RSS Feed

Vajna Tímea lett férje örököse

index, G7 - 2019. 07. 21. 17:00:42 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Vajna Tímea lett férje örököse

Úgy tűnik, hogy nem anyagi gondjai miatt árulja Laborghinijét Andy Vajna özvegye, ugyanis a filmbiztos örököseként írt alá egy TV2 csoport eladásához köthető ügyletről szóló dokumentumot.A G7.hu hozott nyilvánosságra egy dokumentumot, mely szerint Andy Vajna bizalmi vagyonkezelőjének, az Andrew G. Vajna Revocable Trustnak Vajna Tímea az örököse és a kedvezményezettje.

A G7 cikkében kifejti, hogy teljes mértékben nem tisztázódott a Vajna vagyon öröklése, azonban a megismert dokumentum alapján kijelenthető, hogy a részben az öröklést segítő vagyonkezelőben lévő befektetett eszközöknek a jövőben Vajna Tímea lesz a haszonélvezője. A vagyonkezelőt még egy ember képviseli a producer özvegyén kívül,  egykori üzlettársa, Samuel R. Falconello.

Mielőtt valaki azt hinné, hogy az 50 és 100 milliárd forint közöttire becsült vagyon egy az egyben az özvegyre szállhat, a tények másra utalnak.  A valóság ezzel szemben az, hogy  koránt sem lehet tudni, hogy a különböző cégeket ki vezeti és hasznuk kihez kerül.

Jelenleg annyi vált bizonyossá, hogy az elhunyt Andy Vajna több tízmilliárdos itthoni vagyonának egy része biztosan azé a vagyonkezelőé, amelynek kedvezményezettje Vajna Tíme.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ