RSS Feed

Nem tiszta Magomed múltja

Évekkel ezelőtt egyszer már át kellett esnie nemzetbiztonsági szűrésen a festékes aktivistával bocsánatkérős videót forgató Magomed Dasajevnek, méghozzá éppen akkor, amikor a hontalanságát akarta bizonyítani. Úgy tudjuk, ekkor Debrecenben élt. Azt viszont még csak most vizsgálják, a csecsen származású férfi hogyan vesztette el az állampolgárságát, ami korábban orosz volt.

MIX videó

Hangulatos étterem Újlipóciában

Az éttermet 1913-ban alapították, abban a korban, amikor az evésnek még becsülete volt. Krúdytól Máraiig számos író a tanúja annak a világnak, amelyben egy jó ököruszály levesért akár órákat utaztak az értők.

Hatoscsatorna

Vélemény

Regös István

A szövetségről

A szövetségről Furcsán hat, hogy éppen egy internetes oldalon védelmezem a nyomtatott sajtót. Éppen akkor kezdtem a Mix Magazin kiadásának szervezését 2001-ben, amikor berobbant a világhódító internet. Erről az volt a véleményem, hogy a bolha köhög és a karaván halad. Magyarul, nem lesz hosszú életű az internet. Kollégáim óva intettek, hogy kitartsak a véleményem mellett, mert modernebbül gondolkodtak, mint én és jobban ismerték az internet bontakozó világát.

Sport

A csapatutasítás a nagy kérdés a Mercinél

Lewis Hamilton kifejtette véleményét a csapatutasításokról: a háromszoros világbajnok kiemelte, hallani sem akar arról, hogy a Mercedes mesterségesen dönti el a házon belüli küzdelmet, de azért akadhatnak kivételes helyzetek.

További videók

 • Őfelsége ellenzéke

  E karikatúrák nézegetése közben azon is eltöprenghetünk, hogy mi tűnt el végleg Hofival, akiről azt is leírták, hogy nagyobb hatással lenne a társadalomra, mint az összes párt együttvéve.

 • Hegyek, völgyek között...

  A budapesti Gyermekvasút évtizedek óta kanyarog a budai hegyek között. Ennek ellenére ma már csak kevesen ismerik ennek a közösségnek a belső életét.

 • Műfogsor a villamosról

  A köznyelv a talált tárgyak osztályaként ismeri, hivatalosan azonban a Budapesti Közlekedési Vállalat Ügyfélszolgálatán belül a Talált Tárgyak Kezelése a megnevezése.

 • A Pilates

  Tréning ahol a test és a lélek egységének megteremtése a cél.

Kultmix

Független színházi fesztivál Budapesten

A budapesti RS9 Színház RS9 OFF elnevezésű független színházi fesztiválja egyfajta szemleként önálló társulatok, vándorszínházak, kulturális egyesületek és kis színházi műhelyek darabjait vonultatja fel 2017. április 28-tól 30-ig.

Életmód

Ragaszkodunk a walkmanhez

A Jófogás és a GKI közös, médiafogyasztási szokásainkat vizsgáló kutatásából többek között arra is fény derül, hogy a lakosság felénél még van otthon kazettás magnó, de walkmanünket is féltve őrizzük.

Ragaszkodunk a walkmanhez
Az Eötvös-diákok nem kérnek ballagási ajándékot

Az Eötvös-diákok nem kérnek ballagási ajándékot

Az Eötvös József Gimnázium végzős diákjai arra kérik rokonaikat és barátaikat, hogy idén ne nekik kedveskedjenek ajándékokkal.

BMW3

Bulvár

Rékasi és a penészes kenyér

Közel két éve annak, hogy Rékasi Károly motorbalesetet szenvedett, amiből még sem fizikailag, sem pedig anyagilag nem lábalt ki teljesen. Úgy tűnik ugyan, hogy a műtétek sorozata véget ért, nemrég ugyanis kioperálták sérült lábából a csavarokat, de a rehabilitáció még tart.

Nagyvilág

Ünnep, háború, halál

Horogkeresztes parádékkal, népünnepélyekkel köszöntötte a náci rezsim 1937-ben Berlin 700. születésnapját. Az erődemonstráció egyszerre szólt az antifasiszta belső ellenzéknek és a külföldi kritikusoknak. A (németül jól beszélő) itáliai diktátor is meghívott vendég volt. Majdan - éppen 72 esztendővel ezelőtt - szinte egyszerre pusztult el Mussolini és Hitler.

Galéria

Bravó Szentendre!

Végre büszke lehettem egy magyar turista központra. Mindig arról írunk, hogy tömeg hömpölyög mondjuk a Velencei-lagúnák partján. Hát most Szentendre is feliratkozott a szenzációs turista célok közé.

Archívum

Tanyavilág

A mórahalmi tanyavilágba látogattunk el. Oda, ahol néha még áram sincs, kevés jut megélhetésre, mégis békében és szeretetben élnek ott az emberek.

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ