RSS Feed

Keresik Magyarország leginnovatívabb IT vállalkozásait

mti - 2013. 04. 21. 8:14:39 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Az idén ötödik alkalommal rendezik meg a Magyar Innovációs TechShow-t, a magyarországi digitális ipar legújabb, legizgalmasabb eredményeinek bemutatóját - közölte a szervező Mobilitás és Multimédia Klaszter (MMKlaszter) az MTI-vel.

    A közlemény szerint a TechShow-n kiállító vállalkozásokat minden évben nyílt pályázaton választja ki egy független szakértői zsűri, a kiállítás látogatói közülük szavazhatnak az általuk legkiemelkedőbbnek tartott fejlesztésre. A június 11-én kezdődő kiállításon a legjobbnak ítélt 18 pályázó mutathatja be fejlesztését.
    A pályázatra 2013. május 13-ig olyan vállalkozások nevezését várják, amelyek nemzetközi szintű infokommunikációs technológiára épülő projektjüket az elmúlt három éven belül fejlesztették ki. A TechShow a nemzetközi trendekhez illeszkedve többek között a 3D nyomtatásra, M2M (machine to machine) kommunikációra, az adatkezelés-adatbiztonság területére, a mobilalkalmazás-fejlesztésben rejlő lehetőségekre, valamint az IT a biotechnológiában betöltött szerepére fókuszál - áll a közleményben.
    A tavalyi TechShow győztesei között volt egy 3D-s nyomásmérő (OptoForce), egy hatékonyságnövelő munkaerő-menedzsment rendszer (JobCTRL), egy molekula beszerzést segítő digitális platform (mcule.com), egy vezeték nélküli szenzorhálózat (RemoteSense), egy virtuális személyi edző (Idoo) és egy tapasztalatmenedzsment szoftver (Analogy Dialogue).


Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ