Átnyergeltek a Lázár fivérek

Mix Online - Átnyergeltek a Lázár fivérek - Nyomtatható változat

főoldal - Bulvár
Redlemon | 2011. 06. 14. 17:05:48
Átnyergeltek a Lázár fivérek A Nemzeti Vágta tulajdonosai, Lázár Vilmos és Lázár Zoltán egy hatalmas lószállító kamionnal érkezett meg a Balaton északi partján rendezett motoros fesztiválra. A rendezvény idejére a ló és a lóerő szerelmesei vasparipákra cserélték a fogatokat.
A Lázár testvérek életében minden a lovaglás és fogathajtás körül forog, de az évben néhány napra szabadra engedik a gyeplőt, és lovaikat stílszerűen száguldó, tüzes vasparipákra cserélik. A Lázár testvérek, kamaszkorukban rendszeresen kérlelték édesapjukat, hogy vegyen nekik motort, de hiába. Ma már ők is belátják, hogy édesapjuk félelme jogos volt, hiszen már gyerekként is nagyon vadak voltak: imádták a sebességet és a száguldást. Három évvel ezelőtt egyszerre kezdtek el motorozni, ugyanis Zoltán meglepte testvérét egy formás kis darabbal. "A ló és a motor, hasonló tőről fakad. Számunkra mindkettő a szabadságot és a természetet jelképezi. Nyáron, néhány napra leköltözünk a barátokkal a Balatonra, a motoros fesztiválra és akkor kizárólag a pihenésre koncentrálunk. Lehozzuk a motorokat, és a quadokat, bejárjuk a környéket, "tombolunk" a koncerteken, igazi tábori hangulatot teremtünk" - mondta Lázár Vilmos.

"Jellemző ránk, ha szabadságon vagyunk, akkor az aktív kikapcsolódást választjuk. A motorozás mellett az egyik kedvenc hobbink a hajózás, illetve télen a síelés. De a programoknál is legfontosabb, hogy ilyenkor együtt lehetünk a testvéremmel" - tette hozzá a Magyar Lovas Szövetség és a Nemzeti Vágta elnöke, aki az egyhetes szabadság után rögtön nagy munkába kezd. Testvérével, Lázár Zoltánnal együtt belevetik magukat a szeptemberi Nemzeti Vágta szervezésébe.