RSS Feed

Keanu Reeves visszafogott és szeret szelfizni

Regös Gábor - 2019. 06. 13. 8:05:19 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Keanu Reeves visszafogott és szeret szelfizni

Keanu Reeves lassan az egyik legnagyobb élő filmes legenda lesz. Egyre több mítosz veszi körül már életében is(Index). A még mindig csak 54 éves amerikai filmsztár sokadik virágzását éli, de szinte példa nélküli, hogy mennyire imádják a közösségi oldalakon. Millió számra terjednek róla azok a fotók, amelyeken például metrón utazik, egy sima farmerben, egy pólóban, sztárallűrök nélkül.

Talán az is legendássá tehette, hogy a színészistenekkel ellentétben szinte mindig mindenkivel hajlandó szelfi készítésére és mindenkivel kedves. A kialakult legenda azért nem mindig fedi a valóságot, mert az például nem igaz, hogy milyen puritán módon él. Hiszen a Hollywoodban levő háza mintegy 4 millió dollárt ér (kb.1,2 milliárd jó magyar forint). Azért azt lássuk be, hogy ez nem kevés, de az tény, hogy más filmsztárokhoz képest kifejezetten visszafogott az életmódja. 

Egyszerűen imádja az internet népe, szinte soha és sehol nem lehet vele kapcsolatban fellelni negatív hangú posztokat. A John Wick-filmek (1-2-3)  újra az egyik legnépszerűbb filmsztárok közé emelték. Ez a közeljövőben sem változik majd, hiszen hamarosan készül majd a negyedik rész is. Az emberek meg imádják a filmeken és a neten is. Csak drukkolni tudok, hogy Keanu ne változzon, maradjon ez a kedves, közvetlen fickó, ahogy megszokhattuk Tőle!

Fotó: hirek.mozimania.net
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ