RSS Feed

Csillagkúti Vida Sára jóban-rosszban

Red Lemon - 2013. 04. 17. 13:00:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Csillagkúti Vida Sára jóban-rosszban

Sokak számára már ismerős lehet a Jóban Rosszban ifjú hölgye, aki a kamerák forgatagában éppen úgy megállja a helyét, mint az iskolapadban. A Luca karakterét alakító Vida Sára (képünkön Dóczy Péterrel) bár még csak negyedik osztályos, máris irigylésre méltó sikereket ért el. Mégsem lett magántanuló.

Egykor a Fehér klán ügyvédjének lányaként figyelhettek fel a nézők Lucára, aki egy váratlan lövöldözés következtében szülők nélkül maradt. Az őt alakító Vida Sára, több mint egy éve állandó szereplője a sikersorozatnak. A Fényesség Egyházának köréből Veronka próbálta magához venni a szívbeteg kislányt, aki az örökbefogadási kísérletek kudarca miatt jelenleg is Luxék közösségének kegyeltje.
Sára azonban nem csupán korát meghazudtolóan áll helyt a kamerák előtt vagy épp színpadon, a matematika versenyeken is sorra gyűjti be az elismeréseket. E mellett mindene a lovaglás, amikor pedig teheti megállás nélkül bújja a könyveket.
„Tavaly márciustól vagyok rendszeres szereplő és minden alkalommal örömmel megyek a stúdióba, hiszen a stáb tulajdonképpen a második családom lett. Pár hete lebetegedtem, és úgy gondoskodtak rólam, mintha otthon lennék.” – mondta Vida Sára, aki már önállóan tanulja a szövegkönyveket is. – „Nem lettem magántanuló, mivel nagyon rugalmasak a tanáraim, így jelenleg negyedikes vagyok a Városligeti Magyar Angol Két Tanítási Nyelvű iskolában. A szüleim csak úgy engedik a forgatásokat, ha jól megy a suli is. Egyébként rengeteg versenyre járok, főként vers-, mese és prózamondó kategóriában, de a matek is nagy kedvencem!” – folytatta a Jóban Rosszban Lucája, aki imád sportolni is, színészi tehetségét pedig bizonyára szintén színész édesapjától örökölte.
Sárát a Jóban Rosszban mellett hamarosan a Mary Poppins egyik főszerepében is láthatja a közönség.
„Egyelőre nem tudom, mi leszek, ha nagy leszek. Nagyon szívesen színészkedem, de még nem tudom, mit hoz a jövő. Először a Nemzeti Színház Úri Muri című darabjában játszottam, és nagyon izgulok, hiszen hamarosan beállhatok Jane szerepébe a Madách Színház Mary Poppins-ában.” – árulta el a Jóban Rosszban Lucája, akit korábban koreográfus édesanyja féltett a színészi pályától.
Az, hogy vajon az árván maradt Luca kiszabadul-e a szekta nyomása alól, és sikerül-e egy új család biztonságában oltalmat találnia, vagy, hogy milyen újabb megpróbáltatásokon kell keresztülmennie az a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból kiderül.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ