ebben Andy Vajna özvegye többek között az elmúlt két hónapjáról beszélt. A cikk megjelenését követően Vajna Tímea azt írta ki Facebook-oldalára, hogy nem nyilatkozott a lapnak.

Csányi: Orbán mindig kifizette az útját

Csányi: Orbán mindig kifizette az útját Az RTL Klub stábja az OTP pénteki közgyűlésén érte el az OTP vezér Csányi Sándort. Az adásból kiderül, hogy Orbán Viktor soha nem utazott vendégként a cég 14 személyes magángépén, hanem mindig személyesen fizette az utazását, és szállását.

Nem értem

Nem értem "Kétmilliárd forint értékben újítunk fel templomokat Mexikóban"- írta a HVG. Először azt hittem rosszul olvastam a hírt, de így van. Eximbank 600 millió dolláros összeget különítette el azon vállalkozásoknak, akik Mexikóban akarnak piacot szerezni.

Megrongálták Sebestyén Balázs autóját

Megrongálták Sebestyén Balázs autóját Sebestyén Balázs műsorvezető autóját pár nappal ezelőtt egyik este egy budai étterem előtt szándékosan megrongálta egy másik autós. (Velvet) Többször nekiment az autójának hátulról, majd valami fura szagú folyadékot az utastérben szét is locsolt. A szemtanú szerint az elkövető üvöltözött szidta az országot, a rendszert. Ilyenkor jövök rá, milyen nagy kár, hogy bezárták OPNI-t (Országos Pszichiátriai Intézet).

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ