RSS Feed

Erdőhegyi Brigi popra váltott

M. A. - 2012. 12. 17. 17:15:28 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Erdőhegyi Brigi popra váltott

Három évet kellett várni arra, hogy az énekesnő új videóval jelentkezzen. Most ismét megmutatja magát. A Livin in a free world című klippel Brigi váltott: swing helyett egy igazi pop dallal csábítja a hallgatóságot.

A szőke énekesnőt az elmúlt időszakban szinte kizárólag swing színpadokon lehetett látni, neve egybeforrt a stílussal. Nem kétséges, Brigi otthonra lelt a swingben. Mégis jó néha kirándulást tenni ismeretlenebb területekre. Így született meg az új dal és a hozzá tartozó klip, amely éles váltást jelent az eddigiekkel.

A kiválasztott szerzemény zeneileg és szövegileg is nagyon modern, a mai kor igényeinek tökéletesen megfelelő popmuzsika, amely magában hordozza a mai világ pörgős, vagány és dögös életérzését. A dalról már előre sokat elmond a szerző személye, ugyanis Brigi Pély Barnát kérte fel a közös munkára. Ők ketten most dolgoztak először együtt, de a megszületett mű ismeretében elképzelhető, hogy nem utoljára.

- Amit most, ebben a dalban szerettem volna elmondani, azt swingben egyszerűen nem lehet. Így azok, akik abban a stílusban szerettek és szoktak meg, biztosan meglepődnek majd egy kicsit, de bízom benne, hogy pozitívan. Előadóként vágytam már arra, hogy egy vadabb, kevésbé konszolidált arcomat is megmutassam. A dal stílusa ezt meg is követeli hiszen a  lendület, szenvedély és a szabadság fémjelzi - árulta el Brigi.

Ahhoz, hogy a zene igazán sikeres legyen Brigi mindenképp szorgalmazta, hogy egy igazán profi, mozgalmas és ütős klipet készítsenek el. Ennek érdekében felkérte a kétszeres magyar bajnok autóversenyzőt, Nagy Norbertet, hogy szerepeljen a videóban, mégpedig egy Maserati sofőrjeként.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ