RSS Feed

Bond elcsúszott - Daniel Craig bokája bánta

index - 2019. 05. 15. 17:30:40 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Bond elcsúszott - Daniel Craig bokája bánta

A stáb éppen egy akciójelenetet forgatott Jamaicán, amikor a színész futás közben megcsúszott, és elesett, méghozzá a szemtanúk szerint igen szerencsétlenül. Craignak a bokája sérült meg az eséstől, a Variety által idézett beszámoló szerint komoly fájdalmai voltak, azért az Egyesült Államokba szállították a pontos diagnózis megállapítására és kezelésre, így a készítők felfüggesztették a film munká

Öröm az ürömben, hogy Craig balesete ellenére valószínűleg nem csúszik a premier, ami 2020 áprilisában lesz. Igaz, ez is egy módosított dátum, a Bond 25 eredetileg 2019 novemberében került volna a mozikba, de voltak egyéb hátráltató tényezők.

A filmet eredetileg Danny Boyle rendezte volna, de alkotói nézetkülönbségekre hivatkozva 2018 nyarán lelépett, és vele együtt távozott  John Hodge forgatókönyvíró is. Pár héttel később Cary Fukunagát bízták meg a feladattal, így folytatódhatott a forgatás, de az alkotói csapatban később is voltak változások, amik szintén okozhattak kisebb fennakadásokat. 

Daniel Craignek ez lesz az utolsó Bond-filmje, mellette a két főszerepet Rami Malek (Bohém rapszódia, a Mr. Robot sorozat) és Ana de Armas (Szárnyas fejvadász 2049) kapta.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ