RSS Feed

Megkezdődött a Magyar Filmhét

Ünnepi hangulatban kezdődhetett meg február huszonhetedikén a Magyar Filmhét, hiszen Oscar-díjat kapott Deák Kristóf Mindenki című filmje, melyet természetesen a Filmhéten is bemutatnak. A vetítések mellett közönségtalálkozókra is sor kerül az alkotókkal, többek között az Arany Medve-díjas Enyedi Ildikóval (képünkön), valamint a Kút, a Tiszta szívvel alkotóival és Kern Andrással is. Filmekkel emlékeznek Fábri Zoltán rendezőre, aki az idén lenne 100 éves.

MIX videó

Pécs, a határtalan város

Pécs, a határtalan város

Hatoscsatorna

Vélemény

Csontos Tibor

Mit eszik Günther és Józsi?

Mit eszik Günther és Józsi? Günther illatosabb és ízletesebb teát iszik. Józsinak kevésbé illatos ízletes jut. Günther felvágottjában több a hús, a Józsié kevesebbet tartalmaz. A hét elején a szlovák élelmiszer-felügyelet melegített fel egy régi levest, a hát második felében pedig a magyar Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. Régi téma, hogy ugyanaz az élelmiszer márka mondjuk, az osztrák és a német piacon jobb minőségű. Günther ahhoz vagyon szokva, Józsinak jó lehet az alacsonyabb minőségű, igaz, Józsi kifejezetten árérzékeny, s megemészti, hogy kis pénzért kicsi minőség jár.

Sport

Nagykövet lehet Bernd Storckból

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány, Bernd Storck nem Csiszár Jenő helyére pályázik, hanem a Német Futball Nagykövete díjra jelölték. A 2012-ben alapított, és azóta évente odaítélt elismerést azok a német futballszakemberek kapják meg, akik külföldön dolgoznak.

További videók

Kultmix

Bartis Attila Rendezés című darabja a Vígszínházban

Bartis Attila a nagysikerű Romlás után a Vígszínház számára egy újabb felkavaró, kíméletlen történetet írt. A Rendezés budapesti ősbemutatóját február 26-án este tartják a Házi Színpadon Szikszai Rémusz rendezésében.

Életmód

Ezrek járták idegenvezetővel Budapestet

Február 23-26. között több ezer érdeklődő vett részt az Idegenvezetők Világnapjára szervezett izgalmas városnéző programokon. Idén fontos újítás volt, hogy a szervezők a belváros mellett a külsőbb kerületekben, sőt Gödöllőn is szerveztek eseményeket.

Ezrek járták idegenvezetővel Budapestet
Lapos hasat a brokkolival

Lapos hasat a brokkolival

A brokkoliról úgy tartják, hogy az egyik legegészségesebb zöldség, gazdag ásványi anyagokban és vitaminokban. Bár kissé ízetlen, emiatt talán nagyobb ellenszenv veszi körül, pedig az egészségtudatos élet vele kezdődik, na meg a lapos has.

BMW3

Bulvár

Enrique Iglesias megbénította Havannát

Enrique Iglesias az elmúlt napokban még csak ízelítőket tett közzé a legújabb videójából, február 24-én viszont teljes egészében bemutatta a Kubában forgatott "Subeme La Radio" klipjét. A forgatás három napjára gyakorlatilag megállt az élet a karibi ország fővárosában.

Nagyvilág

Olaszországot terrorveszély fenyegeti

Olaszország az Iszlám Állam harcosainak menekülési útvonala lehet Európa felé, és egyre konkrétabb a veszélye az olaszországi terrorista támadásoknak is - hangsúlyozta az olasz titkosszolgálatoknak a római parlamentben hétfőn bemutatott éves jelentése.

Galéria

Városok esti fényben

Szerkesztőségünkbe juttatta el egy kedves olvasónk eme gyönyörű fotókat. Mi most átadjuk Önöknek.

Archívum

Üdvözlet Brüsszelből

Brüsszel az európai nagyvárosokhoz hasonlóan számos szórakozási lehetőséget kínál az itt lakóknak és az ide látogatóknak, ezekből a legtöbb a Tőzsdepalota, és a Sint-Goriksplein környékén található. A legfontosabb kulturális központok az Ancienne Belgique, a La Monnaie, a Beursschouwburg, illetve a Királyi Flamand Színház.

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ