RSS Feed

Lady Gaga a legbefolyásosabb celeb

M. A. - 2011. 05. 22. 12:48:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Lady Gaga a legbefolyásosabb celeb

Lady Gaga énekesnő vezeti a patinás Forbes magazin Celebrity 100 listáját, amelyen a világ száz leghatalmasabb híressége található meg. Az énekesnő Oprah Winfrey tévés műsorvezetőt lökte le a trónról, aki már négyszer volt az első helyen.

Lady Gaga nemcsak 90 millió dolláros bevétele miatt vezeti a rangsort, hanem 32 millió Facebook-rajongója és tízmillió Twitter-követője miatt is. Az előadóművész legutóbbi lemezéből mindössze öt nap alatt adott el egymillió darabot, és ennél jobb bizonyíték nem is kell a népszerűségre.

 

Lady Gagát és Oprah-t a mindössze 17 éves Justin Bieber YouTube-sztárból lett popénekes követi a harmadik helyen. A sztár 53 millió dollárt keresett az elmúlt 12 hónapban, s koncertjei, mozifilmje és 3D dokumentumfilmje mellé Baby című slágerének klipjét 500 milliószor tekintették meg a YouTube-on.

 

Több híresség azonban ki is esett a listáról, néha okkal, néha ok nélkül. Például Britney Spears sincs jelen, pedig 2010-ben még a hatodik helyen állt, azóta viszont nem turnézott, így nála talán érthető, hogy kimaradt a listából.  Daniel Radcliffe színész, a Harry Potter filmek főszereplője sem képviselteti magát, pedig neki még akadt munkája bőven az utolsó részek forgatásán.

 

 


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ