Keanu Reeves visszafogott és szeret szelfizni

Mix Online - Keanu Reeves visszafogott és szeret szelfizni - Nyomtatható változat

főoldal - Bulvár
Regös Gábor | 2019. 06. 13. 8:05:19
Keanu Reeves visszafogott és szeret szelfizni Keanu Reeves lassan az egyik legnagyobb élő filmes legenda lesz. Egyre több mítosz veszi körül már életében is(Index). A még mindig csak 54 éves amerikai filmsztár sokadik virágzását éli, de szinte példa nélküli, hogy mennyire imádják a közösségi oldalakon. Millió számra terjednek róla azok a fotók, amelyeken például metrón utazik, egy sima farmerben, egy pólóban, sztárallűrök nélkül.
Talán az is legendássá tehette, hogy a színészistenekkel ellentétben szinte mindig mindenkivel hajlandó szelfi készítésére és mindenkivel kedves. A kialakult legenda azért nem mindig fedi a valóságot, mert az például nem igaz, hogy milyen puritán módon él. Hiszen a Hollywoodban levő háza mintegy 4 millió dollárt ér (kb.1,2 milliárd jó magyar forint). Azért azt lássuk be, hogy ez nem kevés, de az tény, hogy más filmsztárokhoz képest kifejezetten visszafogott az életmódja. 

Egyszerűen imádja az internet népe, szinte soha és sehol nem lehet vele kapcsolatban fellelni negatív hangú posztokat. A John Wick-filmek (1-2-3)  újra az egyik legnépszerűbb filmsztárok közé emelték. Ez a közeljövőben sem változik majd, hiszen hamarosan készül majd a negyedik rész is. Az emberek meg imádják a filmeken és a neten is. Csak drukkolni tudok, hogy Keanu ne változzon, maradjon ez a kedves, közvetlen fickó, ahogy megszokhattuk Tőle!