RSS Feed

Huszonhat órán keresztül énekelne Elvis-dalokat

Csontos Tibor - 2011. 03. 20. 9:00:28 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Huszonhat órán keresztül énekelne Elvis-dalokat

Bejelentkezett a budapesti Elvis-tér avatására a miskolci Elvis Presley-imitátor. Vállalná, hogy a keresztelőn a mostani világrekordot megdöntve egy napig és még két óráig megállás nélkül előadná a rock and roll királyának teljes életművét

Nincs hír arról, hogy amikor Texasban a magyar származású és magyar nyelvtudását show-műsorokban fitogtató Gene Simmonsról, a KISS basszusgitárosáról utcát neveztek el, legalább egy KISS tribute zenekar fellépett volna. Debrecenben a P. Mobil és a P.Box egykori gitárosának, az ausztriai menekülttáborban rejtélyes körülmények között meghalt Bencsik Sándornak nevét viselő utca keresztelőjén sem léptek fel hajdani együttesei. Most viszont a tervezett budapesti Elvis-tér névadó ünnepségére bejelentkezett a miskolci Nádaski Attila, aki Máté Péter-imitátorként kezdte, majd átöltözött és beköltözött Elvis Presley világába. Két hete még a BBC-től is felhívták, mit szól ahhoz, hogy a magyar fővárosban tér viseli majd az idolja nevét. A miskolci Elvis felajánlotta, hogy ha meghívják a tér névadó ünnepségére, huszonhat órán keresztül folyamatosan énekelné kedvence dalait, s ezzel egyúttal az Elvis-dalfolyam huszonnégy órás mostani világrekordját is megdöntené. A nagy vágya mégis az, hogy valamelyik miskolci tér vagy utca is viselje Elvis Presley nevét, s Elvis bőrébe bújva természetesen ott is vállalna a maratoni rock and roll előadást.
A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér készülődő első névnapi ünnepségére még nem jelentkezett egyetlen zongoraművész sem.


 


Fotó: Kanyó Béla
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ