RSS Feed

Kultmix

Elhunyt Peter Fonda

Elhunyt Peter Fonda Los Angelesben pénteken elhunyt Peter Fonda amerikai filmszínész-rendező - jelentette be a sztár családja pénteken este kiadott közleményében. Fonda 79 esztendős volt. Fonda tüdőrákban szenvedett, és az ennek következtében fellépett komplikációk miatt hunyt el.

Ma kezdődik a 33. Mesterségek Ünnepe

Ma kezdődik a 33. Mesterségek Ünnepe Mintegy ezer kézműves mester mutatkozik be mától keddig a budai Várban a 33. Mesterségek Ünnepén, amelynek idei kiemelt témája a lábbelikészítés lesz, díszvendége pedig Japán.

Volt egyszer egy Hollywood

Volt egyszer egy Hollywood Volt egyszer egy Hollywood (2019) Tarantino kilencedik filmje. Ő írta és rendezte is, és sztm nagyon rendben van. Miből lesz a cserebogár..az egykori videó kölcsönzőből indult fiú(Tarantino ott dolgozott)..szép lassan Hollywood egyik leghíresebb rendezője lett!

Egyhetes barokk zenei fesztivál kezdődik Tatán

Egyhetes barokk zenei fesztivál kezdődik Tatán Szombaton kezdődik Tatán a barokk zenei fesztivál, az egyhetes rendezvénysorozat programjában többször közreműködnek az ugyanebben az időben zajló Schiffer Ervin Nemzetközi Zenei Mesterkurzus hallgatói - közölték a szervezők az MTI-vel.

Szabó Réka dokuja: A létezés eufóriája

Szabó Réka dokuja: A létezés eufóriája Szeptember 12-én tartják az országos mozibemutatóját SAzabó Réka A létezés eufóriája című dokumentumfilmjének.

Jerry Maguire különleges története

 Jerry Maguire különleges története Jerry Maguire-A nagy hátraarc (1996) c. amerikai film. Tom Cruise/Jerry Maguire az egyik legsikeresebb top sportmenedzser egy éjszakán a film szerint 35.-ik szülinapja körül megvilágosodik és megszólal a lelkiismerete. Összeállít egy emberségesebb és emberközpontúbb menedzselési szisztémát és pechére ezt meg is osztja írásos formában a kollégáival.

Velencei filmfesztivál - Costa-Gavras életműdíjat kap

Velencei filmfesztivál - Costa-Gavras életműdíjat kap Életműdíjjal tünteti ki a Velencei Filmfesztivál Costa-Garvras görög filmrendezőt, aki 1982-ben az Eltűntnek nyilvánítva című politikai dráma forgatókönyvéért kapott Oscar-díjat - írta szerdán a The Hollywood Reporter. Costa-Gavras Adults in the Room című új filmjét versenyen kívül vetítik le a filmmustrán augusztus 31-én. Az alkotás a görög pénzügyi válsággal foglalkozik.

Kubik Anna szertartásjátékban szerepel

Kubik Anna szertartásjátékban szerepel Laszkarisz Mária szerepében Kubik Anna lép színre az idei Koronázási Szertartásjátékon, aki Székesfehérváron járt gimnáziumba és a Vörösmarty Színház színpadán is gyakran megfordult. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő szerint a tatárjárás után az országot újjáépítő IV. Béla az egyik legjelentősebb az Árpád-ház uralkodói között.

Celtic Woman: kelta dívák az őszi Budapesten

Celtic Woman: kelta dívák az őszi Budapesten A Celtic Woman 2019. október 25-én ad koncertet a Budapesti Kongresszusi Központban. A 2017-es Grammy-díj jelöltjei több millió albumot adtak már el, és a világ számos pontján turnéztak.

Gyerekek vagy egyebek

Gyerekek vagy egyebek Gyerekek vagy egyebek(2008) francia film. Az ötlet nagyon régi, de mégis egy kicsit más egy tipikus szerepcserés mozi. Az egyik főszereplő Sophie Marceau/Ariane Marciac boldogtalan feleség, és anyuka. Pedig minden tökéletesnek tűnik, hatalmas ház, férj, gyerekek, jól menő vállalkozás a családban, de mégis.

Nemzetközi Fúvós Napok Fesztivál Pakson

Nemzetközi Fúvós Napok Fesztivál Pakson A Nemzetközi Fúvós Napokat azzal a céllal hozta létre Kovács Zalán László tubaművész, hogy megmutassa a fúvós kultúra értékeit. A közönség a fuvolától kezdve a tubáig számos fúvós hangszerrel találkozhat, köztük olyan érdekességgel is, mint például a didgeridoo. A hazai kiváló művészek mellett külföldi vendégek is érkeznek Európa számos országából és Japánból.

Folytatódik a Hang nélkül

Folytatódik a Hang nélkül Az Oscar-jelölt Djimon Hounsou is csatlakozott a Hang nélkül című sci-fi thriller folytatásához, amelynek női főszerepét ismét Emily Blunt alakítja - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

Alfa Rómeó és Júlia

Alfa Rómeó és Júlia Alfa Rómeó és Júlia (1968) magyar film. Egy igazi kincsre leltem véletlenül. Ruttkai Éva/Szabó Júlia doktornő és Latinovits Zoltán /Vili főszereplésével készült a mozi meg persze Laci kutyáról egy édes keverékről se feledkezzünk meg, aki halhatatlanná játszotta magát ebben a filmben.

Toplista a legnépszerűbb budapesti színházakról

Toplista a legnépszerűbb budapesti színházakról Meglepő és egyben elgondolkodtató listát tettek közzé színházi szakemberek: „Melyik színházat és játszó-helyet kedvelik a legtöbben a legnagyobb közösségi oldalon?” címmel.

További írások a rovatban

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ