RSS Feed

A mindennapos testnevelésről tanácskoznak

mix - 2012. 11. 28. 9:26:26 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

MÖSZ-konferencia a mindennapos testnevelés bevezetése óta szerzett tapasztalatokról A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) konferenciát rendez "Mindennapos testnevelés az új köznevelési törvény tükrében" címmel, december 5-én, Szolnokon. A konferencfián előadást tart Hoffmann Rózsa államtitkár is.

 A rendezvényen önkormányzati, sport és oktatási szakemberek és az érintett minisztérium államtitkárai tartanak előadásokat a mindennapos testnevelés bevezetését érintő, eddig megvalósult gyakorlatokról, s azok alapján leszűrt tapasztalatokról.

A MÖSZ kiemelten kezeli a sport, a testedzés és az oktatás, köznevelés kérdéskörét. A mindennapos testnevelés 2012 őszétől történt bevezetése, és ezzel párhuzamosan az iskolák államosítási folyamata sok kérdést vet fel. A MÖSZ továbbra is fontosnak tartja, hogy részt vegyen a jogszabályok figyelemmel kísérésében és véleményezésében, továbbá aktívan hozzájáruljon ahhoz, hogy minél több szakember, polgármester megismerhesse a jogszabályok alkalmazásának tapasztalatait.

A szövetség ennek érdekében a mindennapos testnevelés bevezetését érintő, eddig megvalósult gyakorlatok bemutatására, a tapasztalatok kicserélésére, a párbeszéd folytatására, konferenciát rendez, önkormányzati, sport és oktatási szakemberek és az érintett minisztérium államtitkárai részvételével, "Mindennapos testnevelés az új köznevelési törvény tükrében" címmel, december 5-én 10 órától, Szolnokon, a Városháza dísztermében.

 


Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ