RSS Feed

Szirtes Tamás szereti a csillagokat

M. A. - 2011. 03. 22. 12:54:11 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Szirtes Tamás szereti a csillagokat

Április 2-án indul a Csillag Születik 3 az RTL Klub műsorán. A csatorna nem változtatott a zsűri összetételén: Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás igyekszik elindítani a siker felé a kiscsillagokat, és ami közös bennük, szívesen emlékeznek az előző szériákra.

Szirtes Tamás, a Madách Színház igazgatója például Csikó Szabira gondol vissza kellemes emlékként. - A viselkedése, a szerénysége, a naivsága, amellyel mindenre rácsodálkozott nagyon szimpatikussá tette őt - emlékezett vissza az igazgató, aki fiatal korában nem vágyott ilyen vetélkedőre. - Én mindig is film- vagy színházi rendező szerettem volna lenni, más iránt nem is érdeklődtem, semmilyen előadói képességem nem volt - mesélte Szirtes Tamás.

 

Hogy ki volt az a jelentkező, aki bár nem jutott tovább, mégis megmaradt az igazgató emlékezetében? - A mozgássérült énekes. Nem volt egy kivételes tehetség, igaz, nem is énekelt rosszul. Úgy érzem, saját magának tartozott annyival, hogy jelentkezik, és ha nem is jut tovább, de legalább elmondhatja magának, megpróbálta.

 

Hogy milyen érdekes, és tehetséges emberek bukkannak fel a Csillag Születik 3-ban, az pár héten belül kiderül, és az is, hogy a zsűri mennyire lesz vajszívű, vagy szigorú.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ