RSS Feed

Máté Kriszta forró nyomon

(csété) - 2012. 10. 24. 14:16:32 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Máté Kriszta forró nyomon

Pontosabban ismét Forró nyomon. Hajdani színművészetis csoporttársa, Kolosi Péter kereste meg azzal, hogy az RTL Klubon folytassa korábbi műsorát. A Tényekből évekkel ezelőtt eltűnt műsorvezető két gyereket nevelt, és médiaszakosokat tanított. Azt viszont máig nem árulja el, annak idején miért jöttek el férjével, Bárdos Andrással a tv2-től.


Egyszerűen a jó ízlésem tiltja, hogy nyilvánosság elé tárjak szakmai jellegű problémákat, melyek igazából csak az érintettekre tartoznak – kerülte ki Máté Kriszta a Szabad Földnek adott interjújában a választ arra a kérdésre, hogy annak idején miért jött el férjével tizenkét év után a Tényektől. Hozzátette, nincs titokszerződés és egyébként is sokat köszönhet az egykori cégének. Máté Kriszta három évet töltött televíziózás nélkül, gyermekeit, Ádámot és Annát nevelte, s tanított a Színművészet Egyetemen, a férje itt rektor helyettes, valamint a Kodolányi János Főiskolán. Bárdos Andrásról elárulta, hogy létrehozott egy könyvkiadót és élvezi is az ezzel járó teendőket. – A könyvek bűvöletében él, amióta ismerem – mesélte a férjéről. – Külföldön sem tudja megállni, hogy ne térjen be a könyvesboltokba, idehaza pedig naponta többször is „ellenőrzi”, átrendezték-e a polcokat a legutóbbi látogatása óta. Sőt lakást is úgy választottunk, hogy nem lehet tetőtér, mert ferde falakra nem tud könyvespolcokat szerelni. 
Az újságíró utánpótlásról megjegyezte, hogy vannak felkészült hallgatók, de az egyetemi felvételin volt olyan, aki a rendszerváltás utáni magyar miniszterelnökök között Antall József helyett Antal Imrét írt, mások pedig Putyinról nem tudták, kicsoda. 


Fotó: Máté Krisztián
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ