RSS Feed

Vasárnapig genfi mustra

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2019. 03. 15. 12:30:23 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Vasárnapig genfi mustra

A bajor mérnökök szorgalmát dícséri a nyúlánk BMW 7-es szériájának környezetkímélő, Plug-in-Hybride változata, melynek a Genfi-tónál van e napokban a nemzetközi premiere. A jutányosabb mezőnyben mutatkoznak be a Volkswagen, a Seat és ©koda nóvumai.

A 80 kilométernyi, tisztán „elektromos” gurulást lehetővé tevő vadiúj BMW X5 Plug-in-Hybride (képünkön) lehet a népszerű SUV kategória sztárja idén. A március 7-én rajtolt svájci járműseregszemlén persze a riválisok is előrukkolnak néhány (négykerekű) meglepetéssel. A bajor mérnökök szorgalmát dícséri a nyúlánk BMW 7-es szériájának környezetkímélő, Plug-in-Hybride változata, melynek szintén a Genfi-tónál volt a nemzetközi premiere. A jutányosabb mezőnyben mutatkoztak be a Volkswagen és a (spanyol, cseh rokon) Seat és ©koda nóvumai. A most 45 esztendős Golf nyolcadik generációjának forgalmazása a nyáron kezdődik meg Európában, de már most hatalmas az érdeklődés a letisztult, sportos típus íránt.

VW emblémával debütált a dögös T-Roc R modell is, melynek árából két „fapados” Golfra is lecsaphat a vevő, avagy négy-öt Daciára. Ám matekozás helyett lássuk, milyen meglepetések vannak még a március 17-ig tartó bulin?! A kocka fazonú, két üléses Citroën Ami One Concept típusjelzése tanulmány autóra utal. A city dzsungelben a 3,5 méternél kurtább verdáknak konkurenciát jelentő francia törpekocsira pár évet persze még várni kell. Ez a helyzet a szintén elektromos Audi Q4 e-tronnal is. Természetesen a csillagos riválisok sem hiányozhatnak Genfből. A Mercedes standján tündököl vasárnapigaz új CLA Shooting Brake, mely kupé elemeket ötvöz egy kombi erényeivel.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ