RSS Feed

Új magyar világszabadalom

tsz - 2009. 06. 11. 7:31:06 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Új magyar világszabadalom

Mielőtt csodát kiáltana bárki is, sürgősen szögezzük le: az egész testre kiterjedő polarizáltfény-terápia bevezetését huszonnyolc évnyi kutatómunka előzte meg. Fenyő Márta biofizikus, a Bioptron lámpa feltalálója és Klein Péter, a terápia fejlesztője szerda délben nyilvánosan is ismertette a mindeddig a nyilvánosság kizárásával folytatott munka végeredményét.

- Zárt ajtók mögött, a nyilvánosság teljes kizárásával folyt Magyarországon az elmúlt években egy olyan világraszóló kutatás, amely forradalmasíthatja az orvostudomány lehetőségeit számos területen - hangzott el június 10-én délben, a Sensolite bemutatásán.

- Klinikai vizsgálatok igazolják - mondta Klein Péter, a Sensolite kifejlesztője -, hogy polarizált fénnyel képesek vagyunk a sejtregenerálásra. - A Fenyő Márta által feltalált Bipotron lámpás lokális kezelések tapasztalatai arra késztettek, hogy az egész testre kiterjeszthető terápiás rendszert dolgozzak ki. Így született meg a most bemutatott és világszerte szabadalmaztatott orvostechnikai eszköz, mellyel jelentősen serkenthető az immunsejtek aktivitása, vörösvérsejtek oxigén megkötő és oxigén megtartó képességének fokozásával.

A Sensolite alkalmazási spektruma a közérzetjavítástól a hétköznapi panaszokon és általános egészségügyi problémákon át, egészen a súlyos betegségekig terjed. A polarizáltfény-terápia hatásosan alkalmazható megelőzésként, általános közérzetjavító célokra, valamint az állóképesség növelésére. A készülék tesztelésében eddig több száz ember vett részt orvosi felügyelet mellett, akiknek a gyógyulása, vagy állapotának jelentős javulása igazolja az eljárásban rejlő rendkívüli lehetőségeket. A klinikai vizsgálatokban pedig számos magyar szaktekintéj vett részt, igazolva a terápia hatását.
A daganatos megbetegedések terén a terápia hatékonyságát egyelőre állatkísérletek bizonyítják. Ez azt mutatja, hogy a kezelt egereknek jelentősen nőtt a túlélési ideje - mondta Fenyő Márta.

A Sensolite különlegessége, hogy rövid idő alatt juttatja el a szervezet minden egyes sejtjéhez a polarizált fény létfontosságú gyógyító információit, miközben a hagyományos terápiák általában a beteg sejtekre, fertőzések esetében a baktériumok, vírusok elpusztítására koncentrálnak. Az egész testfelület kezelésekor a polarizált fény biológiai serkentő hatása - köszönhetően a körülbelül 1 centiméteres behatolási mélységnek - a vérkeringés segítségével gyorsan eljut az emberi szervezet összes sejtjébe, létfontosságú szerveibe és így fejti ki globális hatását a test teljes működésére.

Az emberi szervezetben percről-percre keletkező több millió hibás - később komoly betegségekért, rosszindulatú elváltozásokért felelős - sejt felismerésében és leküzdésében főszerepet játszó T-lymphociták a polarizáltfény-kezelés hatására jelentős mértékben aktivizálódnak, és ezzel súlyos és kevésbé súlyos betegségek megelőzését teszik lehetővé, illetve elősegítik, gyorsítják a már kialakult betegségek leküzdését. A vörösvérsejtek megnövekedett oxigénfelvevő-, és megtartó képessége által minden egyes sejthez, szervhez és szervrendszerhez több jut az éltető oxigénből, és ez az izomzat, illetve a létfontosságú szervek számára hatékonyabb fejlődést és működést tesz lehetővé.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ