RSS Feed

Pataky Attila is gyerekeken segít

M. A. - 2011. 10. 30. 8:30:30 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Pataky Attila is gyerekeken segít

Érzelemdús szöveg, fülbemászó hangzás, és az együttes tagjait alakító rocker gyerekek az EDDA Művek új klipjében. Pataky Attila az elvesztegetett percekről és a gyermekekkel töltött idő fontosságáról énekel.

A dal a Minimax és Megamax televízió csatornák, "Zenével a gyermekekért" kampánya keretében született. Az "Ott várj rám" című dal szövegét Pataky személyes élményei és érzései ihlették, a kezdő taktusokat pedig egy zenélő doboz. Bár ez utóbbi újszerű motívum, mégsem kételkedünk, mert a folytatásban mindjárt visszaköszön a már jól ismert Edda érzés.

 

A klip érdekessége, hogy a dal főszereplői tulajdonképpen nem is az együttes tagjai, hanem sokkal inkább a gyerekek, akik a rock sztárok bőrébe bújhattak, még ha csak egy napra is.
Az EDDA Művek ezzel a produkcióval a Démétér Alapítvány programját segíti, amely a súlyosan beteg gyermekek és szüleik számára nyújt biztos, segítő kezet a gyógyulási folyamat alatt.

 

- Minden testi és lelki segítséget megérdemel ez a nemzedék, hiszen olyan időben kell felcseperedniük, amikor napról napra devalválódnak az értékek, a támpontok, szinte minden. Ez magával hozza a szülők kilátástalanságát, feszültségét, pedig nagyon fontos, hogy a mindennapi gondok, a mindennapi hajtás mellett próbáljunk több időt szentelni a legfontosabbra, a gyermekre. Nem beszélve arról a különösen nehéz helyzetről, amikor egy kisgyermek beteg. Ilyenkor a szülő közelsége még fontosabb jelentőséggel bír - mondta Pataky Attila.


Fotó: minimax.sajtoklub.tv
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ