RSS Feed

Biztonságos közlekedés nyáron

Közös sajtótájékoztatót tartott a Magyar Autóklub és az ORFK-OBB valamint a Continental Hungária Kft. Jövő vasárnapra ugyanis vezetéstechnikai napot szerveztek, ahogy ez már tavaly nagy sikerrel megtörtént. Kiss Csaba rendőr alezredes, az ORFK-OBB főtitkára elmondta, hogy idén öt Pest megyei városban tartanak ellenőrzést.

MIX videó

Bordélyházat számoltak fel

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek segítségével elfogták és őrizetbe vették a gyanúsítottakat.

OBB

Vélemény

Mogyorósi Géza

Confed Cup - kérdőjelekkel

Confed Cup - kérdőjelekkel Július elejéig a Föld legnagyobb területű államában, négy helyszínen focizik nyolc nemzet válogatottja. Épültek, szépültek is utak, hotelek, stadionok Oroszországban, mely e nyáron a Confed Cup házigazdája, 2018-ban pedig labdarúgó VB-re csábít.

Sport

Tornászok az EYOF-on

A július 23-án kezdődő, győri rendezésű Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon résztvevő háromfős tornász csapatokból jelenleg a hölgyeknél Fehér Nóra és Schermann Bianka, a férfiaknál pedig Mészáros Krisztofer szerzett jogot az indulásra.

További videók

 • Berci Gyulaházán

  A Gyulaházának ítélt egymilliárdból múzeumot, interaktív kiállítást szeretnének kialakítani, melyben megjelenik a magyar űrkutatás, a múltat, a jelent, a jövőt is bemutató nemzetközi űregyüttműködés.

 • A Pilates

  Tréning ahol a test és a lélek egységének megteremtése a cél.

 • Mátyásföldi kiskukták

  Egy kuktatáborban jártunk, ahol bepillantást nyerhettünk a lelkes kiskukták tábori életébe.

 • Nívódíjakat adott át a GÉMOSZ

  Idén ünnepli megalakulásának 15. évfordulóját a Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetsége (GÉMOSZ), amely ebből az alkalomból Nívódíjat alapított.

Kultmix

Sarah Brightman karácsonyi koncertet ad Budapesten

Karácsonyi koncertet ad Sarah Brightman angol szoprán énekesnő december 20-án a Papp László Budapest Sportarénában - közölték a szervezők az MTI-vel.

Életmód

Többet szeretkezünk, ha nyaralunk

Nyaralás előtt nem törjük magunkat, hogy formába lendüljünk, azonban így is szeretünk ismerkedni – derült ki a Lovebox.hu legfrissebb felméréséből*. Ha vakációzunk, akkor vízpartra vagy aktív pihenésre vágyunk leginkább, a csajos nyaralás viszont kiment a divatból. Nyaralás alatt gyakrabban szeretkezünk, de 5-ből 1 pár legalább egyszer veszekszik is.

Többet szeretkezünk, ha nyaralunk
Példaértékű munkaadó az ALDI Magyarország

Példaértékű munkaadó az ALDI Magyarország

Jelentős szakmai elismerést kapott az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. felelős munkaadói tevékenységéért. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara pályázatot hirdetett magyarországi vállalatok számára, amely során a Kamara által felkért zsűri a munkatársaik munka- és életkörülményeiről mások számára is példaértékűen gondoskodó szervezeteket kereste.

BMW3

Bulvár

Demcsák Zsuzsa az ATV-be tart?

A Comment:com egy informátorra hivatkozva megírta, hogy a Frizbi felvételén elhangzott egy olyan, hogy Demcsák Zsuzsa az ATV-hun folytatja a televíziós pályafutását. A velvet.hu rákérdezett.

Nagyvilág

Kiengedték a kórházból Fülöp herceget

Hazatérhetett a kórházból csütörtökön Fülöp edinburghi herceg, a brit uralkodó 96 esztendős férje, akit közelebbről nem részletezett fertőzéses tünetekkel kezeltek. Fülöpöt kedd este szállították a VII. Eduárd király nevét viselő londoni kórházba a királyi házaspár windsori rezidenciájáról, de a Buckingham-palota hivatalos tájékoztatása szerint csak elővigyázatossági intézkedésről volt szó.

Galéria

Gyerekek...

Szerkesztőségünkbe juttatta el egy kedves olvasónk eme vicces fotókat. Mi most átadjuk Önöknek.

Archívum

Parkok Londonban

Ha kisüt a nap, London parkjai szinte azonnal megtelnek. A városban az ismert hatalmas parkokban, mint a Hyde Park, a St. James's Park, a Green Park, a Regent Park és a Greenich Park, gyakran játszanak különböző játékokat (krikett, rugby, polo).

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ