RSS Feed

Június elsején lesz az 54. Savaria Nemzetközi Táncverseny

mti - 2019. 05. 23. 13:06:02 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Június elsején lesz az 54. Savaria Nemzetközi Táncverseny

Június elsején rendezik meg Szombathelyen az 54. Savaria Nemzetközi táncversenyt, amelyre eddig 23 ország 53 párosa nevezett.

Mivel a határidő még nem járt le, akár meg is duplázódhat a mezőny - közölték csütörtökön a vasi megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatójukon a szervezők.
    Zsámboki Marcell, a Magyar Táncsport Szövetség elnöke kiemelte, nemcsak nagy múlttal rendelkezik, de a világ legjelentősebb versenyei közé tartozik a Savaria, amely idén a World Open latin világkupa és WDSF szenior tíztánc világbajnokság egy-egy versenyét is magában foglalja, valamint ifjúsági és junior korcsoportban is összemérhetik tudásukat a versenyzők.
    Parais István, az AGORA Savaria Kulturális Központ igazgatója elmondta: a verseny megszervezésében és lebonyolításában ebben az évben a szombathelyi Lorigó Táncsport Egyesület is közreműködik, nyújt szakmai segítséget.
    Hozzáfűzte, hogy a versenyre 16 országból 21 pontozó érkezik, elődöntőt, középdöntőt és döntőt is tartanak.
    Szólt arról is, hogy a verseny névadó szponzora a tavalyihoz hasonlóan ismét Vas megye legnagyobb munkáltatója, a SCHAFFLER Savaria Kft, hivatalos díjszállító partnere pedig a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt.
    Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere kiemelte: a város ismertségéhez, jó híréhez évtizedek óta hozzátartozik a nemzetközi táncverseny, amelynek már 54. alkalommal ad otthont.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ