RSS Feed

Címlapsztori - Beszélgetés Fenyő Ivánnal

Mix - 2009. 03. 28. 12:16:32 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Címlapsztori - Beszélgetés Fenyő Ivánnal

Közhely, de manapság ebben az országban mintha csupa rosszkedvű ember élne. Panaszkodni is szeretünk. Fenyő Iván nem áll be ebbe a sorba. Üdítő vele a találkozás. Tele van energiával és optimizmussal. Hisz abban, hogy úgyis minden jó megtörténik velünk az életünkben, aminek meg kell történnie. Nekünk pedig csak annyi a dolgunk, hogy tevékenyen várjuk a sors jó fordulatait.

Fenyő Iván a közelmúltban bemutatott új magyar musicalfilm, a Made in Hungária kapcsán került ismét reflektorfénybe. Korábbi filmsikerei után ezúttal másik arcát is megmutatja. Egy budai kávézóban ültünk le beszélgetni, filmről és életről.

- Miért pont ezt a helyet választottad az interjú helyszínéül?

- Egyszerűen azért, mert közel lakom. De egyébként is nagyon szeretem, tágas, kellemes hely ez, akárcsak az egész környék.

- Filmekből ismer a fél ország. Szabadság, szerelem, 9 és 1/2 randi, S.O.S szerelem, hogy csak néhányat említsek. Most pedig egy friss sikerfilm: a Made in Hungária. Hogyan jött az új felkérés?

-Köbli Norbert barátommal már több filmben dolgoztunk együtt. A 9 és 1/2 randinak ő volt a forgatókönyvírója, az S.O.S szerelemnek pedig a kreatív producere. A Made in Hungáriában dramaturgként vett részt, és már tavaly tavasszal említette, hogy Fonyó Gergő új film rendezésére készül, és szeretné, ha szerepet vállalnék benne. Aztán nyár elején Fonyó Gergő is felhívott telefonon, és háromszor is leültünk a filmről beszélgetni, akkor már Tasnádi István forgatókönyvíróval közösen. Nagyon jólesett, hogy mindketten szerették volna, hogy szerepeljek a filmben, mégis sokáig gondolkodtam, hogy elvállaljam-e.


Az interjút elolvashatja a Mix Magazin áprilisi számában.
Fotó: Mix
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ