RSS Feed

A SEAT nagykövete: a szexi Shakira

Szabó Zoltán Attila - 2009. 12. 20. 16:19:36 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A SEAT nagykövete: a szexi Shakira

Shakira a SEAT márkáé lett. A spanyol autógyártó szerződést kötött a szexis dívával. A szirén a jövőben a hispánok négykerekűivel fog közlekedni, cserébe a cég a popsztár európai koncertturnéjának fő támogatója lesz. A hivatalos magyarázat szerint: "a megállapodás nyomán a SEAT fiatalos, sportos imázsa Shakira kivételes zenei tehetségével párosulhat."

A démon legutóbbi korongja (She Wolf) óriási siker világszerte. A kolumbiai születésű énekesnő világjáró turnéjának sikere előre borítékolható, így a SEAT nyilvánvalóan jól választott magának amolyan nagykövetet. A SEAT és Shakira között létrejött megállapodás amúgy egyfajta oktatási támogatásról is szól: a spanyol autógyártó ugyanis a Pies Descalzos (Mezítláb) Alapítvánnyal is szoros együttműködést épít ki. E szervezetet Shakira mindössze 18 esztendősen alapította, s a célja a különösen szegény sorsú gyerekek iskoláztatásának elősegítése.

Egyébként az autógyártó és Shakira már korábban is "összedolgoztak". 2007-ben szintén a spanyol gyártó szponzorálta az énekesnő Oral Fixation című albuma nyomán szervezett európai koncertturnét, melynek során Budapestre is eljutott a díva.  A SEAT abban a jótékonysági kampányban is részt vállalt, amely során több mint 100 ezer euró gyűlt össze a Pies Descalzos Alapítvány számára. Shakira egyszer egy lila SEAT Leont látott el aláírásával, amely SEAT Leon Pies Descalzos néven a Shakira alapítványát egy-egy euróval támogatók között kisorsolt nyereményautóként jelent meg a Barcelonai Autószalonon.


 


Fotó: - seat -
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ