RSS Feed

Késik az új Golf

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2019. 05. 10. 17:31:32 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Késik az új Golf

A 2019-re tervezett, mintegy 80 ezer darab nyolcadik generációs, legnépszerűbb Volkswagen modellből, jó ha 10 ezer példány elkészül még idén. A friss Golfok zöme egyelőre alapfelszereltségű lesz, mert a bonyolultabb, extrás változatok szériagyártása (az elvárható magas műszaki színvonalon) akadozik.

A következő Majna-parti autós seregszemle - Internationale Automobil-Ausstellung (IAA) Pkw - 2019 szeptemberében nyitja meg a kapuit. Hatalmas érdeklődés előzi meg például a – 45 éve piacra dobott – VW Golf legújabb nemzedékét. A 2019-re tervezett, mintegy 80 ezer darab nyolcadik generációs, legnépszerűbb Volkswagen modellből, jó ha 10 ezer példány elkészül még idén. A friss Golfok zöme egyelőre alapfelszereltségű lesz, mert a bonyolultabb, extrás változatok szériagyártása (az elvárható magas műszaki színvonalon) akadozik.

Addig is, amíg 2019 őszén ismét százezrek tolonganak majd a frankfurti szakvásáron, lássuk milyen, legutóbb Hamburgban bemutatott típusok bukkannak fel a kereskedőknél e napokban? Például az A-osztálybeli Merci új szedánja. Noha már ma ostobaságnak tűnik, hogy a parkolóhelyhiányos metropliszokban – Londontól Moszkváig – a brutális SUV divat dúl, a trend a következő esztendőkben is folytatódni fog.

A hetedik/nyolcadik generációs Volkswagen Golf a szegmensében nyomul a csinos Kia Ceed, melynek alapára szintén 6 millió forint alatt van az EU-ban. A kombi kivitelben is szép koreai kocsi átlagfogyasztása – izmos dízel erőforrással – állítólag 4 liter körüli (száz kilométeren). Takarékos a legújabb Toyota Corolla/Auris duó is. S első ízben hibridtechnikával (is) debütálnak a spanyolok a Seat Leon 2019-es szériájával. A friss Porsche Macan V4-es és V6-os mocival kényezteti a - legalább 20 millió forintot összespórolt – SUV-barátokat a jövőben!


 

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ