RSS Feed

Talmácsi Gábor vízen is gyors

Talmácsi Média - 2011. 07. 17. 17:24:24 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Talmácsi Gábor vízen is gyors

Talmácsi Gábor is vízre szállt az NJL csapat színeiben a 43. Kékszalag vitorlás versenyen. Motoros világbajnokunk az idegen közegben sem vallott szégyent.

Az idei vízi futamon az időjárás nem kímélte a résztvevőket, de az NJL team kormányosa, Scholtz Imre és legénysége nagyon jól taktikázott és az 588 induló közül abszolút 14-ként, valamint a 33. hajóosztályban elsőként értek célba, 15 óra 17 perc alatt. Mindez pedig kiváló eredmény, főleg annak tudatában, hogy az NJL csapat hajója igazából egy feltunningolt túra hajó, éppen ezért a szakma is elismeréssel fogadta a tisztes helytállást a speciális versenyhajók között. A hajó tulajdonosa: Nagy László.

Talmácsi Gábor:
Megtiszteltetés volt számomra, hogy az NJL csapat tagjaként részt vehettem ezen a színvonalas versenyen. Fantasztikus embereket ismertem meg, akik segítségével betekintést nyerhettem egy vitorlás versenyző, egy vitorlás csapat életébe. Kemény verseny volt, ami nagy kihívást jelentett számomra. Volt itt minden szélcsend, vihar, tűző napsütés, majd este előkerültek a kabátok is. Büszke vagyok arra, hogy részese lehettem egy ilyen szép sikernek. További jó szelet kívánok a csapatnak.

 


Fotó: xxx
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ