RSS Feed

Kedvezményes OTP hitel a honvédségi dolgozóknak

mti - 2013. 08. 27. 9:56:19 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kedvezményes banki szolgáltatásokat kínál a honvédségi dolgozóknak az OTP Bank. Az erről szóló megállapodást kedden írta alá Hende Csaba honvédelmi miniszter és Kovács Antal, az OTP Bank Nyrt. vezérigazgató-helyettese Budapesten, a Honvédelmi Minisztériumban.

    Hende Csaba elmondta, hogy a megállapodás értelmében a dolgozók otthonteremtési, kamattámogatott hitelek esetében 1 százalékpontos kedvezményt kapnak. Ez - mint a tárcavezető kiemelte - rendkívül jelentős, hiszen például egy 10 millió forintos hitel esetében évi 100 ezer forint megtakarítást jelent. A dolgozók az állami kamattámogatás nélküli, piaci hitelek esetében maximum 3,7 százalékos kamatkedvezményben részesülhetnek. Továbbá a bank egy külön honvédségi lakáslízing-konstrukciót is kidolgozott, amelynél szintén 1 százalékos kamatkedvezményt kínálnak. A bank egyik esetben sem számít fel szerződéskötési díjat.
    Az OTP mindemellett a honvédségi alkalmazottak számára 0 forintos számlanyitási díjjal munkáltatói számlacsomagot, továbbá díjmentes pénzügyi tanácsadást, illetve további pénzügyi szolgáltatásokat is rendkívül kedvezményes feltételekkel és soron kívüli ügyintézéssel kínál.
    Hende Csaba a legnagyobb hazai bankkal kötött megállapodást egyben a honvédség iránti tisztelet és megbecsülés jeleként értékelte. Kiemelte, hogy a Magyar Honvédség dolgozói - köztük katonák, köztisztviselők és kormánytisztviselők - egyaránt önkéntes alapon élhetnek az OTP Bank által kínált lehetőségekkel.
    Kovács Antal, az OTP vezérigazgató-helyettese közlése szerint roadshow-kat tartanak majd annak érdekében, hogy a honvédségi dolgozókkal részletesen megismertessék a nekik kínált banki termékeket.
   

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ