RSS Feed

Üzleti park Diósgyőrben

mti - 2013. 01. 11. 15:58:11 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Hatmilliárd forintos beruházással üzleti és logisztikai parkot létesít az egykori diósgyőri kohászat területén az Európa-Center-Miskolc Kft., a létesítmény első, mintegy 3,3 milliárd forintba került épületeit pénteken adták át.

    Mára jószerivel teljesen eltűnt a diósgyőri kohászat területén az egykoron jelentős méretű salakhegy, a halna. Ennek területén építette és építi ki a társaság az üzleti és logisztikai parkot, amely európai szintű üzleti környezetet biztosít kis-, közép- és nagyobb vállalkozásoknak - közölte Lengyel Attila, a cég ügyvezetője.
    A hatmilliárd forintba kerülő beruházás első három, 3,3 milliárd forintba került épülete elkészült, amihez 1,7 milliárd forintot nyert pályázaton a társaság. A későbbiekben újabb három ingatlant adnak majd át. Ezek a nagyobb vállalatok logisztikai igényeinek kielégítése mellett a kkv-szektor részére kínálnak kisebb, 300-500 négyzetméter alapterületű bérelhető vagy megvásárolható munkaterületeket, irodának, raktárnak vagy akár kis- és nagykereskedelmi tevékenységre.


Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ