RSS Feed

Tisztelt Ász! tenisztorna - Több mint verseny

Ismét kiélezett mérkőzéseket hozott vasárnap a parlamenti képviselők, állami vezetők és volt miniszterek Tisztelt Ász! tenisztornája a Park Teniszklubban. Ez nem csak verseny, hanem a sportbarátok találkozója volt. Csoportmérkőzésekkel indult a verseny, amelyek során a hasonló tenisztudású párosok játszottak körmérkőzést a továbbjutásért.

MIX videó

Az álmok asztala a New York Kávéházban

A legszebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy egyszer lesz egy ilyen asztalom a New York Kávéházban, többet jelent ez nekem bármilyen kitüntetésnél – mondta Regös István, a Regös Média vezetője, a MIX Magazin alapító főszerkesztője, aki Művészasztalt kapott a világ legszebb kávéházában.

OBB

Vélemény

Csontos Tibor

Éneklő bugyik

Éneklő bugyik Így nevezik Moszkvában azokat a tehetségtelen lányokat, akiket gazdag férfiak szponzorálnak,s akiket a milliomosok házsorához, a Rublevkához vezető főút lakásaiban helyeznek el, hogy hazafelé beugorhassanak e csatolmánycicákhoz. Róluk is olvashatunk Peter Pomerantsev Semmi nem igaz, bármi lehetséges című letehetetlen könyvében, miként annak az orosz acélmágnásnak a kétmillió dollárért popsztárrá tett feleségéről is, aki sólymot tart a lakásában és pezsgőben fürdik, hogy sima legyen a bőre. Nem akármilyen luxusok orosz kivitelben.

Sport

A MACS minden magyar olimpikont ellenőriz

A Magyar Antidopping Csoport (MACS) valamennyi tokiói olimpiai szereplésre esélyes magyar sportolót a nemzetközi elvárásoknak megfelelően ellenőriz - jelentette ki a MACS vezetője budapesti sajtótájékoztatóján.

További videók

  • Tattoo Majális és a Nagy Szakállverseny

    Nemzetközi szinten nagy hagyománya és presztízse van a szakállversenyeknek, ezt szeretnék hazánkban is meghonosítani a Tattoo Majális szervezői, akik a tavalyi nagy siker után idén újra megrendezték a Nagy Szakállversenyt.

  • V. Footgolf Csúcs Kupa

    Ötödik alkalommal találkoztak a footgolf kedvelői a Footgolf Csúcs Kupán. Azoknak volt nagyobb esélye jó eredményt elérni, akik az ügyességük mellett jól tudtak koncentrálni minden rúgásukra.

  • És tovább pattog a teniszlabda

    Egy esemény, amelyiken mindenki jól érzi magát. Egy esemény, amely huszonötödik éve számit sikersztorinak.

Kultmix

Ebcsont és Nyúlcipő az újbudai független bábszínházban

A Manna Matiné sorozat három éve indult az újbudai B32 Galéria és Kultúrtérben, és ebben az évadban már bérletet is lehet váltani a független bábszínház előadásaira. A hétvégén nevet kapott a színház emblematikus fehér figurája és kihirdették az évad második felének programját, melyben három független színházi bemutató is helyet kapott.

Életmód

Pimasz parkolófoglalók

Ma a budaörsi Tescoban jártam, délután. A fél parkolója üres volt, de észrevettem, hogy viszont a mozgássérült parkolók tele vannak. Értem én azok a parkolóhelyek vannak a legközelebb az áruház bejárataihoz. Csak úgy kíváncsiságból megnéztem, hogy kik állnak ott. Mercédesz, BMW, Volvo, Audi, de egyiknek sem volt mozgássérült kártyája.

Pimasz parkolófoglalók
Gyermekrohamkocsira gyűjtenek a musicalsztárok

Gyermekrohamkocsira gyűjtenek a musicalsztárok

December 15-én a RAM Colosseumban kerül bemutatásra az Adventi Musical Gála a Budapesti Showszínház előadásában. Az ünnepi gála koncerten olyan előadók lépnek színpadra, mint Vágó Bernadett, Csengeri Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Kovács Beáta, Homonnay Zsolt, Polyák Rita, illetve a Dunakeszi Szimfonikusok.

Budapesti Temetkezési Intézet

Bulvár

Volt Bentley, nincs Bentley

15 millióért kelt el az egykori producer Andy Vajna álom autója a gyönyörű kék cabrio Bentley. Még az USA-ban vásárolta a 10 milliós kikiáltási ár helyett 15 milliót fizetett a szerencsés új tulajdonos.

Nagyvilág

Orosz-ukrán fogolycserék

A kelet-ukrajnai fegyveres konfliktus rendezésére összehívott párizsi csúcsértekezleten megállapodás született egy újabb, "mindenkit mindenkire" elv alapján történő fogolycsere tető alá hozásáról december 31-ig - jelentette be Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hétfő éjjel Párizsban, a találkozó végeztével tartott sajtótájékoztatóján.

Galéria

Marokkó, a legnyugatibb kelet

Afrika észak-nyugati csücskén, kultúrák keresztútján fekszik a kontinens talán legszínesebb országa. Marokkóban minden megtalálható, amire turista csak vágyhat. Az Atlasz hófödte csúcsaitól a Szahara örökké változó homokdűnééig, a hűvös óceánparttól a dús növényzetű oázisokig, az arab hagyományoktól fekete Afrika lehelletéig, számtalan csoda, melynek felfedezése ma már nem elérhetetlen Magyarországról sem.

 

Archívum

A homok színei

Ki mondta, hogy a világ legkietlenebb tájai a sivatagok? Aki végig nézi ezeket a képeket, maga is megállapíthatja, hogy a minden pillanatban formáit, színeit, hangulatát váltó homokbuckák fenséges látványát sosem lehet megunni.

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ